eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Siječanj 2009. - Novi plan rada

Go down

Siječanj 2009. - Novi plan rada Empty Siječanj 2009. - Novi plan rada

Postaj  nofx_ivan 16/3/2010, 18:25

Prvo da se ispričam svim radnicima Darujmo Hrvatsko što je povećanje plaće kasnilo 1 dan, žao mi je, zaboravih zbog masu posla kojeg smo imali taj dan.

Novi plan rada je donesen odlukom dvojice vlasnika Croatian Patriots i Croatian Patriots Organizacije. Vlasnici rocker-ma i bbb_ kambelovac su odlučili pomoći svim svojim radnicima oko wellness i ne samo oko toga.

Novi plan rada uključuje par točaka, a to su:

1. Nagrada od 20 HRK za svaku Hard Worker medalju. Svjesni smo da novac nije nešto velik, ali imamo puno radnika i to je svota koja ipak nešto znači, pa za svoj trud osim 5 GOLDa će dobiti i 20 HRK.

2. Pomoć pri kupnji kuće. Cijene su sljedeće:

Q1 - 2 golda
Q2 - 4 golda
Q3 - 8 golda
Q4 - 18 golda
Q5 - 36 golda

Kuća vam pomaže da si lakše održavate wellness i dobro je ulaganje. Q1 nebi baš preporučio, a Q4 i Q5 su malo preskupe za većinu, ali Q2 i Q3 bi si mogli priuštiti. Svaki Q kuće vam daje cca 1 wellnessa više, ovisno o njegovoj trenutnoj razini.
Cijene nisu točne, malo su više(0.1-0.5 golda), no to će vlasnici financirati. Vi samo morate poslati PM organizaciji za koju ste kuću zainteresirani i ostalo ćemo dogovoriti.
Ako vam postane vaša kuća "pretijesna" uvijek je možete za isti novac(ili više) prodati i kupiti bolju.
Ponedjeljkom ćemo pokušati odraditi posao iz razloga da postoji mogućnost da skupimo više ponuda pa da dogovorimo snižavanje cijene na količinu, a i radi posla vlasnika oko države.

Znači šaljite PM npr. : želio bih kupiti Q2 kuću, imam novce. Smile

3. Pomoć oko podizanja wellnessa:

-Prva opcija ide preko naše tvrtke Darujmo Hrvatsko i to tako što ćemo proizvode vama davati da vam podignu wellness. Ovo je popis i trenutni wellness svih radnika popisan u nedjelju 10.01.09. oko 17:00(znači, promjene su moguće):

Kupujmo Hrvatsko q3:

Andycro 88
Kokach 100
Gotcha1234 95
Wizl 91
Tomicak 71
Drzavljanin_x 87
Pero Peric 66
Staklar 75
Virtua_fighter 61

Proizvodimo Hrvatsko q2:

Patriot cro 42
BorKan 91
Okicizepa 50
Makaranin 41
Sensblack 56
Barret 63
Bojanski 58
Basho Paesano 55
Ahoy theree5 38

Hrvatsko drvo q2:

-Jaro- 55
Aqilla 57
Djidara 69
Davor Nemec 45
Biserkab 40
Jeger_19 38
Robert Bogdanic Robi 44
Tome 58
Gujoslov 37
George Best 30

Darujmo Hrvatsko:

Ban_Jelacic 40
Ivica Sremic 58
Rimad 58
Frank Rosic 63
SimeKZ 45
Bepo Lover 69
Zeljko2 29
CBRMARE 31
Duke-3 62
Lutalica 54

constant pres je stranac, s njim je sve dogovoreno preko PMa na engleskom pa nije na popisu.

Svi koji pristaju na dogovor samo neka se potpišu dolje stavljajući komentar: "potpis - giftovi" i dnevno će im biti slano po 10 darova dok ne dođu do 100. Ali, pošto nemamo zaliha za sve, ići ćemo po redu. Znači tko prvi stavi sign prvi je na listi i tako dalje...dnevno ćemo moći cca 50-60 darova donirati, pa bih molio za strpljenje, jer će posljednji dobivati darove tek nakon nekih tjedan dana.

ova opcija će nas koštati otprilike 1.2 HRK + plaća radnika po daru, ali to nam neće biti teško ako ćete i dalje biti vjerni i raditi kao dosad.

-Druga opcija je da vam doniramo dvije karte(cca 20-30 HRK) odete u rat, odradite jednu borbu i napravite heal u bolnici i vratite se bogatiji za 40 wellnessa. za to opciju morate imati minim 42 wellnessa i za to trebate staviti koment: potpis - karta

Detaljnije ćete dobiti na PM kada procesuiramo sve potpise ili barem većinu njih. Stoga molimo sve za malo strpljenja.

4. Ako imate kakav problem želimo da nam javite na PM organizacije. Svejedno koje.

- ako idete u rat čekat će vas posao na povratku, ako idete na koji dan naći ćemo vam zamjenu za to vrijeme, samo javite prije.
- ako ćete biti odsutni više od jedno radnog dana javite nam da vam nebi dali otkaz. 3 dana ćemo tolerirati bez problema, za ostalo se dogovorimo preko PMa. Samo javite unaprijed.
- ako imate bolje ponude javite pa ćemo vidjeti opcije i pokušati naći dogovor. Zapamtite da smo i mi ljudi. Smile
-ako ne znate kako odgovoriti sva pitanja točno i sa 5 supershotova pošaljite PM pa ćemo vam objasniti.

5. Pomoći ćemo vam oko dobivanja Q3 kruha, samo molim 2 kruha tjedno maksimum da tražite, jer inače nećemo moći ništa prodati. Za vas kao naše radnike ide cijena od 4 HRK, a doniramo vam ih 24h od vašeg zahtjeva. Molili bih da ovo ne koristite, nego da pokušate kupiti food preko marketa zbog raznoraznih razloga, a to nam je i puno posla, kojim smo iovako pretrpani.

Vidite da želimo ulagati u vas, na kraju krajeva i mi i vi imamo koristi od toga, vi zato jer ćete dobivati veću plaću, a mi zato jer ćete nam više proizvoditi i svi zadovoljni. Sve što tražimo od vas je vjernost i ljudski dogovor, za sve što trebate tu vam je PM. Na organizacijama je svako malo netko online.

Još samo da napomenemo da nam je danas u Q2 grainu "pobjegao" jedan radnik(nadamo se da se sada kaje), stoga tražimo jednog radnika sa barem 50-60 wellnessa skilla 3(plaća 8 HRK), za skill 4 plaća je 10 HRK, a za skill 5 12 HRK...

Nadamo se da ćemo naći zajednički jezik i da ćemo sve moći dogovoriti. Hvala na razumijevanju od rocker-ma i bbb_kambelovac i uživajte u igri

nofx_ivan

Broj postova : 72
Join date : 08.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.