eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lipanj 2010. - Ministarstvo informiranja: Važne obavijesti za građane - EDIT

Go down

Lipanj 2010. - Ministarstvo informiranja: Važne obavijesti za građane - EDIT Empty Lipanj 2010. - Ministarstvo informiranja: Važne obavijesti za građane - EDIT

Postaj  AlenDuia 12/12/2010, 15:14

INFO specijal, Day 963

Dragi eSugrađani,

ne moram vam posebno naglašavati da se eHrvatska nalazi u najtežoj situaciji u svojoj ePovijesti. U trenucima dok smo odbrojavali zadnje sate do završetka jedne ere u eRepubliku pale su NWC i Slavonija, naše dvije najjače utvrde, koje smo tako dugo uspješno branili. Pogodan trenutak iskoristili su i Slovenci, te su okupirali regije Istru i Kvarner, te Liku i Gorski kotar. Ovaj gubitak originalnih regija već bi nam sam po sebi bio dovoljan udarac i da se nije dogodio tik uoči prelaska na v2. No, situacija je takva kakva jest i s njome se moramo nositi najbolje što možemo. Stoga vas molim da pročitate ovaj članak od kraja i postupite sukladno uputama koje će u daljnjem tekstu biti navedene.


eHrvati zarobljeni u eSrbiji, eMađarskoj i eSloveniji

Svima onima koji su nakon pada naših originalnih regija ostali zarobljeni u eSrbiji, eMađarskoj ili eSloveniji preporuča se preseljenje u Južnu Dalmaciju. Da biste dobili besplatne tickete za preseljenje potrebno je ispravno popuniti ovaj formular.

Nakon što dobijete tickete slijedite sljedeće upute:
1. Iz okupirane hrvatske regije preselite se prvo u Švicarsku
2. Potom se odmah iz Švicarske preselite u Južnu Dalmaciju

Ovo dvostruko seljenje nužno je zbog nemogućnosti direktnog seljenja između dvije zemlje koje se nalaze u ratu, kao što je to slučaj kod nas.

Državne trening kompanije - EDIT

Državne trening kompanije Trening kompanija - Hrana i Trening kompanija ZITO su povećale minimalnu plaću na 0.2 kn, te se stoga mole svi aktivni radnici u trening kompanijama neka daju otkaz i ponovo se zaposle.

Radnici s harvester skillom

Sve eHrvate s harvester skillom pozivamo da se do oslobađanja Slavonije presele u eIndiju i ondje zaposle. Također, Predsjednik eIndije obećao je sav prihod od poreza ostvaren na našim radnicima donirati nazad eHrvatskoj.


Bugovi

Vjerojatno ste i sami primijetili da je v2 još uvijek pun bugova. Ova situacija uvelike otežava rad same Vlade, ali i funkcioniranje države u cjelini. Tako se primjerice neki prijedlozi zakona još uvijek ne mogu staviti na izglasavanje u Kongres, server s vremena na vrijeme resetira sve ponude za posao i sl. Vlada daje sve od sebe da u navedenim uvjetima za sve probleme iznađe najbolja rješenja, te vas stoga molimo za strpljenje.


Pripreme za nove bitke

Uskoro ističe sedmodnevni moratorij na ratovanje u eRepubliku, pa vas sve pozivamo da se što bolje pripremite za nadolazeće bitke. eHrvatsku neće biti niti lako, niti jeftino osloboditi, ali odlučni smo u namjeri da to napravimo. Što se krvlju brani, ne pušta se lako!


Kina i službeno u EDEN-u

Kina se ovaj tjedan i službeno pridružila EDEN-u. Tim je povodom Hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova u Kini izdalo članak u kojemu se Kinezima izražava dobrodošlica u savez. Pozivam sve građane da kroz komentare na taj članak i u svoje osobno ime zažele dobrodošlicu našim saveznicima.

Asklepije
Ministar informiranja

AlenDuia

Broj postova : 64
Join date : 12.12.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.