eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kolovoz 2009. - Udomimo Hrvatsku - Odlazak

Go down

Kolovoz 2009. - Udomimo Hrvatsku - Odlazak Empty Kolovoz 2009. - Udomimo Hrvatsku - Odlazak

Postaj  Dalibor on 6/8/2009, 21:50

Ovaj mjesec sam vodio AzN RH, ja, Vladimir Andreev. Sljedeći mjesec je je, po svemu sudeći, vodite Cro Ronin. Želim mu svu sreću. Također hi se htio zahvaliti svima, korisnicima Agencije, mojim kritičarima... Na poseban način bi se zahvalio predsjedniku AndyCro - u i bbb_kambelovcu koji su mu dali čast i dužnost voditi AzN RH. Svima jedno veliko hvala! Po posljednji put vas pozdravljam i upoznajem vas s principima rada Agencije!


1. Zamjena kuće (3 osobe)
Građanin preda Agenciji kuću niže kvalitete, nađe kupca svoje kuće, te prodavača kuće više kvalitete koju će kupiti. U ovom slučaju agencija posreduje između 3 osobe i sve stranke doniraju kuće/gold agenciji.
2. Zamjena kuće (2 osobe + Agencija)
Građanin preda Agenciji kuću niže kvalitete, te nađe prodavača kuće više kvalitete koju će kupiti. U ovom slučaju Agencija posreduje između 2 osobe i Agenciji će ostati ta kuća niže kvalitete koju će Agencija platiti građaninu u kunama na svoj trosak (po tržišnoj cijeni) i kasnije iskoristiti ukoliko će netko zamjenjivati kuću a neće imati kupca za staru kuću. (točka 4 u daljnjem tekstu)
3. Prodaja kuće (kupac + Agencija)
Agencija će od građanina otkupiti kuću u kunama po 20% nižoj tržišnoj cijeni na svoj trošak i kasnije iskoristiti ukoliko će netko zamjenjivati kuću a neće imati kupca za staru kuću. (točka 4 u daljnjem tekstu) Otkup po 20% nižoj cjeni je preventivna mjera zbog mogućnosti šverca. (Napomena: Q1 kuće se ne otkupljuju!)
4. Zamjena kuće (kupac + Agencija)
Građanin preda Agenciji kuću niže kvalitete, te donira razliku u goldu između svoje kuće niže kvalitete i kuće više kvalitete koju će kupiti od Agencije. U ovom slučaju Agencija zamjenjuje kuću iz svog vlastitog skladišta.
5. Prodaja kuće (2 osobe)
Građanin preda Agenciji kuću, a druga stranka preda gold. U ovom slučaju Agencija posreduje između 2 stranke i prodaja se odvija brzo i bez ugovora i straha od prevare.

U ovom mandatu sam pomogao ovim građanima da dođu do svojih kuća:
Dordano, Rockyrd, Miinny, Ervin Kurel, Cro Ronin, Draenord, Aiglos, Dado Marky, Matej2801.

Kako pristupiti Agenciji za nekretnine RH!?
Vrlo jednostavno, ovako: Otvoren je račun Agencije pri GoogleApps, a zainteresirani građani trebaju se upisati u formular, te će se u tablici voditi evidencija. Ako obje zainteresirane strane unutar 48 sati ne izvrše svoje obveze smatra se da je dogovor propao te će se kuće ili novac vraćati onoj strani koja je izvršila svoj dio obveze. Agencija će reklamirati kuće na svojim zalihama preko shoutova i članaka. Pošto agencija ima 20 mjesta u skladištu, maksimalan broj kuća koje će se držati u skladištu je 8 (2 od svake kvalitete (Q) kuce). Kada se skladište napuni čeka se da se rasproda dio zaliha prije novog otkupa. Link formulara za prijavu Agenciji!

Vladimir Andreev,
Voditelj Agencije za nekretnine RH, na odlasku.
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.