eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lipanj 2010. - Hrvatska ujedinjena stranka, Kongresni izbori, rub praga

Go down

Lipanj 2010. - Hrvatska ujedinjena stranka, Kongresni izbori, rub praga Empty Lipanj 2010. - Hrvatska ujedinjena stranka, Kongresni izbori, rub praga

Postaj  tajnoime 29/6/2010, 23:53

Drage eGrađanke i eGrađani,

Drage članice i članovi HRVATSKE UJEDINJENE STRANKE,

Iza nas su još jedni izbori za mjesta u Kongresu eHrvatske.

Hvala vam svima na vašoj volji i trudu na sami dan izbora, posebeno hvala svima koji su se nakon iskazanje volje preselili u određenu regiju i dali glas nekom od naših kandidata.

HRVATSKA UJEDINJENA STRANKA se ovaj mjesec ne može pohvaliti dobrim izbornim rezultatom. Dobili smo 2 mjesta u Kongresu eHrvatske.

Istina, naši kandidati se nisu natjecali svim regijama, niti kandidati iz drugih stranaka koji su se natjecali preko HRVATSKE UJEDINJENE STRANKE nisu izborili svoja mjesta u Kongresu eHrvatske.

Bez obzira na vrlo loše rezultate na ovim izborima, iza nas je težak posao, veliki angažman, malo spavanja.

Broj naših glasača je pao za dobrih 65%. To je sada tako i sada je trenutak za breaktrough. Odaziv glasača spremnih za selidbu, u odnosu na prošle eKongresne izbore pao za 60%. Svi prijavljeni za selidbu su dobili tickete, a od njih je još dodatnih 20-25% propustilo glasati. Svima koji su se javili nakon glasanja i selidbe je nadoknađen wellness izgubljen selidbama.

Ovi izbori su nas koštali ukupno oko 25 Golda za tickete i giftove i 10 Golda za reklame. Tako veliki angažman i trošak oko samih izbora nas navodi na smjer razmišljanja koji kaže: Tolika sredstva i vrijeme se mogu korisnije iskoristiti osim u izborima, posebno kada je tako loš rezultat, te ćemo kroz nekoliko dana izaći s planom ulaganja takvih ili sličnih iznosa sredstava u razvoj mlađih igrača i ostalih, ali u individualnom pristupu.

Ovi izbori su nam također pokazali da imamo članova koji su spremni višak svojih sredstava dati na raspolaganje stranci. Šteta je bacati taj novac.

Čestitamo svim novoizabranim kongresnicima iz eParlamentarnih stranaka eHrvatske, radite dobro i raačunajte na nas za sve dobre akcije.

eTomislav

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.