eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lipanj 2010. - Kongresni izbori - VOTE HDS! :)

Go down

Lipanj 2010. -  Kongresni izbori - VOTE HDS! :) Empty Lipanj 2010. - Kongresni izbori - VOTE HDS! :)

Postaj  tajnoime 29/6/2010, 23:54

Dragi članovi, prijatelji i simpatizeri HDS-a

U petak, 25. lipnja, predstoje nam još jedni kongresni izbori. Kao i na nekoliko prijašnjih izbora HDS će ponovno ići sa službenim i neslužbenim kandidatima.

Neslužbeni (NO VOTE) kandidati nosit će posebno dizajnirane avatare (poput ovoga na slici dolje) koji će vas uputiti za kojeg kanidata glasovati u regiji u kojoj se budete nalazili. Za igrače s takvim "VOTE FOR" avatarima nemojte glasovati, jer su tu samo kao dio antiTO nastojanja i kao takvi ne trebaju vaš glas.


Nemojte glasovati za igrače koji budu
nosili "VOTE FOR" avatare!Službeni kandidati HDS-a:

Slavonia: AngelHR i Atea
Northwest Croatia: Hurkancs i srdant
Central Croatia: Asklepije
Lika and Gorski kotar: KraljTomislav
Istra and Kvarner: DinoFr
North Dalmatia: ghostwheel
South Dalmatia: malidavidPosebno Vas molim da prije glasovanja dođete na službeni stranački chat kako bismo Vas uputili na glasovanje u regiju gdje je našim kandidatima Vaš glas najpotrebniji. Po javljanju na chat dobit ćete upute gdje i za koga glasovati, te 2 ticketa. Kada odglasate još ćemo vas i nagiftati za izgubljeni wellness prilikom selidbe. Ako kojim iznimnim slučajem ne možete doći na chat molimo Vas da barem u svojoj matičnoj regiji glasate za službenog kandidata HDS-a.

Konačni rezultati izbora ovisit će naravno o broju glasača, ali možda još i više o koordinaciji samih izbora. A da bismo izbore uspjeli što bolje iskoordinirati potrebna nam je i Vaša suradnja. Nemojte da Vam bude teško odvojiti dvije minute za doći na chat prije glasovanja. Mislim da nam je svima zajedno u cilju da u Kongresu eHrvatske imamo što više zastupnika koji će zastupati naše stavove i vrijednosti.

Moram još reći da su glasači prošli mjesec podbacili s dolaskom na chat i to se odrazilo na rezultate.

Moram naglasiti i da su prošli mjesec samo HDS i EKIPA uplatili golde od kongresnih medalja u HNB, a da ostale stranke i/ili pojedinci kandidirani na njihovim listama svoje golde nisu uplatili niti u HNB niti u Ratni fond eHrvatske.

Svaki vas glas može biti jezičac na vagi. Izađite i glasujte! SmileAngelHR,
Predsjednik HDS-a

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.