eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Siječanj 2009. - Napredak Organizacije(a)

Go down

Siječanj 2009. - Napredak Organizacije(a) Empty Siječanj 2009. - Napredak Organizacije(a)

Postaj  nofx_ivan 16/3/2010, 18:21

Kao prvo, svim građanima eHrvatske želimo sretnu novu 2009. godinu, puno ljubavi, sreće, zdravlja i novaca u njoj, kako u RL tako i ovdje u erepubliku. Znamo da je 2.1., ali kažu da za čestitanje lijepe želje nikad nije kasno.

Kao što je većina stanovnika eHrvatske upoznata, Croatian Patriots Organizacija(e) je unaprijedila tvornicu hrane "Kupujmo Hrvatsko Q2", koja je kako i ime samo kaže bila Q2, u tvornicu hrane "Kupujmo Hrvatsko Q3" koja je sada Q3, što su neki mogli primjetiti pojavom Q3 proizvoda na tržištu. Povećanjem kvalitete naša je organizacija uložilo 50 golda u upgrade tvornice, što nije mali novac, ali nama je drago da hranu visoke kvalitete možemo ponuditi eHrvatskoj i njenim stanovnicima i to po pristupačnoj cijeni, iako smo svjesni da nemamo konkurenciju po kvaliteti.

U svrhu bolje proizvodnje smo, također, potražili kvalitetniju radnu snagu, minimalnog skila 4, te wellnessa 80(poželjno 90+), kako bi nam pomogli u proizvodnji većih količina hrane za eHrvatsko tržište. Još su ostala 2 mjesta slobodna, a to mislimo popuniti tokom sutrašnjeg dana, dok će ostali radnici s kojima je sve dogovoreno pristići do kraja ovog tjedna. Plaće su, zbog posebnih zahtjeva, veće, što je i logično.

Današnja ponuda je bila po promotivnim cijenama, dok sutra hrana ide na tržište po tržišnim cijenama, koje mislimo držati konstantnima, a neće biti prevelike, te će Q3 hrana biti isplativa svim radnicima u eHrvatskoj.

Ovaj potez nije samo dobra vijest za radnike eHrvatske, nego i za vlasnike ostalih tvornica hrane u eHrvatskoj. Zbog same činjenice da nismo više na istoj razini kvalitete, Q2 tvornicama ostavljamo kupce naše Q2 hrane, te će odsad kupovati njihovu, što znači da se neće morati brinuti oko otkupa hrane, dok je za Q1 tvornice hrane isto dobro jer mogu zauzeti naše mjesto na Q2 tržištu koje je daleko od zasićenog, a pomaknuti se sa Q1 tržišta koje se sada lagano regulira, ali još uvijek imamo prevelike količine hrane koju nitko ne kupuje.

Organizacija(e) polako ide prema ostvarenju svojih ciljeva, a ovo je samo jedan maleni korak naprijed. Krajnji ciljevi će zasad ostati tajna, no o kretanju prema njima konstantno ćemo vas obavještavati.

Još jednom svima sretna nova godina i sve najbolje od vlasnika Croatian Patriots Organizacija rocker-ma i bbb_kambelovac.

nofx_ivan

Broj postova : 72
Join date : 08.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.