eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Studeni 2009. Ambasada eHrvatske - pogled na budučnost

Go down

Studeni 2009. Ambasada eHrvatske - pogled na budučnost Empty Studeni 2009. Ambasada eHrvatske - pogled na budučnost

Postaj  Zerocool12 on 14/11/2009, 23:56

Na nekoliko mjesta sam mogao čuti izjave kako su pokušaji smirivanja tenzija između eSbrije i eHrvatske prouzrokovani novim sustavom vojnih partnerstva popularnih MPP-a. no moram vas razočarati i teći da je svakak veza potpuno slučajna.
Naravno novi ambasadoreHrvatske je došao baš u, eto vrijeme kada novi sustav stupa na snagu, malo čudno mora se priznati, ali opet novi ambasador je došao nakon predsjedničkih izbora u eHrvatskoj, koji su se eto baš poklopili sa novim sustavom MPP-a.

Sve u svemu svima vama koji smatrate kako bi želio da se odnosi između eSrbije i eHrvatske normaliziraju mogu sa potpunom sigurnošću poručiti kako eHrvatska može platiti sve svoje sadašnje MPP-e bez da joj ova promjena cijene imalo utječe na proračun.

Želje eHrvatske nisu izazvane strahom. Jer netrebate se nekoga bojati da bi željeli popraviti svoj odnos s njim. Uvjeravam vas kako bi isto bilo da su odnosi snaga promjenjeni. Želja eHrvatske ka smirivanju situacije u regiji nije neki dokaz njene slabosti, već samo želja da se prijeđe preko prošlosti i krene prema budučnosti u kojoj vladaju zajedništvo i suradnja.

Još bih se želio malo zadržati na promjenjenom sustavu MPP-a, i tih famoznih 100 golda po savezniku mjesečno. Veče države kao što su eSrbija ali i eHrvatska moći će plačati dovoljno mpp-a kako bi bili sigurni od eventualnog osvajanja. Pet, Šest jačih država je dovoljno za osiguravanje sigurnosti. No tu odma nastaje problem jer sve će zemlje htjeti imati potpisan MPP sa tim jačim zemljama.
Ovdje nije glavno pitanje hoče li netko moći platiti savezništva. Bogatiji su osigurani. Ovdje je pitanje koji je savez sebi skupio više siromašnih zemalja koji neće moči pratiti novi sustav. Da pojasnim PEACE savez mora štiti Italiju. Jednako kao što EDEN mora štiti Finsku.
o novom sustavu nisu ugroženi veliki već mali, i zato će se, po mojem osobnom mišljenju ratovi premjestiti na teritorije tih malih zemalja bez adekvatnih primanja da prate promjene u eSvijetu.

Zerocool12

Broj postova : 73
Join date : 28.10.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.