eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sijecanj 2010. - HDS - predsjednički izbori

Go down

Sijecanj 2010. - HDS - predsjednički izbori Empty Sijecanj 2010. - HDS - predsjednički izbori

Postaj  moretousic 8/1/2010, 22:40

HDS - predsjednički izbori

Pozdrav i poštovanje dragi stranački kolege i kolegice.

Ove predsjedničke izbore HDS neće imati predsjedničkog kandidata i isto tako neće podržati niti jednog drugog kandidata. Naravno našim članovima ne želimo braniti da glasuju za kandidata koji je po njihovom osobnom mišljenju najkompetentniji da bude predsjednik eHrvatske.

Puno više ne možemo reći. Svaka naša izjava povećava već postojeće ili započinje novo neshvaćanje. Pred tom iracionalnom činjenicom mi smo trenutno nemoćni. Iako su naši predsjednici puno toga napravili za prosperitet eHrvatske u svakom pogledu i podizali joj ugled kod prijateljskih nam zemalja, uvijek se netko našao da izvrne smisao našeg programa, uvijek je netko pokušao obrnuti njegov sadržaj i svrhu. Možda to i je smisao demokracije? Stoga smo odlučili to jednom zaustaviti, te dati šansu drugima da pokažu što i koliko znaju o uspješnom vođenju države i postizanju zajedničkih ciljeva.

Nadamo se da će te razumjeti naš potez i podržati nas u tome kao što ste nas i dosada podržavali. Na miru i neometani uzaludnim trošenjem energije na pravdanje i opravdanja, posvetiti ćemo se osnovnim načelima stranke i vratiti se svježi i spremni za nove pobjede.
Do tada, tko god da bude sljedeći predsjednik eHrvatske HDS mu želi puno uspjeha i sreće u radu.

Vaš HDS read more

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.