eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpanj 2009. - ○○○ PREDSJEDNIČKI IZBORI ○○○

Go down

Srpanj 2009. - ○○○ PREDSJEDNIČKI IZBORI ○○○ Empty Srpanj 2009. - ○○○ PREDSJEDNIČKI IZBORI ○○○

Postaj  Krepo 5/7/2009, 19:10

Glasujte za hrvatskog kandidata - andycro


SAMO JE JEDAN HRVATSKI KANDIDAT!!!

Ako igdje vidite da piše drugačije, znajte da to nije istina. PEACE želi napraviti politički takeover države. Već su zauzeli kongres i hrvatski kandidat mora pobijediti na ovim izborima.


TRENUTNI REZULTAT:
andycro - 1400
BattalGazi - 106

2 opcije:
1. PEACE čuva glasove za točno određeno vrijeme
2. PEACE je odustao od TO Hrvatske
- Mogući su različiti razlozi. Zaključili su da će pomoć saveznika biti prevelika, prevelik trošak, strah od rasipanja glasova u Hrvatskoj gdje je potrebna prevelika glasačka moć umjesto u nekim drugim zemljama, Mađarska je zaključila da neće imati problema pri napadu na oslabljenu Hrvatsku... Odaberite sami svoj u slučaju da se ova opcija ostvari...


KAKO JE DOŠLO DO OVOG:

Hrvatska prije petnaest dana
obrazek

15.6.2009.
Srpski kandidat Sakal_ks pobijedio je u izborima za predsjednika najveće hrvatske stranke. To nije bio nikakav udarac Hrvatskoj i osnovana je nova organizacija HDS-a, koji se vratio još jači. Osnovao ju je predviđeni predsjednik matrixcore.

Takeover HDS-a

Ova prijetnja shvaćena je previše olako i bila je uvod u daljnji razvoj događaja. Da se tada reagiralo na vrijeme i da se organizirala još bolja obrana od TO-a do ove sitruacije nikada nebi došlo.
Izostali su pozivi u pomoć Hrvatskoj od strane saveznika kao kod ovih izbora i to nas je koštalo.

25.6.2009.
Kandidati sastavljeni od Srba i Mađara preuzimaju kongres ispred hrvatskih ljudi. Iako su mnohi hrvatski igrači čitavog dana i noć upućivali druge za koga glasati, organizacija i nije bila tako dobra te je velik broj glasova uludo potrošen. 23 stranca, 17 Hrvata, bio je konačni rezultat. Uslijedile su početne promjene zakona kojima je bio cilj ekonomski destabilizirati Hrvatsku.
Nažalost, pomoć koju su pružili naši saveznici nije bila dovoljna i vidjeli smo PEACE-ovu glasačku moć, prvenstveno Mađarske i Indonezije.

Takeover hrvatskog kongresa


U sljedećim danima zatraženo je ujedinjenje svih hrvatskih stranaka, ali to je odbijeno. Dogovorena je neformalna suradnja i jedinstveni predsjednički kandidat.

Pokret hrvatskog jedinstva
Očuvanje Hrvatske
Rasplet događaja

Osnovana je vlada hrvatskog jedinstva - Članak predsjednika Hrvatske


RAT IZMEĐU HRVATSKE I SRBIJE:
Hrvatska je dan prije takeovera kongresa objavila rat Srbiji i potrošeno je 500 golda. Zbog nelogičnog poteza i uštede novca 26.6.2009. Srbija umjesto Hrvatske prva napala i tako sebi omogućila nesmetano napadanje ionako okupiranih teritorija.
Hrvatska je pobjeđivala u prvih nekoliko bitaka, ali tada su stvari krenule na srpsku stranu. Iako su u medijima hrvatski čelnici govorili kako su Srbi dobili samo bitku za kongres, a ne i rat, stvarnost je pokazala suprotno.


30.6.2009.
Mađarska se uključila u rat. Taktičkom varkom napala je Austriju koja je imala potpisan MPP sa Hrvatskom, što joj je omogućilo objavu rata Hrvatskoj bez pomoći naših saveznika ako se ne napadaju originalne regije. S lakoćom su osvojili srpsku Vojvodinu i krenuli u oslobađanje srpskih teritorija.

Hrvatska, EDEN, Svijet

1. i 2.7. 2009.
Mađarska je osvojila sve srpske teritorije u hrvatskom posjedu. Počeli su oslobodilački ratovi kojima je Mađarska dobrovoljno predala te regija matičnoj Srbiji.

Hrvatska ističe jedinstvenog predsjedničkog kandidata.
Objašnjenje

5.7.2009., DANAS:
Dan kada odlučujemo o sudbini Hrvatske.

Današnji izgled eHrvatske
obrazek


Poželimo bolje dane eDomovini!

Krepo

Broj postova : 12
Join date : 18.06.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.