eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Veljaca 2010- Ko tu vara?

Go down

Veljaca 2010- Ko tu vara? Empty Veljaca 2010- Ko tu vara?

Postaj  faeran 8/2/2010, 00:10

Već podosta nisam napisao nikakav članak, a ova tema je i više nego dobra prilika da bar nakratko prekinem tu apstinenciju.
Dakle, prije nekih dva-tri sata bili smo svjedoci vjerojatnog DDOS napada na Erepublik i gle koincidencije, baš u vrijeme najvažnije bitke http://www.erepublik.com/en/wars/show/1461, bitke za regiju koja ima visoke rezerve željeza, znači veoma važna regija.
I tu se meni zagolicala mašta, jer već samo ta činjenica otvara sumnju kako je taj ciljani napad došao iz redova nama suparničkog tabora.
No, došavši do još pokojeg podatka sumnja uvelike prerasta u uvjerenost.
Naime, bitka se vodila između Perua iza kojeg su stajale snage EDEN-a i Brazila čiju su regiju branile države Phoenixa.
Uočeno je kako su neki igrači gumb "fight" u jednome danu stisnuli i po par tisuća puta, da upravo toliko koliko je napisano.
Igrač čiji je profil na ovom URL-u http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2544195 registrirao se 14.1.2010. a već je general sa skoro 4300 borbi i 36000 damage-a. Samo obratite pažnju na još svježi shout i vrlo brzo će vam biti jasno čiju stranu je zauzeo ovaj igrač ili što li je već.
Da ne bi sve ostalo na riječima, priložiti će se i fotografija jednog od takvih igrača, da vidite kako to izgleda na djelu

obrazek

A u prilog svemu ovome ide i zasad privremena suspenzija ovog igrača http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1895704 koji se želio okititi Battle Hero medaljom u ovoj bitci http://www.erepublik.com/en/battles/show/9004. Kažem zasad privremena, jer ovdje se nema šta istraživati, sve je itekako jasno, to jest bar je jasno da je u pitanju varanje, a ono što ostaje nejasno, jest način na koji to rade, no nadam se da će to uskoro postati jasno onima kojima treba postati a to su administratori.

Ovo je bilo čisto podmetanje protviničke strane, ali nepoštenim metodama. Izgleda da nas se Phoenix zaista počeo bojati, čim više nisu spremni na poštenu bitku, već podliježu ovako kukavičkim potezima.
Smatram da bi Brazil trebalo kazniti oduzimanjem regije i pripajanjem Peru-u.
Jer ponavljanje bitke nema nikakvog smisla, EDEN je imao veliku prednost u ovoj bitci, zbog već rasutog damage-a Phoenixovih boraca u Ujedinjenom Kraljevstvu.
Vrijeme je da se stane na kraj ovakvim prljavim potezima, ovakve stvari ubijaju samu igru!
Zar snaga i čin više ništa ne znače, zar je dovoljno znati nekoliko redaka nekog koda i da se igra kroz ruke pojedinca može usmjeriti na željenu stranu?
Rado bih rekao neka se administratori bakću sa time, to je njihov problem, ali i meni će također biti žao ako ovakvi potezi dovedu do pomanjkanja interesa za ovom igrom, jer svi znamo gdje to naposljetku vodi.p.s. link na još jedan članak koji pokušava istjerat pravdu http://www.erepublik.com/en/article/projekt-stop-lopovima-ehr-sud--1187022/1/20

faeran

Broj postova : 82
Join date : 31.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.