eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Travanj 2010. - Izađi na izbore i glasaj za kandidate HDS-a :)

Go down

Travanj 2010. - Izađi na izbore i glasaj za kandidate HDS-a :) Empty Travanj 2010. - Izađi na izbore i glasaj za kandidate HDS-a :)

Postaj  tajnoime 14/6/2010, 17:20

Dragi članovi, prijatelji i simpatizeri HDS-a

U nedjelju, 25. travnja, predstoje nam još jedni kongresni izbori. Kao i na prijašnjim izborima HDS će ići sa službenim i neslužbenim kandidatima.

Neslužbeni kandidati nosit će posebno dizajnirane avatare koji će vas uputiti za kojeg kanidata glasovati u regiji u kojoj se budete nalazili. Za njih same nemojte glasovati, jer su tu samo kao dio antiTO nastojanja i kao takvi ne trebaju vaš glas.


Nemojte glasovati za igrače koji budu
imali "VOTE FOR" avatareSlužbeni kandidati HDS-a:

Slavonia: AngelHR i Kiree
Northwest Croatia: Asklepije i srdant
Central Croatia: dr. Boza Chaos
Lika and Gorski kotar: Marko The M
Istra and Kvarner: Oort
North Dalmatia: Dorian Derezic
South Dalmatia: malidavid
Styria and Carinthia: MikiST i LogarosPosebno Vas molimo da prije glasovanja dođete na službeni stranački chat kako bismo Vas uputili na glasovanje u regiju gdje je našim kandidatima Vaš glas najpotrebniji. Po javljanju na chat dobit ćete upute gdje i za koga glasovati, te 2 ticketa. Kada odglasate još ćemo vas i nagiftati za izgubljeni wellness prilikom selidbe. Ako kojim iznimnim slučajem ne možete doći na chat molimo Vas da barem u svojoj matičnoj regiji glasate za službenog kandidata HDS-a.

Konačni rezultati izbora ovisit će naravno o broju glasača, ali možda još i više o koordinaciji samih izbora. A da bismo izbore uspjeli što bolje iskoordinirati potrebna nam je i Vaša suradnja. Nemojte da Vam bude teško odvojiti dvije minute za doći na chat prije glasovanja. Mislim da nam je svima zajedno u cilju da u Kongresu eHrvatske imamo što više zastupnika koji će zastupati naše stavove i vrijednosti.


Vaš HDS

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.