eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rujan 2009. - BorKan - Kandidat HDS-a na predsjednickim izborima 05.09.

Go down

Rujan 2009. - BorKan - Kandidat HDS-a na predsjednickim izborima 05.09. Empty Rujan 2009. - BorKan - Kandidat HDS-a na predsjednickim izborima 05.09.

Postaj  Dalibor 28/9/2009, 17:51

Pretpostavljam da većina aktivnih igrača eRepublika, a posebno eHrvatske i susjedne joj istočne zemlje, već danima klika mišom na političku situaciju eHrvatske te na kandidate za predstojeće predsjedničke izbore 05.09.2009.godine., i usudili bi se reći bez lažne skromnosti, sa posebnim zanimanjem za kandidata HDS-a na istim izborima, kao kandidata najbrojnije stranke u eHrvatskoj.

Nakon više solucija unutar stranke oko predsjedničkog kandidata HDS-a, a sa današnjim danom, vidljivo je da je kandidat Hrvatske Demokratske Stranke ni više ni manje nego BorKan, pretpostavljam ako ne svima, onda velikoj većini dobro poznat igrač, političar i vojnik drage nam eDomovine.

Malo da pojasnimo situaciju, kako je došlo do toga da je baš Borkan, nestranačka osoba, završila na listi kandidata HDS-a, iako će on sam to detaljnije objasniti isto u svome obraćanju naciji.

Naime, u trenutcima kada se još ni približno nije znalo dali će BorKan ići na borbu za predsjedničko mjesto, a kamoli preko koje stranke bi to uradio, počele su kružiti glasine oko njegove eventualne kandidature. Niti možemo. niti hoćemo govoriti o ostalim strankama, no unutar vodstva HDS-a počele su diskusije o BorKanu kao mogućem kandidatu na izborima.

Iskristaliziralo se mišljenje, da je u trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi eHrvatska, kako
vojno, tako i u političkom smislu, BorKan jedan od najidealnijih kandidata za predsjednika eHrvatske. Čovjek koji ima enormno vojno i ogromno političko iskustvo u vođenju, te da je na čelu eHrvatske potreban takav čovjek čvrste i odlučne autoritativne ruke.

U tim trenutcima, nakon provedene rasprave unutar HDS-a, odlučilo se podržati BorKana kao predsjedničkog kandidata bez obzira preko koje stranke se kandidirao. Na taj način mislili smo potencirati tako željno očekivano ujedinjenje političkih frakcija eHrvatske.

Neću sada ulaziti u okolnosti i situacije između Borkana i ostalih stranaka u eHrvatskoj (to će vjerovatno on objasniti), no spletom okolnosti, te višednevnim razgovorima, prvenstveno sa ljudima unutar stranke kao i sa samim BorKanom, došlo je do toga da je on sada kandidat Hrvatske Demokatske Stranke.

Ovaj članak predstavlja podršku stranke Borkanu kao kandidatu HDS-a, te čvrsto vjerovanje kako je njegovo mjesto na vrhu eHrvatske, pravi izbor u iznimnoj složenoj situaciji na našim granicama, kao i u cijelom svijetu.

Sam predsjedniki program, kao i sastav vlade, iznijet će sam BorKan

Ovim putem, pozivamo sve članove Hrvatske Demokratske Stranke, kao i sve građane eHrvatske, da izađu na izbore 05.09.2009.godine, te daju svoj glas Kandidatu HDS-a za predsjednika eHrvatske BorKanu.

Zahvaljujemo na čitanju !!!Tajnistvo HDS-a
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 461
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.