eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Travanj 2010. - Vrijeme je da Miss Modesty vratimo kući!

Go down

Travanj 2010. - Vrijeme je da Miss Modesty vratimo kući! Empty Travanj 2010. - Vrijeme je da Miss Modesty vratimo kući!

Postaj  Dalibor 24/9/2010, 10:15

Travanj 2010. - Vrijeme je da Miss Modesty vratimo kući! Area51logo

EDIT, day885:

Kao što je bilo i za očekivati, nakon noćašnje uspješne akcije oslobađanja Miss Modesty, ministar obrane eSrbije i admiral esrpske vojske - desert hamster, organizirao je osvetnički napad na Slavoniju.

Napad je platio vlastitim sredstvima, a u bitku je poslao najodanije i najelitnije jedinice. Time je pokazao da mu je važnija čast eSrpskog generala i vraćanje odbjegle žene od interesa PHOENIXA, te je umjesto dogovorenog slanja vojske na ePoljsku napao Slavoniju.Neznamo kako će ovaj desertov pohod utjecati na odnose u PHOENIX savezu, te da li je ovo možda naznaka njegovog raspada.

Zasada eHrvatska dobro izdržava napade, a rasplet se očekuje tijekom večeri i noći koja je pred nama, no ne sumnjamo da će hrabrost naših vojnika kao i dosada donijeti odlučujuću prevagu.

Iz eHrvatske desertu poručujemo: eŽivot damo, Miss ne damo!


Travanj 2010. - Vrijeme je da Miss Modesty vratimo kući! Divbarbsmplred

Day884, pred zoru:

* Vrijeme je da Miss Modesty vratimo kući! *

Travanj 2010. - Vrijeme je da Miss Modesty vratimo kući! Missmodesty Nakon što je provela dio svog eživota u eSrbiji u koju je je odveo zli desert hamster, vrijeme je da Miss Modesty vratimo kući. Ne zaboravimo da je upravo ona podnijela najveću žrtvu kako bi se eSlavonija sačuvala od neprijateljske agresije, budući je pristala biti zalogom koji je osiguravao mir svo ovo vrijeme.

No dosta je bilo ucjena, vrijeme je da se miss Modesti vrati kući. Pošto ju desert drži pod stalnom prismotrom i budnim okom svojih vukova, moralo se brzo reagirati kako bi je se izvuklo iz ralja neprijatelja.

Stoga smo tamo poslali elitnu jedinicu koja je supješno obavila zadatak, te pod okriljem noći uspješno oslobodila i dovela Miss Modesty u Slavoniju. U akciji je nažalost teško ranjen operativac Mr Dalibor, koji je prevezen u bolnicu u kritičnom stanju i liječnici se bore za njegov život.

Financijska sredstva za provođenje same operacije osigurali su putem tajnih kanala naši ekonomisti GP.1 i Lord Marlock, koji su sredili i papirologiju. Moramo istaći da je operacija skoro propala zbog jednog članka u dnevnim novinama čijem autoru je očito važniji populizam nego nacionalna sigurnost, te to oštro osuđujemo.

Tajne službe izvještavaju o mogućoj odmazdi budući da se General desert hamster neće tako lako odreći svoje voljene. Zato trebamo biti na oprezu i spremni i na žrtve kako bi garantirali sigurnost našim sugrađanima.

Dobrodošla nazad u eHrvatsku Miss Modesty!


Pozdrav
--
Travanj 2010. - Vrijeme je da Miss Modesty vratimo kući! Area51footer
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 461
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.