eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Veljaca 2010- Izvjesce o radu vatrenih gustera BR.2

Go down

Veljaca 2010- Izvjesce o radu vatrenih gustera BR.2 Empty Veljaca 2010- Izvjesce o radu vatrenih gustera BR.2

Postaj  faeran 8/2/2010, 00:03

RAZDOBLJE IZVJESCA 06.01. - 05.02.2010


BROJCANO STANJE

Vatreni gusteri na dan 05.02.2010 imaju 706 clanova raspodijeljenih u 12 squadova.
Elitni squad Tuljani ima 59 clanova ranka Colonel do FM.

U prosjeku dnevno u Vatrene gustere dolazi 20-tak novih clanova. Iz Vatrenih gustera igraci odlaze u Gardijske brigade, paravojsku ili se brisu iz evidencije radi neaktivnosti ili odustajanja od igre. Iz Elitnog squada Tuljani u navedenom razdoblju 2 clana (oba generali) presli su u Zdrug. S obzirom na navedeno broj gustera varira od 700 - 900 u ovisnosti o prijavama i "brisanjima" iz evidencije.


IMOVINSKO STANJE

U sklopu organizacije Vatrenih gustera djeluje ukupno 30 tvrtki i to:
6 iron q3 tvrtke (4 u Grckoj, 2 u Spanjolskoj)
7 ticket q1 tvrtka
1 gift q1 tvrtka
12 wepon q1 tvrtki
1 wepon q2 tvrtka
2 wepon q3 tvrtka
1 wepon q5 tvrtka

Sve manu tvrke nalaze se u eHrvatskoj.

Wepon q5 tvrtka zaposljava clanove EMC i clanove elitnog squada Tuljani sa najvecim manu skillom. Oruzje se stocka za potrebe obrane eHrvatske. Iz proracuna Vatrenih gustera isplacuje se placa u navedenoj tvrtci te se opskrbljuje ironom koji proizvedu gusteri u nasim iron tvrtkama.
U ostalim tvrtkama zaposleni su gusteri i tuljani rasporedjeni prema odgovarajucem skillu i stupnju.

Placa gustera zaposlenih u tvrtkama uskladjena je sukladno kretanjima na job marketu i iznosi 75% place sa istoga. Sve place isplacuju se u punom iznosu te je prema njima automatski placen i porez prema drzavi.

U izvjestajnom razdoblju Vatreni gusteri otvorili su 2 q1 wepon tvrtke i 1 q3 iron tvrtku. Sve 3 tvrtke placene su iz donacija clanova i igraca koji podupiru rad Vatrenih gustera.
3/4 svih tvrtki i upgreadi istih financirani su iz donacija samih pripadnika (sadasnjih i bivsih) Vatrenih gustera te simpatizera i donatora. Svima zahvaljujemo na tome.


SUDJELOVANJE U AKCIJAMA

Vatreni gusteri su u navedenom razdoblju zajedno sa elitnim squdom Tuljani sudjelovali u 12 akcija za koje su se dijelili wepon i ticketi. Elitni squad tuljani samostalno je sudjelovao u jednoj akciji.

Ukupno je iz proracuna za potrebe rada dobiveno 120.000 kuna. Dio kuna i ostalih valuta prikupljen je iz donacija.
Trenutno financijsko stanje stocka Vatrenih gustera prema najnizim cijenama na eHrvatskom marketu u trenutku sastavljanja izvjesca iznosi nesto preko 66.000 kuna.

U izvjestajnom razdoblju ukupno je pripadnicima Vatrenih gustera i elitnog squada Tuljani za gore navedene akcije podijeljeno slijedece:
1.881 ticketa q1
10.665 wepona q1
806 wepona q2
954 wepona q3
Sve gore navedeno kupovalo se iz gusterskih tvrtki po cijenama nesto visim nego su na marketu. Vrijednost navedenog po cijenama s porezom u trenutku kupoprodaje iznosila je 105.628,87 kuna. Sa navedenim transakcijama u proracun je vraceno 6.892,86 kuna.

3 stvari nedostaju u ovom izvjescu i za njih na nasu zalost nemamo tocnu evidenciju.
1. pri odlasku novih pripadnika na rad u inozemstvo u iron tvrtke daje im se 1 ticket za putovanje o cemu ne vodimo evidenciju
2. pripadnici ZDRUG-a i Gardijskih brigada kupuju dio ticketa od nasih tvrtki za svoje potrebe. Vrijednost kupljenih ticketa umanjena za porez vraca se brigadama i ZDRUG-u.
3. Za akciju Poljska na dan 779 Gardijske brigade i ZDRUG kupovali su tickete i wepone sa gusterskog stocka za koje ne postoji tocna evidencija te se vrijednost navedenog umanjeno za porez takodjer vratila brigadama i ZDRUG-u.

Pocevsi sa novim izvjestajnim razdobljem o gore navedenom ce se takodjer poceti voditi evidencija.


REKAPITULACIJA

Iz navedenoga proizlazi da su Vatreni gusteri uz donaciju drzave u iznosu od 113.107,14 kn (donacija - porez) ostvarili vrijednost od 171.557,09 kn (trenutni + podijeljeni stock) a da u obzir nisu uzete gore navedene 3 tocke te financijsko stanje i vrijednost rawa koja se trenutno nalazi u tvrtkama.

Ukupna trenutna vrijednost cjelokupne imovine Vatrenih gustera iznosi 3400 golda.

U tijeku je reforma rada (financijskog poslovanja) Vatrenih gustera. O efektima i tijeku provedbe iste vise u slijedecem izvjescu.


KAKO POSTATI VATRENI GUŠTER


Ukoliko imate minimalni čin Private te minimalni lvl 5 dobrodošli ste u Vatrene guštere!

Ispunite Prijavnicu (klik na link) ---> http://tinyurl.com/prijava3
Registrirajte se na forum sa svojim eRepublik nickom (klik na link) ---> http://gusteri.darkbb.com/

I čekajte da vam se jave naši vrijedni administratori. U naslovu pozdravne poruke za primitak u Vatrene guštere stajati će u koji squad ste raspoređeni, a dalje u tekstu nalaze se upute što morate dalje učiniti. Samo slijedite te upute i ubrzo ste s nama.

Sve koji se prijavljuju u Vatrene guštere molimo za strpljenje nekoliko dana. Naši administratori dnevno primaju preko 50 prijava pa je potrebno određeno vrijeme da bi sve stigli obraditi.Sve svoje donacije dobre volje molimo Vas da i dalje upucujete na Cro Army


\o/ GUSTERI I TULJANI RULZ! \o/

faeran

Broj postova : 82
Join date : 31.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.