eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2010. - HDS

Go down

Svibanj 2010. - HDS Empty Svibanj 2010. - HDS

Postaj  tajnoime 14/6/2010, 17:22

Dragi članovi stranke, simpatizeri i prijatelji HDS-a

Prije svega želio bih vas pozvati da se pridružite Hrvatskoj Demokratskoj Stranci, ako to kojim slučajem do sada niste učinili.

Zašto baš HDS?

Prije svega zato što smo stranka koja daje priliku za dokazivanje ama baš svakom članu i svi članovi imaju jednako pravo na izražavanje svojih stavova i mišljenja bez obzira na ingame level i staž u stranci. Aktivnim članstvom u HDS-u otvara vam se prilika za sudjelovanje u nekom od brojnih projekata stranke, ali i mogućnost da uz pomoć stranke svoje vlastite ideje pretočite u nove projekte.

Isto tako u stranci se možete i politički angažirati, te preko HDS-a uloviti u ePolitiče vode (stranačke dužnosti, Kongres, a možda jednom postanete i Predsjednik eHrvatske).

Kao član stranke imat ćete i mogućnost uključiti se u StormRiderse, službenu stranačku vojsku HDS-a, te se okušati i u tom segmentru igre (ako do sada niste).Ja sam živi dokaz da se u HDS-u mladim igračima daje šansa za napredak, jer sam nakon samo 2 i pol mjeseca u stranci postao tajnik stranke, a nakon 4 mjeseca i njezin Predsjednik.

Koje su naše reference?

Mislim da je dovoljno spomenuti kako je HDS najstarija eHrvatska stranka koju je osnovao Roby Petric naš prvi Predsjednik i Otac eHrvatske države. HDS je dao i veliku većinu svih ostalih eHrvatskih Predsjednika među kojima je i naš voljeni Poglavica koji je voljom naših sugrađana Predsjednik eHrvatske već 4. put za redom.Osim toga HDS je uvijek radio i uvijek će raditi samo na korist eHrvatske i svih njezinih građana. I to ne samo kroz institucije Predsjednika države i Kongresa, nego i kroz svoju svakodnevnu stranačku aktivnost.

Ali zar nije HDS kriv za sve?

Tu su tezu, u dnevno političke svrhe, često pokušavali progurati oni pojedinci i interesne grupe kojima je u nedostatku vlastitih političkih uspjeha proboj mogla donijeti jedino pljuvačina i blaćenje nas kao njihovih najvećih političkih suparnika.

No uostalom znate i sami onu narodnu... "Iza dobrog konja diže se prašina" SmilePoziv članovima za aktivnije uključivanje u rad stranke

Ponovno pozivam sve članove stranke da se aktivno uključe u rad iste, a to je najjednostavnije putem stranačkog foruma i chata.

Molim vas da prilikom registracije na forum koristite mail napravljen na gmail-u, jer u suprotnom forum zna zaštekati registraciju. Također vas molim da po aktivaciji korisničkog računa u ovom topicu zatražite pristup ostatku foruma.

Zašto se registrirati na forum i dolaziti na chat?

Odgovor je zapravo vrlo jednostavan. Zato što se cjelokupni stranački život vodi upravo na te dvije lokacije... sve rasprave, ideje, pitanja, prijedlozi i odluke vezane za stranku donose se i raspravljaju upravo ovdje.

Kroz aktivnost u HDS-u uključite se i vi u kreiranje eHrvatske politike!Asklepije,
Predsjednik HDS-a

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.