eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sijecanj 2010. - Gargamelov dnevnik : RW

Go down

Sijecanj 2010. - Gargamelov dnevnik : RW Empty Sijecanj 2010. - Gargamelov dnevnik : RW

Postaj  moretousic on 15/1/2010, 07:48

Gargamelov dnevnik : RW

Ja se jutros nisam borio

Pošto se kod nas ustalila praksa da se sve stvari manje više tajno odrađuju ja ću reći moj jučerašnji dan i današnje jutro bez uljepšavanja (nemam nikakvih političkih ambicija)

Za RW smo saznali prekjučer oko 2:30 odmah odlazim na kanal zapovjedištva (iako nisam više ništa osim običnog ZDRUG člana ali Hrvatska je u opasnosti) i pingam sve koji su tu, Atea stavlja članak u novine , pošto nema ministra obrane niti glavnog zapovjednika GSOSRH retrodevil mijenja zapovjedi na novinama ministarstva obrane. Fredrikstadilian stupa u kontakt sa EDEN-ovim vojnim liderima. Šta je dogovorio za to jutro ne znam.

Jučer cijeli dan buga erepublik ne možemo staviti wep na market, tek oko 20 se to riješilo no onda novi bug ne može se donirati wep vojsci.
Na kanalu zapovjedništva nebitni spam nikakva pametna za čut ali doslovce ništa... satima. javljaju mi se ljudi sa visokim strenghtom voljni tankat, pitam na kanalu hoćemo li tankat ljude koji udaraju preko 400? ... tajac... Apach(zapovjednik guštera) se javlja kaže: Navodno će se samo goldi davati a za wep nek se snađu. Čekam da mi to netko od glavonja potvrdi ili negira ili bilo šta kaže no odgovora nema.
Cijeli dan spamam #erepublik.hr #garda #obrana i zdrug kanal sa tekstom u kojem pozivam ljude da u što većem broju dođu ujutro.
Idem učiniti isto na #obrana vidim Nenya piše UDARAJTE i link bitke, reko idem pomoć i napišem i ja UDAAARRRAJJJ , 15ak sekundi kasnije bivam kickbanan sa kanala #obrana i Nenya mi se javlja da joj to NIKAD više nisam učinio i da sam kikbanan sa obrane.
Tu mi pukne film (još uvijek nisam dobio odgovor za ljude koji će tankati) i odlogiram se uz neku lijepu riječ sa zapovjednih kanala.
Kasnije saznam i da je BorKan isto imao par lijepih riječi prije spavanja za ostale i da on i tenkovi odoše leć.
Preko privata sredim da se grčka paravojska (myrmidones) na čelu sa Jaguarosom bori za nas. Raspitujem se okolo jer dolazi još tko od saveznika nitko ništa ne zna.
Gledam brazilske i ruske tenkove kako fulltankaju po rwovima koji su bili u plusu i skidaju lagano.
Ujutro se ne mogu od kuće spojit na net panika... palim auto uletavam u knjižnicu spajam se ukucavam šifre na-vrat-na-nos.. Super zdrug još nije tukao! onda skontam svi viču di se tuče, di da udaramoooo...
Odem na #garda isto stanje i tako neko vrijeme. Bliži se kraj bitki, vidim guštere da tuku u jednoj bitci.
Ministar obrane javlja na zdrug kanalu da se ista ta bitka tuče uz napomenu: samo do bolnice!
Kažem mu javi i gardistima ... ništa, aj dobro pomislih prenijet ću ja.
udarim jednom , kupim well pak udarim još jednom well pak pogledam vidim secured a još naši udaraju, reko super imam još 11 fajtova za drugu bitku.
Čekam, čekam , čekam svi okolo viču di da udaramooooo , gdje lupamooo, vidim vrag odnio šalu prelistavam bitke nađem jednu koju bi skinuli da smo išli kami stavim link na zdrug zovem nitko ništa puknem i dam zapovijed gardistima za tu bitku al "mauna" game over isteklo vrijeme i tako ja ostadoh ležat na weponu a regije odoše slovencima :/ izađem iz knjižnice odem u kafić maznem kavu i dupli pelin i još uvijek mi gorak okus u ustima...

obrazek

pa vi sad vidite tko tu koga.................................... ...........

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.