eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kolovoz 2009. - Udomimo Hrvatsku - Kuće isključivo na prodaju!

Go down

Kolovoz 2009. - Udomimo Hrvatsku - Kuće isključivo na prodaju! Empty Kolovoz 2009. - Udomimo Hrvatsku - Kuće isključivo na prodaju!

Postaj  Dalibor on 22/8/2009, 02:19

Pozdrav eHrvatice i eHrvati!

Agencija za nekretnine RH je program koji pomaže svim građanima eHrvatske da lakše dođu do kuće. Nju vodi Cro Ronin, ona funkcionira pri MRSS , u sklopu vlade predsjednika Croat4ever-a

Ovaj članak je za reklamaciju kuća koje su ISKLJUČIVO NA PRODAJU!! Znači, prodajemo samo Q1, Q2 i Q3kuće. Silnim zamjenama kuća, inventar se napunio kućama manjeg Q. Morao bi to prodati. Cijene Q1(5 kom) kuća su 3.5 golda, Q2(8 kom.) koštaju 7 golda. a Q3(2 kom) za 14 golda

Ovaj vam put mogu samo prezentirati jednu točku u sklopu rada Agencije, a to je:
Kupnja kuće u vlasništvu Agencije:
Vrlo jednostavno i jako brzo. Jedino što trebate napraviti je Agenciji donirati određen broj gold (onoliko koliko kuća košta), a Agencija vama da kuću. Ovaj put samo imamo na prodaju Q1, Q2 i Q3 kuće. Znači samo njih možete kupiti!!Kako pristupiti Agenciji za nekretnine RH!?
Vrlo jednostavno, ovako: Otvoren je račun Agencije pri GoogleApps, a zainteresirani građani trebaju se upisati u formular, te će se u tablici voditi evidencija. Ako obje zainteresirane strane unutar 48 sati ne izvrše svoje obveze smatra se da je dogovor propao te će se kuće ili novac vraćati onoj strani koja je izvršila svoj dio obveze. Agencija će reklamirati kuće na svojim zalihama preko shoutova i članaka. Pošto agencija ima 20 mjesta u skladištu, maksimalan broj kuća koje će se držati u skladištu je 8 (2 od svake kvalitete (Q) kuce). Kada se skladište napuni čeka se da se rasproda dio zaliha prije novog otkupa. Link formulara za prijavu Agenciji!

Cro Ronin
Voditelj Agencije za nekretnine RH
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 461
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.