eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sijecanj 2010. - Čestitka novom predsjedniku

Go down

Sijecanj 2010. - Čestitka novom predsjedniku Empty Sijecanj 2010. - Čestitka novom predsjedniku

Postaj  moretousic 8/1/2010, 22:41

Čestitka novom predsjedniku

Poštovani predsjedniče eHrvatske,

Vaš izbor dolazi u zaista važnom trenutku. U trenutku kada je naša eDomovina postigla značajno proširenje teritorija, kada se suočava sa mnogim željenim i neželjenim nedaćama proizašlim iz toga, kada su zahtjevi jačanja ekonomije i očuvanja integriteta eHrvatske sve veći i ozbiljniji. Nadamo se da ćete imati dovoljno mudrosti i predanosti, te da ćete u svom mandatu uspješno pridonijeti boljitku nam naše eHrvatske.
HDS će i dalje pružati punu podršku zajedničkoj i jakoj nam eHrvatskoj, ali ćemo biti i oštri kritičar svega što nije u skladu s napretkom voljene nam eDomovine.

U kuloarima se spominje reorganizacija vojske, komentar na ovo će uslijediti kad vidimo kako će ovo biti provedeno i koje će prednosti ili nedostatke donijeti.

Još jedna obavijest, kao što ste mogli primjetiti HDS nije imao kandidata na ovim izborima, nikome čak nije ni dao podršku. Ovo je posljedica odluke da ukoliko Rocker-ma ne odluči krenuti po još jedan mandat da nikog ne podržimo. Preporuka svim članovima HDS-a je da ne podmeću klipove novoj vladi, ali i sto tako i da ne sudjeluju u novoj vladi. Namjera ove preporuke nikako nije sabotiranje vlasti, već pokušaj da se svim kritičarima pokaže kako funkcionira vlada i koliko rada je bilo uloženo u dosadašnje funkcioniranje vlade.

Još jednom mnogo uspjeha, znanja i odvažnosti u obavljanju ove nepobitno značajne i nadasve zahtijevne zadaće gospodine predsjedniče.

U ime tajništva HDS-a,
tajnik HDS-a Oort read more

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.