eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2010. - BALL'S OF STEEL i rezime prve dvije faze operacije...

Go down

Svibanj 2010. - BALL'S OF STEEL i rezime prve dvije faze operacije... Empty Svibanj 2010. - BALL'S OF STEEL i rezime prve dvije faze operacije...

Postaj  tajnoime 8/5/2010, 17:43

OPERATION "BALL'S OF STEEL"

Evo, da i ja napišem moje viđenje situacije i ove prekrasne akcije eRumunjske i eHrvatske.. ponavljam, moje viđenje, ne službeno..

Borbe na eMađarskom teritoriju se nastavljaju.. Trenutno eMađari pokušavaju kontra-napadom vratiti svoje
opustošene regije.
Volio bih iznijeti svoje viđenje ove operacije, pošto su evo već dvije faze te vojne operacije završene,
operacije popularno nazvane "BALL'S OF STEEL".. Nazvana je tako vjerovatno zato što za napad na originalne eMađarske regije
stvarno treba imat "BALL'S OF STELL" Smile

Dakle, ne trebam napominjati da eMađarska doslovno maltretira eHrvatsku od kad je u igri. Napadali su nas nekoliko puta, pomogli eSrbima napaviti TO
eHrvatske, nekoliko puta su dali sve od sebe da nas zaustave u našim "pohodima". Za razliku od eMađarske, koja večinom igra na sigurno, promišljeno,
eHrvatska je uvijek stavljala "Moralnu satisfakciju" ispred "pametnog" igranja, (što ne znači da ne igramo pametno) i bilo je jasno da su eHrvati odavna odlučili
napasti tu svjetsku silu, čekao se samo povoljan trenutak. Napadom Phoneixa na Rhone Alps, Poljake, naše najvjernije saveznike, taj trenutak je došao.
Dugo čekana prilika eRumunjske i eHrvatske se ukazala, i udarili smo svom snagom. Mi s Aktiviranim MPP-ovima, Rumunji sami.
Poslije poraza ePoljske protiv Phoneixa u RA, Phoneixu se ovo činilo kao potez očajnika, koji je unaprijed potpisao smrtnu presudu sam sebi.

Kako su se prevarili, doći će im u glavu nekoliko dana poslije. eHrvatska rušenjem bolnica i defense sistema po eMađarskoj, trollanjem po novinama i provociranjem (uh što sam se umorio)
uspijeva pažnju Phoneixa prebacit sa glavne mete (Helo Kitty) na originalni teritorij, i onda u največoj i najljepšoj akciji tenkova u povijesti erepublika udariti na simbol NEOSVOJIVE TVRĐAVE
i nakon godinu dana ostavii eMađarsku bez srca ekonomije, bez najvažnije kolonije, i što je najvažnije, srušiti im MORAL u sat i 15 minuta.
Ko je planirao akciju Helo Kitty, dovoljno govori ko je najviše štete napravio u Helu Kitty, prve dvije države: eRumunjska i eHrvatska!

PRVA FAZA OPERACIJE - USPJEŠNA U POTPUNOSTI!! Ne samo da smo dobili osvetu, nego smo ozbiljno uzdrmali najveću FM silu u eRepubliku!

DRUGA FAZA je bila logična. Pokušati brisati eMađarsku s mape. Nažalost, zbog buga koji Amerikancima nije dozvolio objavu rata eSrbiji i napad na Lion King, za sad je ta druga faza neuspješna.
prvi napad na Central Hungary je postavila novi rekord u eRepubliku po DMG-u. Po 6.000 welnes packova se trošilo s obje strane! 23 Miliona DMG-a!
I, sad je već jasno, eMađarska se jedva jedvice spasila! Nažalost, volio bih da su se obranili s večom razlikom i lakše. Zašto, objasnit ću poslije.

U međuvremenu, Bosna i Hercegovina koja je pod TO-om eSrba, napada eHrvatsku da nas blokira. Pada u vodu njihova tvrdnja
da će biti "neutralni" i sad moramo prestati gledati eBiH kao "saveznika".. Oni su nam neprijatelji, i kao takvi, moramo ih naučiti pameti kao svakog ko nas je napao. I pomoći savezničkim igračima
da vrate kontrolu nad eBiH. ne sumnjam da ćemo i to uspješno napraviti.

