eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Travanj 2010. - DO PARIZA PREKO BERLINA!!

Go down

Travanj 2010. - DO PARIZA PREKO BERLINA!! Empty Travanj 2010. - DO PARIZA PREKO BERLINA!!

Postaj  tajnoime 16/4/2010, 17:22

Ovo su regije koje je eHrvatska u svojoj povijesti osvojila...
Nad svim ovim regijama se vijorila šahovnica, otisak čizme Hrvatskog vojnika i dan danas stoji na svakoj od njih..

Neke su bile osvojene par dana, neke mjesecima, neke su osvojene i više puta, ali zajedničko im je to što su OSVOJENE.

OSVOJENE su od 4 različite države!!! Napali smo 5 država!!!
https://2img.net/r/ihimizer/i/hrvatska.jpg/
I nikad nismo izgubili svoju regiju!!

U jednom trenutku smo imali čak 16 regija!!! 7 originalnih..
Sveukupno, osvojeno - 19 regija , izgubljenih 0.
Ove smo osvojili:

1. Belgrade - -eSrbija
2. Eastern Serbia - eSrbija
3. Vojvodina -eSrbija
4. Raška -eSrbija
5. Šumadija (capital) - eSrbija
6. Inner Carniola -eSlovenija
7. Lower Carniola -eSlovenija
8. Prekmurje (capital) -eSlovenija
9. Slovenian Littoral - eSlovenija
10.Upper Carniola -eSlovenija
11. Carinthia -eSlovenija
12.Burgenland -eAustrija
13.Salzburg (capital) -eAustrija
14.Styria -eAustrija
15.Upper Austrija -eAustrija
16.Lower Austria -eAustrija
17.Styria and Carinthija -eAustrija
18. Vorarlberg -eAustrija
19. Tyrol -eAustrija

19 regija osvojenih!!! Plus 7 naših origialnih, (koje btw, nitko nikad nije osvojio, ako možda niste znali Smile) )

Mnogo je to regija brate, mnogo... dodajte tomu da smo dva puta brisali države sa mape, da smo aktivirali tuđe MPP-ove nekoliko puta, da ratujemo s 5 država susjeda, eSrbijom, eMađarskom, eSlovenijom, eAstrijom, eNjemačkom....


Za jednu državu koja ima užasno loš geostrateški položaj, okružena s najačim državama protivničkog saveza, ja bi rekao, nije loše Smile)

Svakodevno sam slušao priče kako idemo u Aziju? Dobro je biti ambiciozan, ali to je smješno. eSrbiju su propuštali do Azije, pa im je trebalo 4 mjeseca da stignu do tamo. I kad su stigli, mogli su samo čekati, da EDEN nije ostavio Kinu bez MPP-ova, vjerovatno bi i dan danas čekali na taj High Iron. Svejedno, primjer kako ti za uspjeh treba i malo sreće. Mi bi trebali proči preko 4-5 prijateljskih država, otprilike toliko i neprijateljskih, taj izlet, neznam komu je prvo pao na pamet, ali on granići s ludošću!
Kad bi i nekim slučajem uspio, mislim da bi to bio NAJVEČI VOJNI POTHVAT U EREPUBLIKU IKAD!

Bio bi kad bi postojalo malo više od 1,3% šanse za uspjeh Smile
Valjda su nam i neprijatelji postavili taj cilj... jer kako sam jednom rekao, onda je sve ispod FAIL. Da dođemo do Kne, a ne osvojimo High Iron, opet bi nam vikali Fail..

Dakle, svima je jasno da je ovaj naš zadnji izlet bio isključivo posljedica obrane Rhone Alpsa. I uspješan, ne samo da smo napravili največi DMG poslije Poljaka u obrani te regije, ne samo da smo u istom danu vratili Južnu Afrku na mapu, nego smo u međuvremenu osvajali regije protiv Slovenaca, Mađara, Austrijanaca.... imali u jednom trenutku rekordnih 16 regija!!!

Osvrnuo bi se na potez Njemačkog Predsjednika. Ne zamjeram Apachu ni malo. I ja bi možda napravio isto. Nismo imali nikakve šanse, a Nijemac je dao riječ da će nas propustiti? Pa zašto ne pokušati, svejedno...
Vjerovatno ne bih Njemačkog predsjednika baš puno poštovao da nas je propustio.. Smatram da se ne okreću leđa saveznicima nikad. Ali, dati riječ, i pogaziti je, jedan PREDSJEDNIK, predstavnik svoga naroda, je nešto najjadnije što može učiniti itko!
Pa Lipec je tako mogao osloboditi eSrbiju, pa nije, jer je znao što znači kad izgubiš obraz.
Taj Njemački predsjednik nije ništa bolji od onih likova koji varaju ljude za kuće, kad im pošalju q1 food umjesto kuće. Lažov i Prevarant. Možda je svojom laži dobio bitku, ali je izgubio obraz. I to ne samo on, nego cijela Njemačka, koju on predstavlja.
Predsjednici moraju držati do svoje riječi, ova igra nije samo ratovanje, nego i diplomacija, komunikacija, predstavljane svoje države kao hrabre, časne, vjerne i lojalne.
Biti poznat kao časna država, lojalna, hrabra, to je važnije nego biti bogata dražava s 100 regija osvojenih lažima ili poklanjanjem.

eHrvatska se pokazala kao časna, lojalna, i hrabra nacija. U pregovorima s neprijateljema smo uvijek držali da dogovorenog, prijatelja nikad nismo ostavljali na cijedilu...
Sami svoju povijest stvaramo. Ne stvaraju nam je drugi, nego mi. Najlakše je biti zabakadiran iza 100 MPP-ova i ne pokušavat ništa, da ne bi slučajno napravio fail. Zna se kako završavaju takve države. Umiru iznutra.
Naša povijest u eRepubliku je bogata, ja osobno sam vrlo ponosan na nju. Osvajanja, odbijanja ultimatuma da napustimo saveznika, obrane naših regija, brisanja države sa MPP-ovima, stvorene slike od nama kao najlojalnije države.... i još puno toga..
Dakle, budite uvijek spremni, povijest i dalje namjeravamo pisati aktivno Smile

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.