eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sijecanj 2010. - A što sad???

Go down

Sijecanj 2010. - A što sad??? Empty Sijecanj 2010. - A što sad???

Postaj  moretousic 12/1/2010, 00:54

A što sad???

Evo i to se dogodilo eHrvatska je napala po prvi puta a da sa druge nije imala svojeg čovijeka koji će povlačiti bitke.... No nećemo o tome sada, već se dosta pričalo i hvalilo, no ono o ćemu moramo razmititi je što dalje. Mnogi predlažu nove ratove, Italija, Austrija, No to je globalni interes EDEN saveza.
Jednom kada Španjolci riješe Francuze a Poljaci Njemce možemo krenuti dalje na i udružiti se s njima u zajedničkom napadu na Italiju. Nadam se da će se to i dogoditi iako se situacija u centralnoj Europi zakomplicirala sa ulaskom Nizozemske u rat i sa mogućim blokiranjem Engleza ako bilo Poljaci bilo Španjolci dobiju granicu s njima.
Isto tako nemojmo zaboraviti da smo osvajanjem Slovenije dobili još jednu dodatnu graničnu regiju sa Mađarskom, još jednu regiju koju nam mogu napasti. Isto tako imamo svojevrsni baby boom iako je teško vidjeti tko je od novih beba Hrvat a tko Slovenac jer svi dobivaju HR državljanstvo.
Da skratim i da odma prijeđem na bitno. Pitanje koje si trebamo postaviti je što sa osvojenim regijama?!!?
Mnogi od nas ih žele zadržati. Naravno uvijek je lijepo imati dodatne regije, ali tu su problemi RW-ova ali i dodatna granica sa Mađarima. Isto tako nije da nešto dobivamo tim regijama, malo povećanje državnog proračuna.
Trebamo procjeniti omjer koristi i štete. No isto tako trebalo bi započeti pregovore sa Slovenskim vodstvom. Osobno bi bio spreman na vračanje regija ako se potpiše NAP sa Slovenijom, jer stvarno nemam ništa protiv njih.
Sve u svemu osobno sam spreman da se vrate osvojene regije, ako bi Slovenci obečali da nam neće ponovno zabiti nož u leđa, i naravno to obečanje potkrjepiti nekim dugotrajnim sporazumom.Tijekom pisanja ovog članka saznao sam kako postoji licitiranje ua RW medalje. Tj onaj tko ponudi više imati će pravo pokrenuti službeni RW za oslobađanje Slovenske regije.
Dobra ideja pošto je RW medalja najteža za dobiti, a i najskuplja ovime bi si je pojedinci osigurali a i narodna banka bi se napunila. Ipak nadam se da se s time neće započeti bez dobrog sporazuma o miru. r

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.