eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2010. - Konstruktivne kritike V2

Go down

Svibanj 2010. - Konstruktivne kritike V2 Empty Svibanj 2010. - Konstruktivne kritike V2

Postaj  tajnoime 17/5/2010, 20:23

Prije 5-6 mjeseci jedna stranka je pisala konstruktivne kritike namjenjene vladi prije svega, od toga su odustali ali gledajući donacije, rad
trenutacne vlade mislim da je krajnje vrijeme da se nesto napise o tome, pa idemo iz pocetka.

ME - Ured za dijasporu RH

To je to. Hvaljeni ured za dijasporu, sedam dana promet cca 7 golda Surprised , Valletta ( Srbija) org koji radi na istom principu kao što bi i naš trebao radit,u jednom danu napravi prometa od 30-tak golda. E sad, mi imamo manje aktivnih ljudi, ali opet tolka razlika. Naš ured za dijasporu prima kune, Surprised, cijeli smisao ureda je za se brže štampane kune promjene u golde, s toga ured bi trebao primat samo golde, koje bi hnb promjenila u kune i s tim kunama bi proizvod bio kupljen sa HR marketa. Nekad je to tako i radilo, ocito su neka druga vremena.

ME -Agencija za posredovanje eHR

Trebao bi služiti za posredovanje između kupaca i prodavatelja. Hm. Jel time država potiče BM ?! :/ Dobro ajde tu je naka provizija koja se naplačuje.
"Riječ o je minimalnoj zaradi AZP-a, ukupan iznos čega se stavlja Ministarstvu na raspolaganje (ponajprije za plaće zaposlenika)."
Al nije to ni tolko bitno nego kolicina itema koja je prosla kroz taj org pogledajte donacije http://www.erepublik.com/en/citizen/donate/list/3150824/1.
Dovoljno i previše o tome.


Državne obveznice

Odličan projekt, uspješan , al što je ironično projekt koji je prekinut . :/

HGK - http://www.erepublik.com/en/organization/1244485 i HCC http://www.erepublik.com/en/organization/1519132

SullaCro Q5 - 5 DS-a na stocku
CROATIAN HOSPITAL SYSTEMS Q5 - 2 bolnice na stocku
BioCro Q5 - 3 bolnice na stocku - gradi se i 4 da nebi falilo, dobro vojska radi, al nebi bilo bolje da se otvori neka recimo q4-q5 kuce i da se te kuce prodavaju na marketu. hmmm

Ministarstvo obrane

Djuka je prije sedmicu, dvije nave par stvari među kojima i preseljenje ljudi iz drugih regija u NW i Slavoniju, kako bi podigli zid. Ništa. Nekad davno to je MO radilo. Central Croatia - 3124 ljudi, South Dalmatia - 1313. :/


ali najvise sta mi privlaci paznju je :

"Predlaže se zamjena postojećeg članka 4. Ustava eHrvatske koji glasi:

Ministri/ce mogu zapošljavati državne službenike/ice koji im pomažu u obavljanju njihovih dužnosti s ciljem poboljšanja rada državne uprave i administracije. Svi državni službenici/ice dužni su svoju dužnost obavljati odgovorno, moralno i časno te za svoj rad ne primaju nikakvu naknadu.

sa slijedećim člankom:

Ministri/ce mogu zapošljavati državne službenike/ice koji im pomažu u obavljanju njihovih dužnosti s ciljem poboljšanja rada državne uprave i administracije. Svi ministri/ice dužni su svoju dužnost obavljati odgovorno, moralno i časno te za svoj rad ne primaju nikakvu naknadu.
Ostali državni službenici mogu jednom tjedno primati nagradu za trud, a ista ne smije prelaziti vrijednost u iznosu 25 hrk."

U kongresu, promjena ustava prošla, dobro ustav nije priznat od admina, s toga ni to glasanje nema smisla, ali plače nekad se dobivala placa za ambasadora, uglavnom
svi bi to donirali u CK. Di je nestalo to domoljublje :/


* još jedan dodatak od CrniAndel-la

clanak - GRAND TUTORIAL od prije 7 dana vodi na link na forum - tutorial pravilnog ratovanja gdje je dizanje wellnessa objašnjeno na sljedeci nacin:

"Ukoliko vam je welnes 60 (ili nizi), borite se samo jednom taj dan. Odradite borbu (welnes vam padne za 10 na 50%), iskoristite bolnicu (welnes poraste za 50 na 100%) i gotovi ste. Ukoliko vam je bio 70 ispocetka, mozete odraditi dvije bitke, ako je bio 80 tri bitke itd. Bitno je da ga podignete na 100% pomocu q5 bolnice."

zelimo babyboom, a krivo objasnjavamo novim igracima ... Sad

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.