eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sijecanj 2010- Izvijesce o radu vatrenih gustera

Go down

Sijecanj 2010- Izvijesce o radu vatrenih gustera Empty Sijecanj 2010- Izvijesce o radu vatrenih gustera

Postaj  faeran 8/2/2010, 00:02

IZVJESCE O RADU VATRENIH GUSTERA

obrazek

RAZDOBLJE IZVJESCA 06.01. - 30.01.2010

Vatreni gusteri na dan 30.01.2010 imaju 705 clanova raspodijeljenih u 12 squadova.
Elitni squad Tuljani ima 56 clanova ranka Colonel do FM.

U prosjeku dnevno u Vatrene gustere dolazi 20-tak novih clanova. Iz Vatrenih gustera igraci odlaze u Gardijske brigade, paravojsku ili se brisu iz evidencije radi neaktivnosti ili odustajanja od igre. Iz Elitnog squada Tuljani u navedenom razdoblju 2 clana (oba generali) presli su u Zdrug. S obzirom na navedeno broj gustera varira od 700 - 900 u ovisnosti o prijavama i "brisanjima" iz evidencije.

U sklopu organizacije Vatrenih gustera djeluje ukupno 30 tvrtki i to:
6 iron q3 tvrtke (4 u Grckoj, 2 u Spanjolskoj)
7 ticket q1 tvrtka
1 gift q1 tvrtka
12 wepon q1 tvrtki
1 wepon q2 tvrtka
2 wepon q3 tvrtka
1 wepon q5 tvrtka

Sve manu tvrke nalaze se u eHrvatskoj.

Wepon q5 tvrtka zaposljava clanove EMC i clanove elitnog squada Tuljani sa najvecim manu skillom. Oruzje se stocka za potrebe obrane eHrvatske. Iz proracuna Vatrenih gustera isplacuje se placa u navedenoj tvrtci te se opskrbljuje ironom koji proizvedu gusteri u nasim iron tvrtkama.
U ostalim tvrtkama zaposleni su gusteri i tuljani rasporedjeni prema odgovarajucem skillu i stupnju.

Placa gustera zaposlenih u tvrtkama nije se mijenjala od sredine mjeseca prosinca i nesto je niza nego na Job marketu.

U izvjestajnom razdoblju Vatreni gusteri otvorili su 2 q1 wepon tvrtke i 1 q3 iron tvrtku. Sve 3 tvrtke placene su iz donacija clanova i igraca koji podupiru rad Vatrenih gustera.

Vatreni gusteri su u navedenom razdoblju zajedno sa elitnim squdom Tuljani sudjelovali u 6 akcija za koje su se dijelili wepon i ticketi. Elitni squad tuljani samostalno je sudjelovao u jednoj akciji. Samo u akciji RW Slovenija wepon i ticketi dijeljeni su svim Vatrenim gusterima koji su se prijavili. U svim ostalim akcijama wepon i ticketi dijeljeni su iskljucivo pripadnicima koji rade u gusterskim tvrtkama.

Ukupno je iz proracuna za potrebe rada dobiveno 95.000 kuna. Dio kuna i ostalih valuta prikupljen je iz donacija.
Trenutno financijsko stanje stocka Vatrenih gustera prema najnizim cijenama na eHrvatskom marketu u trenutku sastavljanja izvjesca iznosi nesto preko 74.000 kuna.

U izvjestajnom razdoblju ukupno je pripadnicima Vatrenih gustera i elitnog squada Tuljani za gore navedene akcije podijeljeno slijedece:
1199 ticketa q1
5349 wepona q1
583 wepona q2
804 wepona q3
Sve gore navedeno kupovalo se iz gusterskih tvrtki po cijenama nesto visim nego su na marketu. Vrijednost navedenog po cijenama s porezom u trenutku kupoprodaje iznosila je 73.144,13 kuna. Sa navedenim transakcijama u proracun je vraceno 4.785,13 kuna.

3 stvari nedostaju u ovom izvjescu i za njih na nasu zalost nemamo tocnu evidenciju.
1. pri odlasku novih pripadnika na rad u inozemstvo u iron tvrtke daje im se 1 ticket za putovanje o cemu ne vodimo evidenciju
2. pripadnici ZDRUG-a i Gardijskih brigada kupuju dio ticketa od nasih tvrtki za svoje potrebe. Vrijednost kupljenih ticketa umanjena za porez vraca se brigadama i ZDRUG-u.
3. Za akciju Poljska na dan 779 Gardijske brigade i ZDRUG kupovali su tickete i wepone sa gusterskog stocka za koje ne postoji tocna evidencija te se vrijednost navedenog umanjeno za porez takodjer vratila brigadama i ZDRUG-u.


KAKO POSTATI VATRENI GUŠTER


Ukoliko imate minimalni čin Private te minimalni lvl 5 dobrodošli ste u Vatrene guštere!

Ispunite Prijavnicu (klik na link) ---> http://tinyurl.com/prijava3
Registrirajte se na forum sa svojim eRepublik nickom (klik na link) ---> http://gusteri.darkbb.com/

I čekajte da vam se jave naši vrijedni administratori. U naslovu pozdravne poruke za primitak u Vatrene guštere stajati će u koji squad ste raspoređeni, a dalje u tekstu nalaze se upute što morate dalje učiniti. Samo slijedite te upute i ubrzo ste s nama.

Sve koji se prijavljuju u Vatrene guštere molimo za strpljenje nekoliko dana. Naši administratori dnevno primaju preko 50 prijava pa je potrebno određeno vrijeme da bi sve stigli obraditi.Sve svoje donacije dobre volje molimo Vas da uputite na Cro Army

faeran

Broj postova : 82
Join date : 31.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.