eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rujan 2009. - Udomimo Hrvatsku - Agencija za nekretnine RH

Go down

Rujan 2009. - Udomimo Hrvatsku - Agencija za nekretnine RH Empty Rujan 2009. - Udomimo Hrvatsku - Agencija za nekretnine RH

Postaj  Dalibor on 5/9/2009, 00:43

Pozdrav eHrvatice i eHrvati

Adencija za nekretnine, ako što i sama riječ kaže, posluje s nekretninama, s kućama. Ona je tu da bi eHrvati lakše došli do svaog toplog doma, kuće. Agenciju za nekretnine RH vodi Cro Ronin, ona funcionira pri MRSS dSoKre , koje je dio vlade predsjednika Croat4ever-a

Principi rada Agencije:
1. Zamjena kuće (3 osobe)
Građanin preda Agenciji kuću niže kvalitete, nađe kupca svoje kuće, te prodavača kuće više kvalitete koju će kupiti. U ovom slučaju agencija posreduje između 3 osobe i sve stranke doniraju kuće/gold agenciji.
2. Zamjena kuće (2 osobe + Agencija)
Građanin preda Agenciji kuću niže kvalitete, te nađe prodavača kuće više kvalitete koju će kupiti. U ovom slučaju Agencija posreduje između 2 osobe i Agenciji će ostati ta kuća niže kvalitete koju će Agencija platiti građaninu u kunama na svoj trosak (po tržišnoj cijeni) i kasnije iskoristiti ukoliko će netko zamjenjivati kuću a neće imati kupca za staru kuću. (točka 4 u daljnjem tekstu)
3. Prodaja kuće (kupac + Agencija)
Agencija će od građanina otkupiti kuću u kunama po 10% nižoj tržišnoj cijeni na svoj trošak i kasnije iskoristiti ukoliko će netko zamjenjivati kuću a neće imati kupca za staru kuću. (točka 4 u daljnjem tekstu) Otkup po 10% nižoj cjeni je preventivna mjera zbog mogućnosti šverca.
4. Zamjena kuće (kupac + Agencija)
Građanin preda Agenciji kuću niže kvalitete, te donira razliku u goldu između svoje kuće niže kvalitete i kuće više kvalitete koju će kupiti od Agencije. U ovom slučaju Agencija zamjenjuje kuću iz svog vlastitog skladišta.
5. Prodaja kuće (2 osobe)
Građanin preda Agenciji kuću, a druga stranka preda gold. U ovom slučaju Agencija posreduje između 2 stranke i prodaja se odvija brzo i bez ugovora i straha od prevare.


U ovom mandatu agencija je pomogla oko 30 gradana da dode do svog doma a posto je cilj ove agencije da jos vise nasih ljudi dode do sigurnog doma sad su kuce u vlasnistvu agencije jos 20% jeftinije

Broj kuca i njihove cijene(pojedinacne)

-7 Q1 (cijena jedne 3 golda)
- 2 Q2 (6 golda)
- Q3 (12 golda)
-1 Q4 (20 golda)

Kako pristupiti Agenciji za nekretnine RH!?
Vrlo jednostavno, ovako: Otvoren je račun Agencije pri GoogleApps, a zainteresirani građani trebaju se upisati u formular, te će se u tablici voditi evidencija. Ako obje zainteresirane strane unutar 48 sati ne izvrše svoje obveze smatra se da je dogovor propao te će se kuće ili novac vraćati onoj strani koja je izvršila svoj dio obveze. Agencija će reklamirati kuće na svojim zalihama preko shoutova i članaka. Pošto agencija ima 20 mjesta u skladištu, maksimalan broj kuća koje će se držati u skladištu je 8 (2 od svake kvalitete (Q) kuce). Kada se skladište napuni čeka se da se rasproda dio zaliha prije novog otkupa.Link formulara za prijavu Agenciji!


Cro Ronin
Voditelj Agencije za nekretnine RH
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 461
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.