eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2010. - Na kongresnim izborima - VOTE HDS! :)

Go down

Svibanj 2010. - Na kongresnim izborima - VOTE HDS! :) Empty Svibanj 2010. - Na kongresnim izborima - VOTE HDS! :)

Postaj  tajnoime 14/6/2010, 17:23

Dragi članovi, prijatelji i simpatizeri HDS-a

U utorak, 25. svibnja, predstoje nam još jedni kongresni izbori. Kao i na nekoliko prijašnjih izbora HDS će ponovno ići sa službenim i neslužbenim kandidatima.

Neslužbeni (NO VOTE) kandidati nosit će posebno dizajnirane avatare (poput ovoga na slici dolje) koji će vas uputiti za kojeg kanidata glasovati u regiji u kojoj se budete nalazili. Za igrače s takvim "VOTE FOR" avatarima nemojte glasovati, jer su tu samo kao dio antiTO nastojanja i kao takvi ne trebaju vaš glas.


Nemojte glasovati za igrače koji budu
nosili "VOTE FOR" avatare!Službeni kandidati HDS-a:

Slavonia: Kiree i Odin The Wanderer
Northwest Croatia: Markisim Dart i DinoFr
Central Croatia: dr. Boza Chaos
Lika and Gorski kotar: GORANJ, zap1407 i N I K A N (3x HČSP)
Istra and Kvarner: Oort i Logaros
North Dalmatia: AngelHR
South Dalmatia: malidavid
Inner Carniola: Dr. Sc. Magle i delboy1512Posebno Vas molim da prije glasovanja dođete na službeni stranački chat kako bismo Vas uputili na glasovanje u regiju gdje je našim kandidatima Vaš glas najpotrebniji. Po javljanju na chat dobit ćete upute gdje i za koga glasovati, te 2 ticketa. Kada odglasate još ćemo vas i nagiftati za izgubljeni wellness prilikom selidbe. Ako kojim iznimnim slučajem ne možete doći na chat molimo Vas da barem u svojoj matičnoj regiji glasate za službenog kandidata HDS-a.

Konačni rezultati izbora ovisit će naravno o broju glasača, ali možda još i više o koordinaciji samih izbora. A da bismo izbore uspjeli što bolje iskoordinirati potrebna nam je i Vaša suradnja. Nemojte da Vam bude teško odvojiti dvije minute za doći na chat prije glasovanja. Mislim da nam je svima zajedno u cilju da u Kongresu eHrvatske imamo što više zastupnika koji će zastupati naše stavove i vrijednosti.

Moram naglasiti da su od ovih izbora na snazi antiCHEATING mjere što znači da će 6 sati nakon izbora admini i modovi prečešljavati sve kandidate i skidati nepošteno stečene glasove, te banirati botove koji su glasovali. U svoje osobno i u ime cijelog HDS-a najsrdačnije pozdravljam ovu novost, te vas sve još jednom pozivam da prije izlaska na izbore dođete na stranački chat po upute. Od sada će isključivo odlučivati glasovi Vas, stvarnih igrača. \o/

Svaki vas glas može biti jezičac na vagi. Izađite i glasujte! SmileAsklepije,
Predsjednik HDS-a

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.