eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Travanj 2010. - Ekskluzivan interview: leteći medvjedi

Go down

Travanj 2010. - Ekskluzivan interview: leteći medvjedi Empty Travanj 2010. - Ekskluzivan interview: leteći medvjedi

Postaj  Dalibor 18/4/2010, 22:39

Travanj 2010. - Ekskluzivan interview: leteći medvjedi Area51header
AREA 51, br.55. - day 878/ travanj 2010.

Kada je prije nekoliko dana u redakciju došla ponuda za intervju od igrača čije ime se izgovara sa strahopoštovanjem tijekom svakih izbora, nisam mogao odbiti priliku da saznam više o njemu, te naravno podijelim to sa svima vama.

Dakle u ovom broju magazina Area51 ekskluzivno donosimo intervju sa leteći medvjedi!


Travanj 2010. - Ekskluzivan interview: leteći medvjedi Letmed

Za one koji neznaju leteci medvjedi je pokušao izvršiti pTO HDSa prije par mjeseci i tada je ostvario skoro 400 glasova. Pokušaj je primjećen u kasnim noćnim satima (2.00h) kada je u pola sata dobio 100tinjak glasova. No HDS je spašen usred noći reakcijom predsjednika eHR koji je izdao službeni članak sa pozivom svima na pomoć budući se radilo o Top5 stranci.
>> http://www.erepublik.com/en/article/oprez-izbori-va-no-edit-1146370/1/20
>> http://www.erepublik.com/en/article/u-umarku-skrivenom--1147080/1/20

Mjesec dana nakon toga isti igrač uspješno je izvršio pTO stranke Nacionalni demokrati. Pobjedu je odnio sa 105 glasova naspram 91 glasa službenog kandidata, a prevaga je bila u jutarnjim satima prije završetka izbora. ND tada nije organizirao antiTO niti je tražio pomoć iako su bile indicije da su na meti istog igrača (budući se kandidirao).
>> http://www.erepublik.com/en/article/-sprije-imo-to-hrvatskih-stranaka-1200965/1/20
>> http://www.erepublik.com/en/article/hrvatski-fail-1204713/1/20


Travanj 2010. - Ekskluzivan interview: leteći medvjedi Headline-interview

Area51: Evo za početak se predstavi i reci par riječi o sebi...
Leteći medvjedi: Moje ime je Leteći medo i dolazim iz jednog čarobnog šumarka pokraj Ogulina. Prije sam bio žute boje, no zbog hladnog kraja postao sam plav. Ozebli mi prsti na rukama i nogama. Inače volim jesti med a hobi mi je igranje metloboja sa Harry Poterom.

Area51: Pokušao si izvršiti pTO HDSa, te mjesec nakon toga izvršio si uspješan pTO stranke Nacionalni demokrati. Zbog čega to sve i dali je motiv osveta ili nešto drugo?
Leteći medvjedi: Inače se ne volim miješati u politiku svoje zemlje no zbog izričite iritacije dotičnih stranaka odlučio sam ih PTO-ati. HDS iz prostog razloga jel nisu mojim drugovima pomogli za vrijeme PTO RPR. A ND sam TO zbog njihovog odnosa prema komunistima, koji nije u redu i nikako nije korektan. To mi je motiv, a i osveta. Dvije muhe jednim udarcem. U zadnje vrijeme nisam toliko aktivan zbog moga RL zaposlenja.

Area51: Što veliš o pokušaju pTOa HČSPa i dali si i tu umješan?
Leteći medvjedi: Što se tiče sadašnjeg pokušaja TO HČSP-a sa time nemam nikakve veze. Da imam, Medo bi bio kandidat. Smile
* Napomena: Tokom interviewa izbori su bili još u tijeku...

Area51: Kako stigneš vrtiti sve te silne botove i dali je to naporno? Kako te admini nisu uhvatitli do sada? Vjerujem da je bila tona prijeva na tvoj rad...
Leteći medvjedi: Ne vrtim ja botove, imam cijelu špilju Medvjedića koja radi za mene. Zašto bi me Admini ulovili? Zar radim nešto ilegalno? ? Smile

Area51: Dali vršiš pTOanje i po svijetu ili samo tu?
Leteći medvjedi: Sudjelovao sam u mnogo PTO. Većina Hrvata je bila u pelenama Novoga Svijeta dok sam se ja sa svojom družbom igrao. Very Happy Recimo, u Bosni je bilo zabavno Very Happy

Area51: Imaš li nešto za dodati?
Leteći medvjedi: I poruka za ovce iliti eHrvatski narod. Vaš dragi predsjednik je ništa drugo nego član te elite koja vrti botove i drži vas jadnike u šaci. Mućni te glavama i shvatit će te da vam varalice vode zemlju u propast. Smrt Fašizmu, sloboda narodu.

* Intervju je održan na tajnoj lokaciji dana 15.04., day877, pod velikim mjerama osiguranja, te nismo imali puno vremena za intervjuiranje zbog poslovnih obveza subjekta.

** Stajališta iskazana u ovom članku su isključivo stav gosta, a ne stav redakcije i vlasnika novina, te se kao takva i trebaju shvatiti.


Travanj 2010. - Ekskluzivan interview: leteći medvjedi Headline-preporuke

>> Pregled tjednih zbivanja
>> Kaj se radi u eHrvatskoj - neka se i glas malih čuje!
>> Top 100 Croats
>> The Most Memorable Empire: Romania
>> WARNING!!! UPDATED SCAMMER LIST
>> SPECIAL INVESTIGATE REPORT -- THE TRUTH BEHIND THE HEADLESS CHICKEN REVEALED!
>> Škola za predsjednike...

Do sljedećeg broja,
--
Travanj 2010. - Ekskluzivan interview: leteći medvjedi Area51footer
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 461
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.