eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kolovoz 2010. - >> Interview: klkl

Go down

Kolovoz 2010. - >> Interview: klkl Empty Kolovoz 2010. - >> Interview: klkl

Postaj  Dalibor 24/9/2010, 11:05

Kolovoz 2010. - >> Interview: klkl Area51reloaded
AREA 51 | Reloaded, kolovoz 2010.

Dragi prijatelji,

Danas je na redu intervju sa ratnim izvjestiteljem koji nam redovito donosi najnovije vijesti sa svjetskih žarišta. Njegovi članci u novinama SVE ZA HRVATSKU su vrlo popularni i dobro prihvaćeni, te redovito završavaju među najčitanijim top člancima. Njegov nick je klkl!


Kolovoz 2010. - >> Interview: klkl Area51interview
Area51: Tko je klkl u RL?
klkl: Sedamnajstogodišnjak po imenu Filip, koji ide u gimnaziju, a u slobodno vrijeme igra erepublik... Iz malog mjesta kraj Osijeka...
Area51: Jel grizu komarci? Koliko uboda dnevno bude?
klkl: Kako ne, nisam računo, ali manje od 100 sigurno nije

Area51: Odakle ti ovaj nick i što predstavlja?
klkl: Ovaj nick ne predstavlja apslolutno ništa... napravio sam ga kad sam se registrirao na Travian međutim registracija nije uspjela pa sam nešto bezveze natipkao i tako je ispalo klkl i eto me sad s ovim nickom

Area51: A kako si čuo za eRep... Pričaj malo o počecima u igri...
klkl: Čitao sam travian forum kad sam vidio naslov eHrvatska priključi se i ti... Otvorim vidim link i ajde da vidim šta je kad ono erepublik i ja se registriram i igram do dan danas. Bilo je lako nakon par dana shvatio sam neke stvari, došao na chat, nažalost nisam dobio ništa od Ureda dobrodošlice. Došao sam u vrijeme ka dsmo TOali eSrbiju tako da je bilo zanimljivo.

Area51: Što ti je ostalo u pamćenju iz tog razdoblja?
klkl: Sjećam se da sam upoznao zanimljive ljude na chatu, jedan od njih je i bio kongresnik u eSrbiji tako da sam imao neke informacije. Čekao sam sa čeznjom da napadnemo eSrbiju, a razočarao sam se kad sam vidio da je to bilo swapanje. Sjećam se kako smo zezali eSrbe da krenu učiti hrvatski jezik
klkl: Također i srpskog BabyBooma što nas je sve iznenadio.

Area51: Jel tada bilo bolje nego sad? I koji igrači su ti ostali u sjećanju iz tog razdoblja?
klkl: Prema regijama sigurno da. Ima li smo 5/7 srpskog teritorija i bili smo među top 5 država svijeta prema broju stanovnika (10k).
klkl: Igrači koji su mi ostali u sjećanju su : Borkan, nobus, lipec, Friend Freeman, venax...

Area51: Koji dio igre ti je najzabavniji? Naime, u vojsci si, vodio si firme, pišes članke...
klkl: U ovom v2 definitnvo vojni mogul jer ima puno više prednosti nego 5 put udariš i to je to ovdje imaš milion taktika i svaki potez može odlučiti pobjednika. Da u paravojsci sam po imenu BSD, lijepo nam je tamo iako nas sada nema puno aktivnih zbog ljeta, ali nadam se da će jeden donesti bolje rezultate.
klkl: U pisanju članaka imam veliku potporu Dalibora i ZYX1-a koji mi daju sugestije i komenare i vjerujem da bez njih moje novine ne bi bile ovo što su danas.
Area51:

klkl: Nemam firme -.-
Area51: Ali imao si prije... sjećaš se one naše firme u Chileu gdje nam je čak i predsjednik Čilea radio... pa smo ga učili kak se pokreće TW...
klkl: Upravo tako - vodio sam firmu s tobom u Chileu. Firma je bila solidna, male plaće, ali i malo tržište tako da smo morali preko BM švercat . U firmu nam je došao igrač sa 17. levlom za kojeg se ispostavilo da je predsjednik. Imao je wellnes 60 i nije apsolutno ništa znao tako da smo ga morali učiti osnovama. Nažalost nije imao dug predsjenički staž, te je za tjedan dana nakon što je došao u firmu smijenjen sa predsjedničke dužnosti, ali je i dobio otkaz u našoj firmi.

Area51: Zanimljiva je i tvoja novinarska karijera... počeo si sa objavljivanjem viceva... pa onda malo izvještaja o babyboom akcijama... Sjećam se i onih tvojih avatara koje si radio u Paintu...
Area51: A evo sada pises ozbiljnije članke o situaciji na bojištima esvijeta... i zadnji članci su ti redovito u top rated...
klkl: Upravo tako. Otvorio sam novine da vidim šta je to. Rekoh da ne stoje prazne odlučio napisati par članaka...
klkl: Vidio sam da baš i ne ide u eHR pa sam u svakoj državi izdao po jedan članak na "engleskom" jeziku kojeg sam prevao u google.translatu tako da sam dobio više pokuda nego pohvala.
klkl: Prije napada ne eSloveniju trebalo nam je nekoliko tisuća golda, pa sam vidio kako neki majstori rade u photoshopu cool avatare. Na moju žalost, (ali i na svih onih koji su vidjeli avatare) imao sam samo paint tako da sam odlučio prikupi lovu za eDržavu takvim putem i zaradio 145 kuna.
klkl: Od onda sam krenio izdavati ozbiljne članke. Imao sam ideju o BabyBoomu sa onim 1700 kuna što smo askupili nažalost Ivan je napustio igru sa 1700 kuna, te smo se tako osramotili.
klkl: Nakon toga sam krenio izvještavati o bitkama u eSvijetu i primjetio sam da mi to ide, te mi je zasada to moja novinarska opsesija.

Area51: Što te smeta kod drugih igrača i što si naučio iz ove igre?
klkl: Smeta me što si mnogi igrači umišljaju da su netko važan te prave dar mar po eHrvatskom medijskom prosturu i samo nas koče, dok se neriješimo takvih teško možemo nešto postići.
klkl: Iz ove igre samo dosta toga naučio, prvenstveno da ne treba biti bahat, ali i da svoju odluku trebam 2 puta promisliti i da se netreba zaljetati.

Area51: Kakva je sudbina eHR?
klkl: Za sad nemamo blistavu budućnost bez naše dvije usudio bih se reći najvažnije regije.
klkl: Ako kojim slučajem padne Lion King velika je mogućnost da to Phoenix snažno uzdrma ponajviše eSrbiju koja, kako se priča, u minusu do grla (10k) a pošto im je ta regija žila kucavica mislim da bi se eSrbija teško oporavila.

Area51: Nešto za kraj?
klkl: Želio bih poručiti mladim igračima da dođu na nacionalni chat i garantiram da će se zapaliti za ovu igru. Nadam se da će nova eHrvatska postati država bez lopova, te ćemo vratiti ono poštavanje u očima saveznika, ali i neprijatelja.

Area51: Poruka novim igračima?
klkl: Želio bi im poručiti da su oni pokratač i snaga ove naše države i da bez njih nema ništa nadam se da će ih biti što više kako bi eHrvatska mogla postati jedna od najjačih sila u eSvijetu!

* Razgovor vođen u prostorijama Redakcije magazina AREA51, 24.08. - 21.26h, Day1008.

AREA 51 | Reloaded
Novinski magazin
Kolovoz 2010. - >> Interview: klkl Potpisdali
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 461
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.