eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rujan 2009. - Izbori u HDS-u

Go down

Rujan 2009. - Izbori u HDS-u Empty Rujan 2009. - Izbori u HDS-u

Postaj  Dalibor 28/9/2009, 17:52

Poštovanje cijenjeni eHrvatski puče,
Bliže nam se izbori za predsjednika stranke. Aktivni članovi HDS-a jednoglasno su odlučili na forumu stranke, ove izbore za predsjednika stranke podržati kandidata pod imenom John Vorsha. U nastavku slijedi njegova kandidatura.

Poštovani stranački kolege i kolegice,
odlučio sam se kandidirati za predsjednika stranke, te Vam ovim putem želim predstaviti svoje viđenje budućnosti HDS-a, te pridobiti Vaše povjerenje.

Mnogi od Vas me znaju, no za ostale evo kratkog pregleda moje povijesti u eRepubliku. Rođen sam u Velikoj Britaniji jer tada nije bilo eHrvatske. Nisam ni znao koliko eHrvata igra eRepublik pa sam si zadao cilj da nešto postignem unutar Velike Britanije. Odmah nakon što sam postigao svoj prvi značajniji uspjeh i ušao u njihov MI6, saznajem da Hrvati većinom borave u JAR-u, te napuštam svoje mjesto i dolazim k njima. Tamo nisam nikada ostvario ništa posebnog, no imao sam želju pomoći barem u smislu poreza isl.

Dolaskom eHrvatske kreirane su mnoge stranke, a ja sam odabrao onu koja mi po orijentaciji iz RL-a najviše odgovara – Hrvatska Partija. Tamo sam stekao ugled te upoznao ljude kao što su Petar Petrov Petrovski, Couvert, webstartm, no zbog velike stranačke neaktivnosti razmotrio sam prijedlog igrača splita, te se pridružio HDS-u u kojem sam i dan danas.

Političke funkcije na kojima sam bio su ministar vanjskih poslova, ambasador... Iako se za ministarske fotelje ne dobijaju medalje isl. to su postignuća na koja ću se uvijek rado prisjećati. Kroz političku karijeru sam najviše surađivao upravo sa članovima HDS-a od kojih bi kao najbolja iskustva naveo kolegu Radmana i kolegicu Ateu, no i mnoge druge s kojima nisam održao ovako dugačak kontakt.

HDS su znale potresati mnoge afere, no ja sam uvijek ostao. Razlog je taj što smatram da odlazak iz stranke nije način za iskazivanje nezadovoljstva. Ukoliko netko smatra da stvari treba mijenjati neka se kandidira za predsjednika stranke i izađe na izbore. Normalna je stvar da će se među 600 ljudi naći grupa koja se neće složiti sa nekim idejama kojih hvala bogu kod nas ima puno.

Na mjestu predsjednika stranke bi sebe doživljavao kao moralnog vođu i organizatora stranačkih događanja. Planiram se aktivno uključiti u sve aspekte stranke pod čime mislim na slanje stranačkih poruka, organiziranja izbora, dovođenje partnera iz inozemstva... Za kraj pozivam sve zainteresirane da se pridruže našoj stranci i registriraju na stranačkom forumu gdje sam stavio opširniju kandidaturu.

Lijep pozdrav,
John Vorsha
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 461
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.