eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lipanj 2010. - Brzopotezne informacije

Go down

Lipanj 2010. - Brzopotezne informacije Empty Lipanj 2010. - Brzopotezne informacije

Postaj  tajnoime on 12/6/2010, 21:16

Poštovani eSugrađani,

danas vas neću puno zamarati pisanjem, nego vam se javljam samo s nekoliko kratkih, ali korisnih informacija.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Novi - stari glasnogovornik

Novi - stari Glasnogovnik Predsjednika eHrvatske je Asklepije, tj. ja. Smile
Budući da sada postoji org preko kojega će ići službena priopćenja Predsjednika nadam se da će naša komunikacija biti puno bolja i kvalitetnija nego što je to bilo do sada.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

S ePredsjednikom na chatu

I dalje nastavljamo s ovim projektom kako bismo svim zainteresiranim građanima omogućili da barem jednom tjedno imaju direktnu komunikaciju sa svojim ePredsjednikom. Kao i obično chat će biti organiziran na IRC kanalu #Subotom_u_22, kako i samo ime kanala kaže u subotu (12.06.2010.) s početkom u 22h.

Svoja pitanja upućena Apachyu, našem ePredsjedniku, možete uputiti preko ovog formulara. Odmah napominjem da uvredljiva, vulgarna, te pitanja van zdrave pameti uopće niti nećemo uzeti u razmatranje.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

#eHrvatska - jedini nacionalni IRC kanal

S obzirom na stanje koje je posljednjih mjeseci vladalo na kanalu #erepulik.hr pri čemu se vršilo sustavno iživljavanje i maltretiranje pojedinih igrača Apachy je u dogovoru s Vladom pokrenuo novi nacionalni kanal #eHrvatska, koji je sada pod državnom "kontrolom", te na njemu više neće biti moguća iživljavanja nad drugim igračima.

Ipak je nacionalni kanal ujedno i odraz cijele eDržave, te nas kao takav i predstavlja stranim igračima koji se iz nekog razloga zateknu na njemu. Od sada, pa nadalje nacionalni kanal više neće biti ničija prčija.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Natječaj za dekor Glasnika Predsjednika eHR

Molio bih sve igrače koji se razumiju u Photoshop ili druge programe za uređivanje slika da pošalju svoje prijedloge za naslovni banner, separatore i donji banner (vote & sub) kako bi nas i novine Predsjednika eHrvatske dostojno predstavljale.

Na žalost ne možemo vam ponuditi nikakvu nagradu, ali najbolji set će biti korišten u ovim novinama, a autoru istog će biti javno zahvaljeno. Svoje prijedloge možete slati PM-om na ovaj org.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Budi mi prijatelj

Molio bih vas sve da dodate ovaj org, Predsjednik eHrvatske, za prijatelja kako biste mogli vidjeti shoutove koji budu upućeni s orga.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


Asklepije,
Glasnogovornik Predsjednika eHrvatske

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.