eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpanj 2010. - Kandidati za Predsjednika eHrvatske

Go down

Srpanj 2010. - Kandidati za Predsjednika eHrvatske Empty Srpanj 2010. - Kandidati za Predsjednika eHrvatske

Postaj  AlenDuia 12/12/2010, 15:26

INFO specijal, Day 980

Dragi eSugrađani,

ulazimo u drugu fazu predizbora za Predsjednika eHrvatske. Kandidaturu je podnijelo 13 igrača i to sljedećim redom:

Mata_pavin
Absentee
hurkancs
Daniel_Ki
Johny Stulic
Patrick Cyclone
William Thomas Riker
100KA
Domagoj II
bbb_kambelovac
Fabius
Marcus Aurelius Antoninus
Pasta93


Darko Rora i BorKan povukli su svoje kandidature za Predsjednika eHrvatske, te stoga neće sudjelovati u ovim predizborima u svojstvu kandidata.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Kako u prošlom članku nije točno definirano po kojem se vremenu računa krajnji rok za prijavu kandidata Vlada je na večerašnjoj sjednici dala tumačenje da se u tom slučaju gleda eRepublik vrijeme. Dakle prijave traju do danas u 15h po eRepublik iliti do 24:00 po srednjoeuropskom vremenu. Stoga naglasavam da su prijave za predsjednika otvorene jos neko vrijeme, pa se zainteresirani mogu prijaviti, ali i prijavljeni kandidati odustati od kandidature.

A ja se kao ministar informiranja ispričavam što sam članak izdao nekoliko sati unaprijed. Tko radi griješi, a ja sam se bome oko ovoga naradio. Nemojte mi zamjeriti.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Kandidate molim da u sljedeća dva dana, a završno s 29.07.2010. u 15.00h po našem vremenu objave svoje službene kandidature, te na ovaj org pošalju poruku s linkom na kandidaturu. Nakon toga ponovno će biti izdan članak s linkom na sve kandidature, a mi ćemo imati jedan dan za pročitati sve kandidature, razmisliti o njima, te se odlučiti kojeg ćemo kandidata poduprijeti na predizborima.Zatražite verifikaciji kod za glasovanje


Ovo je vrlo važno pa vas sve molim da pozorno čitate da kasnije ne bude nesporazuma, krivog tumačenja ili nešto slično.

Da biste mogli glasovati na ovim predizborima, od sada pa do najkasnije 29.07.2010. u 15.00h po našem vremenu morate poslati poruku na ovaj org i zatraziti svoj verifikacijski kod. Poruku sastavite na sljedeći način:

Subject: Verifikacijski kod
Message: Molim svoj verifikacijski kod za glasovanje

Pravo glasovanja imaju svi eHrvati (tu se ne računaju Srbi i Mađari sa našim državljanstvom) lvl 9 ili više.

Vrlo je važno da svoj verifikacijski kod spremite i čuvate do izbora, jer ćete ga morati unijeti na glasački formular kako biste na formularu potvrdili svoj identitet. Svaki glasački formular koji bude sadržavao neispravan verifikacijski smatrat će se nevažećim, a dodjeljeni glas preko takvog formulara neće biti uzet u obzir. Zato vas još jednom upozoravam da na vrijeme zatražite svoj kod i da ga na glasački formular pažljivo unesete.Glasački formular

Došlo je do jedne sitne i ne toliko bitne promjene u vezi glasačkog formulara. Naime odlučeno je da on ipak neće biti objavljen u ovim novinama kako se pojedini trolovi i NOliferi iz susjednih eZemalja ne bi iživljavali putem tog formulara. Da bi to prevenirali glasački formular će biti dostavljen putem PM-a svima onima koji su se prijavili za glasovanje i zatražili verifikacijski kod. Sheet (eGlasačka kutija) i dalje ostaje potpuno otvorena za javnost.

Na svoj glasački formular morat ćete unijeti tri stvari:
1. eRepublik nick
2. Kandidat za kojega glasate
3. Verifikacijski kod

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Asklepije
Ministar informiranja


AlenDuia

Broj postova : 64
Join date : 12.12.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.