eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Travanj 2010. - RL Problemi / RL Problems

Go down

Travanj 2010. - RL Problemi / RL Problems Empty Travanj 2010. - RL Problemi / RL Problems

Postaj  tajnoime 13/4/2010, 21:41

Za sve one koje zanima:

U prošlih nekoliko dana me uopće nema na netu, razlog tome su zdravstveni problemi koji očito neće nestati ignoriranjem. Zato ću u mjesecu travnju svoju online dostupnost morati smanjiti na minimum.

Ukoliko će me netko trebati hitno i od životne važnosti, a ja neću biti online, neka se javi GP.1 koji zna kako me može kontaktirati i kad nisam online. Ako neće biti hitno, ja ću pokušati odgovoriti svaku nedjelju (svaku drugu nedjelju) na sve PMove koje dobim.

Ispričavam se svima kojima sam obećao da ću u travnju sudjelovati u njihovim projektima, ali nadam se razumijevanju jer vjerujte, radije bih se zabavljao online i bio zdrav, nego u krevetu bolestan.

S dubokim poštovanjem prema gotovo svim građanima Novog Svijeta,

AndyCro
ENGLISH VERSION
Dear international amigos:

During last few days I was online due to the RL health problems. Unfortunately, ignoring them seems not to be the best idea for solving them, so I will have to decrease my online time to the minimum.

If you will need me, you can PM me, I will try to answer every (second) Sunday. If you will have some urgent problem, please contact GP.1 beacuse he can contact me and when I am offline.

I apologize to everyone who I promised help this month, but I hope that you will understand that I would be rather online and healthy than sick and bored offline.

Thank you,

AndyCro

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.