eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kolovoz 2009. - KANDIDATURA

Go down

Kolovoz 2009. - KANDIDATURA Empty Kolovoz 2009. - KANDIDATURA

Postaj  Dalibor 23/9/2009, 16:05

Odlukom vijeća Nacionalnih Demokrata za party president izbore će se kandidirat „Franko Seman“.
Nešto o mišljenju stranke…
Dali još itko vjeruje u načela, program ili principe trenutnih političara i političkih stranaka u državi? Naša zemlja je jedna od rijetkih u kojoj svatko koalira sa svakim. Zemlja u kojoj ljevica i desnica zajedno surađuju bolje od članova većina obitelji, što ne bi bilo ni loše kada bi ta suradnja išla u korist cijelog Hrvatskog naroda a ne samo pojedinaca.
Nema smisla ni navoditi da u Hrvatskoj postoji šačica političara i nekoliko stranaka koja godinama vodi zemlju u pogrešnom smjeru.

Hrvatska zemlja koalicija!

Ne mogu, a da se ne osvrnem na slučaj koji smo gledali na predsjedničkim izborima . Hrvatska stranka prava „desničari“ su odlučili podržati SDP-ovog kandidata (samo Bog zna njihovo sadašnje opredjeljenje). Imamo koalicije koje nijedan zdrav razum ne bi mogao složiti. Nema smisla nabrajati dovoljno je napomenuti da nema dvije parlamentarne političke stranke koje na lokalnom nivou ne koaliraju barem negdje jedna s drugom. Svatko može zaključiti koji je jedini interes „naših“ trenutnih političara.

Što nas čeka?

Hrvatska je bankrotirala! Otvoreno kao predsjednički kandidat to kažem i iza toga stojim. Problem je što sam jedini. Drugi se ne usude priznati. Kroz nekoliko mjeseci čeka nas još ne zapamćena kriza; rast nezaposlenosti, smanjenje plaća, povećavanje poreza, = GLAD, BOLEST, ROBSTVO!


Došlo je vrijeme za promjene!

Mi Hrvatski narod moramo sami reći sada je dosta – dosta je laži, pljačke, poniženja, patnje. Vrijeme je da sami preuzmemo stvari u svoje ruke ili uskoro više nećemo imati što preuzeti. Nepovratno ćemo biti robovi u vlastitoj zemlji. Robovi stranom gazdi kao što smo to stoljećima i bili. Hrvatskom narodu je dosta kojekakvih tvorevina i saveza, mi možemo i moramo napokon sami voditi svoju državu i odlučivati o svojoj sudbini. Vrijeme je da Hrvatski narod dobije alternativu, ljude koji će nas povesti u bolju budućnost. Bolju budućnost za svakog Hrvata. Hrvatskom narodu je potrebno buđenje, potrebna nam je promjena cjelokupne političke scene. (maknut sa vlasti elitne članove HDS-a)

Možete nas voljeti ili mrziti, ali mi samo želim dobrobit hrvatskoga naroda i napredak jedine nam domovine. Uvijek ćemo biti uz svoj narod, uvijek jedan od naroda, do konačne pobjede do ostvarenja našega zajedničkoga sna. Ako i padnemo na tom putu naša ...će slava biti vječna, a svi koji nisu bilu uz nas će žaliti za propuštenom prilikom!

Priključite se
Jer samo zajedno možemo ostvarit san, vječni san da se ne bojimo kojekakvih invazija od strana nekih tamo saveza i država.

http://www.erepublik.com/en/party/nacionalni-demokrati-2330/1
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 461
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.