eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Listiopad 2009. - Mladez HDS-a

Go down

Listiopad 2009. - Mladez HDS-a Empty Listiopad 2009. - Mladez HDS-a

Postaj  Dalibor 6/11/2009, 10:45

Poštovani članovi HDS-a,
HDS je otvorio novu organizaciju Mladez HDS-a koja je namijenjena novim članovima naše stranke. Ukoliko ste već u stranci ili trenutno niste u niti jednoj, te ste željni rada i napredovanja, pozivamo Vas na naš forum i chat.

obrazek

Prednosti aktivnog članstva u stranci
Mnogima eRepublik na prvi pogled ne izgleda kao igra u kojoj ima puno toga za raditi. Work i train neće dugo nekog držati aktivnim. Igrači se u početku moraju animirati kako bi što bolje shvatili koncept eRepublika i njegove mogućnosti. Baš zato smo sve Vas nove igrače pozvali na naš forum. Slobodno postavljajte pitanja bez ikakvog razmišljanja. Uvijek će se naći netko tko će Vam na njih odgovoriti. Svi smo mi jednom bili početnici.

Evo i par korisnih linkova koji ce Vam pomoci u skupljanju informacija:
1. eDomovina - nacionalni forum pun tutoriala i informacija
2. Link na chat i [9:url=http://www.edomovina.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=550]upute[/9:url] za podešavanje chata
3. Pregled tutoriala na eDomovini
4. Ukoliko Vas zanima kada će Vam igra omogućiti neke funkcije pogledajte ovaj link
5. Ukoliko želite dodatne informacije o nekim projektima države isl. posjetite kanal na IRC-u (chatu) #eSkola (upišete u chat)
6. Gradnja reputacije i skupljanje dodatnog znanja preko ministarstva vanjskih poslova (pošaljite PM i raspitajte se da li ima slobodnih ambasadorskih mjesta) ili ulazak u vojsku preko vatrenih gustera vojne jedinice u sklopu HV-a koja je namijenjena novim igračima

Funkcije i zadaće u Mladezi HDS-a:
-Predsjednik Mladezi HDS-a
Iskusniji igrač željan dodatnog dokazivanja stranci. Zadužen za organizaciju svih aktivnosti.

-Tajnik Mladezi HDS-a
Zamjenik predsjednika. Ne mora biti iskusan jer se od predsjednika očekuje aktivnost stoga će dotični imati priliku naučiti posao.

-Ambasador HDS-a
Osoba koja sudjeluje u PM-anju članova HDS-a i izradi promotivnih članaka. Obavezan account na eRepublik wikipediji s obzirom da će ljudi na ovoj poziciji biti zaduženi za izradu stranica vezanih uz HDS.

- Član Mladeži
Svi građani registrirani na forum HDS-a od lvl-a 7 do lvl-a 18.

Otvaranje HDS Q3 Oil kompanije
Tajnistvo HDS-a trenutno posjeduje Q1 ticket firmu koja predstavlja veliki trošak s obzirom da se karte besplatno dijele članstvu HDS-a. Stoga smo odlučili otvoriti Q3 oil firmu za koju nam fali još 8 golda. Od početka akcije smo primili oko 27G i ovim putem od srca zahvaljujemo svim dosadašnjim i budućim donatorima.

Ukoliko želite donirati, a nemate neke financijske mogućnosti podsjećamo Vas na daleko važniju akciju o kojoj više možete saznati preko ovog clanka. Radi se o donaciji u HNB ove nedjelje, te Vas ovim putem pozivamo da se odazovete u što većem broju kao i zadnji put.

Hvala na čitanju,
Tajništvo HDS-a
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 461
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.