eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prosinac 2008. - Novosti u poslovanju organizacije

Go down

Prosinac 2008. - Novosti u poslovanju organizacije Empty Prosinac 2008. - Novosti u poslovanju organizacije

Postaj  nofx_ivan 16/3/2010, 18:21

Pozdrav svim našim čitateljima i cijeloj naciji. Trenutno su Božićni i novogodišnji praznici, stoga imamo par novosti za vas u vezi naše organizacije:

Trenutno stanje na tržištu se dosta poboljšalo, isključivo radi unaprijeđenja naše tvornice hrane na Q2, što je dodatno osnažilo naše tvrtke, te tvornica počinje ispunjavati svoju ulogu - profit.

Planovi u slučaju tvornice hrane tim potezom nisu ispunjeni u potpunosti, te bi u par sljedećih dana trebala dobiti i novu kvalitetu čim se skupe novci i uvjeti za to.

Nadalje, ostale tvrtke posluju solidno. Trenutno smo na prodaju stavili naš Q1 tvrtku pšenice, jer sa Q2 tvornicom pokrivamo i više od svojih potreba za tim materijalom, te nam druga pšenica samo oduzima vrijeme koje bi trebali trošiti na ostale sektore naše organizacije.

Stoga, apeliramo zainteresirane da se jave na PM organizacije ili rocker-ma, da se dogovorimo oko detalja preuzimanja, jer se tvrtka pšenice definitivno isplati.

Po trenutnoj računici plaća i tržišne cijene pšenice od 0.7 HRK, tvrtka zarađuje 15-20 HRK dnevno, što je solidan novac, a kad bi se tvrtka unaprijedila na Q2(što košta 20 GOLDa), donosila bi 40-50 HRK dnevno što je gotovo 1 GOLD po trenutnom tečaju. Mi jednostavno tu tvrtku više ne trebamo, a voljeli bi napredovati u drugim sektorima, stoga KUPITE tvornicu pšenicu po cijeni od samo 15 GOLDa.

U slučaju udruživanja dvaju ili više članova u korporaciju ova bi se tvrtka sa Q2 upgradeom jako brzo isplatila ulagačima.

Eto, toliko od nas za danas i želimo vam puno novaca kako u RL tako i u erepubliku, vaši rocker-ma i bbb_kambelovac.

nofx_ivan

Broj postova : 72
Join date : 08.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.