eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Travanj 2010. - Koliko košta eHrvatska?

Go down

Travanj 2010. - Koliko košta eHrvatska? Empty Travanj 2010. - Koliko košta eHrvatska?

Postaj  tajnoime 16/4/2010, 17:22

EDEN I PHONEIX vs USA ??
obrazek

Prvo moram izraziti iskreno divljenje Phoneixovim majstorima propagande, čestitati njihovim trollovima koji i inače rade odličan posao.
Ipak, koliko god jaki bili u iskrivljavanju istine, podmetanju dezinformacija i slično, njihov utjecaj je zanemariv prema "domačim" trollovima.

više jedan Poljak troll napravi štete u Americi, nego 100-tine Mađarskih trollova. Više jedan Hrvat napravi štete nama i saveznicima nego stotinu Srpskih trollova,
iako im nema premca u trollanju..

Ono što večina pretpostavlja, ja vam mogu 100% potvrditi. Da, postoji "specijalno ratovanje", otvaraju se profili u neprijateljskim državama, naprimjer, Srbin otvori profil u eHrvatskoj i glumi "dobrog" eHrvata, i u pravo vrijeme
krene širiti dezinormacije. Da, one redovne trollove koje gledate u skoro svakom članku, koji se strahovito trude da vam unište moral, ne rade to samo zato jer vas mrze, ili neznam što, vjerujte mi, oni su sasvim dobro plačeni od svojih vlada, zapovijednika i slično..

Španjolska je osvojila Francusku kad je EDEN, to jest USA ubacila sjeme razdora između te države i PEACE-a. Njemačka također, ili da ne nabrajam sve te primjere..

Napuniš glavu neiskusnim i povodljivim početnicima i igračima koji ne razmišljaju dovoljno, koji ne provjere svaku "činjenicu", i kad ti "pametnjakoviči" krenu trollati vlastitog saveznika i prijatelja, napravio si ogroman posao. Pola države si več osvojio. Dapaće, i više od toga, posvađao si prijatelje, saveznike,
i možeš birati gdje udariti i što uzeti..

Jedan naš igrač, dovoljno poznat da bi povukao nekoliko drugih, kaže kako će EDEN napasti Ameriku, i da se trebamo što prije priključiti, jer će nam za nagradu dati neku "dobru regiju" kad dođe novi modul... I to uopće nije IZDAJA, ti "sebični" Amerikanci su to i zaslužili...Da nije žalosno bilo bi smiješno..

Max Farland donosi nekakve logove sa chata gdje se Španjolci i Poljaci dogovaraju s Mađarima, Srbima, Njemcima i ostalima da napadnu Ameriku??
Čak i da je bio takav sastanak, Španjolci i Polaci nisu EDEN. Mi smo Hrvatska, dio EDEN-a, i imamo pravo na naš stav. A naš stav sigurno nije da s Njemačkim predsjednikom dogovaramo komadanje prijateljske zemlje s kojom smo prošli svašta. Taj Njemački predsjednik je pokazao koliko drži do svoje riječi, i na kakav način se bori,
a ostali Phoneixovi predsjednici, koji nisu to osudili i koji su iskoristili njegovo varanje, pokazuju kako će i oni napraviti isto. I mi bi s njima trebali u pakt protiv države s kojom smo imali stotine zajedničkih bitaka?
obrazek

Ne ne ulizujem se Amerikancima za njihov DMG. Ako ih napadnu stvarno Španjolci i Poljaci, branit ću Ameriku pod cijenu da padne eHrvatska. Braniti čemo ih kao što smo branili POLJAKE u Peru, protiv Phoneixa i EDENA. I tada je naša vlast bila neodlučna što napraviti,ali srečom Hrvatski igrači nisu bili neodlučni. HOS je odmah odletio za PERU, ja sam pozvao civile tamo,
Hrvatski Vojnici su samoincijativno pošli u PERU iborili smo se krvavo za Prijatelja. Nismo se borili protiv Španjolaca, također dobrih prijatelja, nego smo BRANILI prijatelja.

Rezultat znamo,Poljaci su s vremenom postali najača nacija, i nikad nisu zaboravili ko je bio spreman sebe žrtvovati da im pomogne, pa makar i potonuli skupa!

Vjerujte mi, taj slučaj, uz ono odbijanje "ultimatuma Mađara" da napustimo Ameriku (koja ironija,a? ) SU MI NAJVEĆE POBJEDE eHrvatske. To je ono što me zadržalo u ovoj igri!
Nikakve vojne pobjede mi se ne mogu mjeriti s tim!
ne, ne patim od toga da cijeli svijet poštuje eHrvatsku. Ali da mi je drago, jeste. I zadnju mrvicu tog poštovanja sami smo zaslužili s našom požrtvovnošću i lojalnošću! I nećemo dopustiti da neko ruši sve ono što su tisuće Hrvatskih igrača strpljivo stvarali ovih par godina.
E bogami, barem ja neću dopustiti. Hrvatsku mogu izbrisati, ali neče izbrisati ono što mi predstavljamo.

Do sad smo bili PRIMJER saveznicima kako se treba ponašati prema savezniku. I dalje čemo im pokazivati.

Sigurno nečemo okrenut leđa Savezniku zbog par grešaka, sigurno nećemo "prodat dušu" zbog ikakvoh High Irona ili titaniuma i golog k***a.
Poštenje i fair play se uvijek isplati na kraju.

Dakle, za kraj, da odgovorim svima NJEMCIMA i njima sličnim, na pitanje koliko košta eHrvatska lojalnost.

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.