eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Travanj - 2009. - MINISTRI - e-HSP-ovog kandidata - kole26

Go down

Travanj - 2009. - MINISTRI - e-HSP-ovog kandidata - kole26 Empty Travanj - 2009. - MINISTRI - e-HSP-ovog kandidata - kole26

Postaj  Johny Stulic on 24/4/2009, 23:10

MINISTRI - e-HSP-ovog kandidata - kole26

Ovdje su ukratko predstavljeni ministri koji su izabrali svoje pomoćnike nažalost oni nisu navedeni jer imamo limit u pisanju članaka.

Ministar - obrazovanja - LaponacCRO

Kao prvo da se predstavim. U stvarnom životu zovem se Matija te imam 21 godinu.
Igru sam započeo prije 12mj. Kada sam upoznao Sullu te me on uveo u osnove.
Tada sam neprekidno igrao oko 4 mjeseca i upoznao mnoge ljude koji i danas igraju.
Od prvog dana znao sam da se želim baviti politikom te sam jedva čekao da se učlanim u HSP ( pošto stranka ima karakter i kao što vidite dobrim radom unutar stranke može se daleko stići. )
Nakon tri mjeseca igre dospio sam u kongres, ali se nisam kandidirao dalje pošto sam želio da i drugi perspektivni članovi HSP-a dobe svoju priliku.
Ministarstvo obrazovanja sam odabrao pošto volim pomagati novima i na taj način jačati e-HR.

MINISTAR – obrane - NIKEC

Došao sam u igru sa prvim danima naše Hrvatske vidjevši članak u Jutarnjem listu. Od tog dana sam svaki dan u igri, svaki dan radim i treniram (tri Hard Worker medalje, četvrta za koji dan Smile). Pratim novine u Hrvatskoj i sa vremena na vrijeme i neke vani, u zadnje vrijeme češće zbog događanja u Srbiji. Na prvim izborima za kongres kandidiram se kao zastupnik u Slavoniji, ali ne prolazim u sabor. Nakon ne uspješne kandidature odlazim u vojsku u 2 Gardijsku Brigadu gdje sudjelujem u većini akcija HV-a. Na prošlim izborima za kongres opet se kandidiram u Slavoniji i zahvaljujući potpori glasača i HSP-a ulazim u kongres. Svoj mandat odradio sam u cijelosti i po završetku mandata vraćam se nazad u 2. GB.
Nakon odluke da na izbore izlazimo samostalno sa kandidatom Kole26 dobio sam njegov poziv da me želi kao Ministra obrane u njegovom timu, poziv sam i prihvatio. Sadašnji Ministar, njegovi zamjenici i zapovjednici rade vrlo dobar posao i svi njihovi projekti u koje sam upućen mislim da su vrlo kvalitetni i da tako treba i nastaviti. Isto tako treba nastaviti sa razvitkom i povećanjem vojske te sudjelovanjem u sto većem broju Atlantisovih akcija zbog ipak povećanog rizika za zemlju. Povećanjem poreznih platiša to bi trebalo biti moguće.

Ministar rada i socijalne skrbi - MRGOOD

U rl imam 25 godina. Igru sam počeo igrat prije 2 mjeseca kad je bila igra tjedna na net.hr portalu. Trenutačno sam e-HSP-ov zastupnik u kongresu i jedan od aktivnijih e-HSP članova. I mislim da sam dovoljno upućen u ekonomsko-političku situaciju u zemlji.
Mislim da je ovo ministarstvo jedno od bolje ustrojenih u e-Hrvatskoj, s toga velikih promjena neće bit.
POWER.HR
Mislim da je ovo jedan od boljih programa na kojima ministarstvo radi s toga neće bit izmjena. Osim naravno ako bi e-Hrvatska sudjelovala u ratovima, kao što je bilo prije par dana, program bi bio zaustavljen.
Subvencije za poduzetnike
Smatram da bi se više trebalo poradit na subvencijama izvoznih licenca. E-Hrvatska ima ogroman uvoz i mali izvoz, naravno to je zbog pomanjkanja rm u hr. S toga da potaknemo izvoz, naravno s tim jačamo i kunu i hr ekonomiju, smanjili bi kriterije za dodjele subvencija, možda davali i kredit za licence.
Ukratko to je to. Nakon izbora, ako dobijemo, doći će do detaljne razrade rada ministarstva i imenovanja ostatka ljudi.

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

https://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.