eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpanj 2010. - eSlavonija nesmije pasti...

Go down

Srpanj 2010. - eSlavonija nesmije pasti... Empty Srpanj 2010. - eSlavonija nesmije pasti...

Postaj  Dalibor 24/9/2010, 10:35

Srpanj 2010. - eSlavonija nesmije pasti... Area51reloaded
AREA 51 | Reloaded, srpanj 2010.

Kad je pala noć, Grci su izašli iz drvenog konja i iznenada napali Trojance. Stoga stara izreka kaže: "Ne vjeruj Grcima ni kad darove nose!" ...

Srpanj 2010. - eSlavonija nesmije pasti... Missmodesty

Mislite li da će se se desert hamster samo tako odreći Miss Modesty i eSlavonije - varate se. Dok nam komšije čestitaju na pobjedi imam osjećaj da nije sve gotovo, da nam spremaju nešto za kraj.
Admiral eSrpske vojske, stari pustinjski lisac..ovaj ..hrčak, je vojničina s velikim V i neće bez borbe prijeći u V2 modul bez svoje ežene miss Modesty i eSlavonije za koju je očekivao da će mu miss donijeti u miraz.

Prije tri mjeseca, eHrvati su izveli uspješnu akciju spašavanja miss iz Belih dvora na što je uslijedila žestoka odmazda Desertovih vukova u naletu na eSlavoniju, koju smo po tko zna koji put hrabro i časno obranili. Doda li se tome činjenica da je sutra osam mjeseci od kada je eSrpski ministar obrane eŽenidbom službeno postao eHrvatski zet na osnovu čega i polaže pravo na eSlavoniju, možemo lako zaključiti što nam pripremaju.

Spušta se noć, stoga braćo, budimo budni i spremni - ne vjerujmo eSrbima ni kad nam čestitke šalju i ne dozvolimo da odvedu miss Modesty.

AREA 51 | Reloaded
Novinski magazin
Srpanj 2010. - eSlavonija nesmije pasti... Potpisdali
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 461
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.