e, sad. Po meni, trebamo što više iscrpit eMađare u kontranapadu. Iako sam priželjkivao njihov napad na nas, kao i mnogi, sve me strah da eMađari postaju svjesni da će morati progutati ponos i ne napasti nas.
Jednostavno, shvatili su da su se i ovako jedva izvukli od totalnog poraza, a aktiviranjem još i ePoljskog MPP-a će sebi natovariti novi rekord u DMG-u, ovaj puta bez ikakve šanse da se obrane ako ne uspiju obrisati eHrvatske MPP-ove!
eSlovenija također ne vjerujem da će nas napasti. Ljudi su već dobili tikove od nas, na svaki šušanj s istoka bacaju se u zaklon.

eSrbija? Sama ne može ništa ako eMađarska i eSlovenija odluče "mirovati". Uostalom, dok god imaju LION KING, oni moraju držat velike rezerve DMG-a u pripravnosti. Zaista mislim da ne bi trebali osvojit Lion King. Oslobođenje LK bi možda bio veliki uspjeh
i ogroman udarac za eSrbiju, ali bi s tim potezom i oslobodili sav njihov DMG, koji je opasno veliki, i s time bi samo ugrozili ostale EDEN operacije.
Ovako, kad dignemo RW u Lion Kingu, uzeli smo s drugog bojišta 2 miliona dmg-a, što je jeftinije od bilo kojeg tankanja. Što bi se reklo "držimo ih za mu.a" s Lion Kingom. On je za njih i blagoslov i proklestvo. Zbog njega ne smiju ni pomisliti u Aziji nekog napasti,
u Evropi ne mogu se probit kraj eHrvatske, i pitanje je kako će kroz eRumunjsku.
Dakle, poslije pada Rhone Alpsa, kad se činilo da je EDEN gotov, ponovo je mala eHrvatska podigla EDEN na noge, još jednom smo ujedinili eAmeriku i EDEN, i što je najvažnije, okrenuli smo situaciju na globalnoj razini- u našu korist!

eHrvatska iz mjeseca u mjesec se pokazuje kao dragulj EDEN-a i SHIELD-a. Koliko im značimo, pokazuje trud koji pokazuju da nam pomognu. U ljudstvu, u goldima, pa i u žrtvovanju svojih regija za nas.

Dolazi uskoro treća faza operacije. A to je BABY-BOOM eRumunjske i eHrvatske prije V2. eRumunjska je u boljoj poziciji negi mi, ali se ja ipak nadam da će i kod nas biti zanimljivo da zadržimo igrače. Pokazali smo svim neprijateljskim susjedima kojima smo okruženi kako se osvaja,
nadam se da ćemo im pokazati kako se eHrvati oslobađaju. Znam da ih je strah, i treba ih biti. Znaju oni kakvi smo Smile Dovoljno je reći to da smo okruženi neprijateljima i to mnogo jačima od nas, najačima na svijetu, pa ipak vjerujem da se oni osječaju okruženi -eHRVATSKOM!! Smile) eHrvatska s još 10.000 igrača,
za njih je ATOMSKA BOMBA U DVORIŠTU! Koja ekspodira svaki tjedan dva puta! Smile

Svejedno, 5 i 6 mjesec krećemo s BABY-BOOM ofanzivom! Ovaj puta imamo sve uvjete da zadržimo veliki postotak igrača. Sve što treba je da svi damo sve od sebe, za dovest igrače i zadržati ih. Znam da ćemo uspjeti.
Jedan od večih problema je trollanje eSrpskih igrača po našim novinama gdje žele uništiti moral novih igrača. vračajte im istom mjerom. nakon što smo im počeli vračati istom mjerom, mnogo manje ih ima. I članaka i komentara.
Uvijek sam bio protiv toga, ali to je jednostavno nužnost. Nažalost, velika večina njihovih "normalnih" igrača ne dolazi do izražaja u tim njihovim provokacijama, dovoljno je da njihov neki lik napše najobičniju glupost, i oni članak navotaju s 500-600 votea u top rated kod nas. tomu mora doći kraj. Ili ćemo
to dovesti u normalnu mjeru, ili čemo im raditi isto što i oni nama. To je isto kao one "fantom firme", na kraju čemo semorati dogovoriti da to dovedemo u normalu jer nitkom ne koristi to.

dakle, PODBADANJE da. Šala, zajebancija, provociranja poslije velikih bitki -DA. Ali brate, sve ima svoju granicu.

Oprostite na velikom članku. Borimo se i dalje, dva dana zaredom radimo preko 2 miliona DMG-a, to pokazuje koliko ova "mala" zajednica ima snage u sebi!

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.