eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ožujak 2010. - Oni će pokrenuti eHrvatsku!

Go down

Ožujak 2010. - Oni će pokrenuti eHrvatsku! Empty Ožujak 2010. - Oni će pokrenuti eHrvatsku!

Postaj  tajnoime 16/4/2010, 17:20

HRVATSKA UDRUGA NOVINARA


Svjedoci smo užasno lošeg informiranja eHrvatske javnosti o dešavanjima u eSvijetu, vojnim dešavanjima, političkim, i svemu drugom.
U eHrvatskoj je danas večina igraća vrlo slabo aktivna, i smatram da je loša medijska organiziranost glavni problem tome.

Da ne govorim o novim igračima, koji često dođu i do levela 12-13, a nemaju pojma kako se preseliti, zašto nemamo saveznike kad napadamo eSloveniju, i mnoge druge elementarne stvari.
Predsjednik se vrlo malo obrača javnosti. Znamo da ima posla, znamo da sve te informacije može i neko drugi napisati, ali ista informacija ima drugu težinu kad je napiše Predsjednik, ili kad je napiše običan igrač.
Odlučio sam da pokrenem HRVATSKA UDRUGA NOVINARA.

čovjek bi rekao, da u eHrvatskoj nemamo kvalitetnog novinara, pogotovo ako negdje vidi da PUNK-a BIBINJE-e, t.j. FABIUSA smatraju za jednog od najboljeg novinara..
"Kakvi su onda drugi?!"

Na svu sreću, istina je sasvim drugčija. Imamo fenomenalne novinare, imamo Cofija, dalibora, Matateusa, Povećala, Jeru Zeru, Sentinela, Wrapcheusa, dSokrea,.. uf, ko bi ih pobrojao sve... a ekipa koja vodi INFO, svi odreda prvoklasni novinari... Masa novih, kvalitetnih, koji se tek probijaju na medijskom prostoru, i samo im treba da ih neko malo pogurne, i dade im motiva za daljni rad.

Okupio bih, ne puno, 10, 15 novinara koji bi jednom tjedno se našli na chatu, i dogovarali ko će pokrit koju temu, uveli bi bogato nagrađivanje dobrih članaka, glasanje za najbolji članak, jednom mjesečno, glasovanjem bi primali po dva novinara u Udrugu.
Udruga bi međusobno promovirala dobre projekte, jer nijedan projekt ne može uspjeti, ako nije masovno i kvalitetno prikazan javnosti..

A projekata ima, samo ja imam par u rukavu, Mentor program 1 na 1, Zbor narodne garde, Viječe nacionalne sigurnosti.... a gdje je još takvih projekata, gdje i se sigurno izvuklo nešto dobro..


Moramo shvatiti, kad novi igrač počinje igrati, njega samo Novine ostavljau u eživotu. Od tamo kupi sve informacije, od novina i članaka ovisi hoće li mu se ova igra učiniti zanimljivom.
Osim toga, čak i ovi aktivni, 80% njih zna samo ono što pročita u novinama, jer nisu na chatu i forumu. Ako nema kvalitetnih članaka, onda djeluje kao da je eRepublik mrtva igra, dosadna, što naravno nije istina. Tvrditi da ne trebamo pisati "tajne" su gluposti, sve te taktike i informacije neprijatelj ionako zna, barem oni koji trebaju znati. Vidjeli ste primjer, nakon mojeg članka, i još par drugih gdje pozivam Hrvate u Rhone Alps, neprijatelj dobro zna snagu eHrvatske kad treba pomoči saveznicima, pa su odmah počeli otvarati firme za blokiranje igrača u eHrvatskoj.

I usprskos tome, eHrvati su u Rhone Alpsu napravili najviše dmga poslije Poljske. (računajući i HOS).

Da više od Španjolaca, Rumunja, Amerikanaca.... a koliko smo "siromašniji" od tih država, koliko slabiji..

Da niko nije pisao o tome, ko bi išao? Samo oni najaktivniji, večina ne bi ni znala da je važna bitka.
Dakle, UDRUGA bi forsirala teme koje su važne, organizirala votanje važnih članaka, podizala vjeru građanima, nagrađivala trud novinarima, i uostalom, pokrenula večinu važnih i neophodnih projekata koji če nas ponovno pokrenuti prema vrhu najačih država eSvijeta, tamo gdje i pripadamo. .


U sljedečih nekoliko dana, kontaktirat ću osobe za koje bih volio da budu kostur te udruge, nadam se da me neće ljudi "odj...ti, i da će prepoznati važnost projekta. Dok ne uredimo medijsku scenu, jednostavno ne smijemo ni pokušati uraditi baby-boom..

Posebna zahvala svim Hrvatima koji su sudjelovali u bitki za RHONE ALPS i JUŽNOJ AFRICI!! Još jednom smo pokazali da Hrvati pomažu svojim saveznicima kao nitko! pustite neprijateljske trollove koji vas u komentarima žele izmanipulirati da ne pomažete tamo nekim Amerikancima, Poljacima, što ti ja znam, jer kao oni nama ne pomažu, to nije istina, nego su oni svjesni da jedino POSVAĐANI EDEN mogu pobjediti, a Hrvati sa svojom požrtvovnošću ujedinjuju EDEN uvijek iznova, i to je po njih opasno isto kao i onaj DMG koji radimo u bitkama.

Možete li zamislit što ćemo raditi kad budemo imati više igrača, i s večim strenghtom, kad i ovakvi radimo največi DMG u bitkama gdje se treba seliti?

Ako nemožete zamisliti, ja ću vam pokušati dočarati: U eRepubliku nema NUKLEARNOG ORUŽJA i onog "crvenog dugmeta"

Ali zato naši saveznici imaju drugo dugme koje pritišću kad je gusto.

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.