eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpanj 2009. -○○○ BORBA ZA HRVATSKU ○○○

Go down

Srpanj 2009. -○○○ BORBA ZA HRVATSKU ○○○ Empty Srpanj 2009. -○○○ BORBA ZA HRVATSKU ○○○

Postaj  Reverend Kane 2/7/2009, 14:17

HRVATSKA 1.7.2009.:

Mađarska je osvojila Zapadnu Srbiju. Nastavlja svoj pohod oslobađanja srpskih teritorija u Beogradu.
Borite se u ratu protiv Mađarske, ali ne trošite dragocjene novce koji će vam biti prijeko potrebni pri obrani originalnih hrvatskih teritorija. Pitanje ravnopravnosti ovih bitaka bez naših MPP-a je krajnje diskutabilno. Čitajte između redova – Mađarska je prejaka. Sizifov posao, ali nema predaje!

Poraz za porazom. Hrvatska je izgubila i Rašku u ratu protiv Srbije. Iz dana u dan situacija je sve gora, a najteži dani još nisu ni blizu.

Poljska je pružila veliku pomoć Hrvatskoj, zahvalimo joj se u to ime!


PREDSJEDNIČKI IZBORI 5.7.:

Hrvatski predsjednički kandidat na ovim izborima bit će andycro. Odlučeno je tako na sastanku vlade. Trebao bi to biti prvi hrvatski predsjednik izvan okvira HDS-a.

Službeni članak

Još jednom napominjem, ako se dogodi još jedan TO i pobijedi srpski kandidat BattalGazi, Hrvatska će za narednih mjesec dana biti potpuno uništena i vjerojatno gotovo u potpunosti izbrisana sa karte eRepublika.
Srpska Demokratska Stranka je promijenila predsjedničkog kandidata. Novi kandidat je Turčin, što je još jedna naznaka da su Srbi marionete PEACE-a i Mađarske. Međutim, ovo je još veće upozorenje i razlog za strah.

Pozivam sve nadležne da se osiguraju sva sredstva za kako bi se osigurala pobjeda na ovim izborima. Neka se poboljša organizacija i ova prijetnja shvati kao opasnost najvišeg stupnja. Posljedice još jednog neuspjeha bile bi više nego katastofalne.
Da podsjetimo Srbi su napravili TO - HDS-a kao najveće hrvatske stranke 15.6.2009. i
hrvatskog kongresa 25.6.2009.
To je dovoljno upozorenje.


ČINOVI U VOJSCI:

1. Private - 0 do 249
2. Corporal - 250 do 749
3. Sergeant - 750 do 1499
4. Lieutenant - 1500 do 4499
5. Captain - 4500 do 8999
6. Colonel - 9000 do 24999
7. General - 25000 do 74999
8. Field Marshall - 75000+

Najjači hrvatski vojnik je Borkan.

eDomovina
Ideja za ovakav site bila je fantastična, mjesto gdje će eHrvati dobiti sve informacije i upute na jednom mjestu. Nažalost, update se vrši tako rijetko da jedino što neaktivniji igrač može dobiti su - dezinformacije od članaka starih po nekoliko mjeseci.


O MAĐARSKOJ:

Naš najveći protivnik s kojim smo trenutno u ratu i najjača članica PEACE-a (ujedno i svijeta) postala je ozbiljan konkurent ostalim državama tek početkom ove godine zbog u eRepubliku dosad neviđenog baby-booma. U Mađarsku, koja je tada većim dijelom bila pod okupacijom Rumunjske, došlo je nekoliko tisuća novih igrača. To je označilo početak vrtoglavog razvitaka ove države do svjetkog broja 1, kao i početak kraja za Rumunjsku kao svjetskog lidera. Bio je to još jedan dokaz da najviše igrača dolazi u državu ako je država okupirana. Slična stvar dogodila se i u nama susjednoj Srbiji, samo ne u tako velikim razmjerima.

Trenutno u svojim rukama drži 14 regija, ne računajući srpske – Vojvodinu i Zapadnu Srbiju koje će biti vraćene matičnoj zemlji.
Mađarska je s obzirom na broj stanovnika, strahovito dobro organizirana, a taktički potezi odlučili su i njihove pobjede u ratu protiv Rumunjske.
Od 10 najpretplaćenijih svjetskih novina, čak 6 njih dolazi iz Mađarske. Razlog je akcija u kojoj je zatraženo od svih Mađara da se pretplate na najvažnije novine. Još jedan dokaz koliku prednost mnogobrojnost ljudi daje državama.

Mađarska ima čak 8 Q5 bolnica i 3 Q5 obrambenih sistema.Imaju 12 potpisanih MPP-a i zbog toga trenutno sudjeluju u čak 13 ratova, što samostalnih, što kao saveznici! Neki od ovih ratova su samo taktičke varke ili trening ratovi.

Magyar Hazafiak Partja ili Mađarska stranka patriota je druga najveća stranka u eRepubliku.

Trenutni predsjednik je Shaok.


Svi podaci o Mađarskoj


ŠTO DANAS SVAKI eHRVAT MORA UČINITI:

Kupovati oružje i hranu preko ovog linka

Zapamtite, kupujući na Marketu punite srpsku blagajnu!

POSJETITI NACIONALNI FORUM


Informirajmo Hrvatsku!!!
Reverend Kane
Reverend Kane

Broj postova : 26
Join date : 29.06.2009
Age : 33

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.