eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpanj 2010. - [CRO|ENG] Important! - Presidential elections in eCroatia ●●●Vote Fabius!●●●

Go down

Srpanj 2010. - [CRO|ENG] Important! - Presidential elections in eCroatia ●●●Vote Fabius!●●● Empty Srpanj 2010. - [CRO|ENG] Important! - Presidential elections in eCroatia ●●●Vote Fabius!●●●

Postaj  AlenDuia 12/12/2010, 15:31

INFO specijal, Day 988.

Dragi eSugrađani,

Sutra, 05.08.2010, održavaju se izbori za Predsjednika eHrvatske. Ovi izbori bitno se razlikuju od svih dosadašnjih, jer je eHrvatska prvi puta nakon uvođenja državljanstava u opasnosti od srpsko-mađarskog PTO-a (političkog preuzimanja države).

Stoga na izbore izlazimo sa samo jednim zajedničkim hrvatskim kandidatom kako bismo spriječili rasipanje glasova, što bi svakako išlo u prilog onima koji žele uništiti eHrvatsku. Sukladno rezultatima predizbora naš jedini službeni kandidat je Fabius. Zato sutra pamet u glavu i apsolutno svi glasajte za Fabiusa. To nam je jedina šansa da se obranimo od srpsko-mađarskog pokušaja PTO-a.

Budite pametni i ne dajte se zavarati lažnom phoenix propagandom. Jedina službena naređenja i obavijesti idu preko orga Ministarstva Informiranja i ovih novina. Postoji opravdana sumnja da će već danas, te za vrijeme trajanja izbora Srbi s lažnih državnih orgova PM-ati eHrvate i naše saveznike i navoditi ih da se glasa za Lipeca, koji je srpski PTO kandidat. Nemojte nasjesti na taj jeftini trik, te upozorite i sve ostale koje znate da ne nasjedaju na tu foru.

Sutra, 05.08.2010, svi glasajte za Fabiusa!Dear Allies, Friends and Brothers in arm,

Fabius is the only official Croatian candidate for President of eCroatia because he was elected on pre-elections few day ago. So please all of you VOTE for Fabius tomorrow (August 5th). We must stand united. It is our only chance.

Also be smart and don't allow false phoenix propaganda to mislead you. All official orders and information are given ONLY from this organization and through this newspaper. There is a reasonable doubt that eSerbians are going to create fake government organizations and that from there they are going to send PM's to all players with instructions to vote for Lipec, who is Serbian PTO candidate. Don't let to be deceived in such a cheap gimmick and warn all others that you know not to fall for this trick.

On August 5th VOTE for Fabius!Zapovjedi za civile:

Svi koji možete preselite se u Mađarsku i borite se u bitci za Central Croatia na strani pobunjenika (rebels).

Koordinacija bitke provodi se na IRC kanalu #Rat

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Orders for civilians:

If you are able move to Hungary and fight in the battle for Central Croatia on the rebels side.

Before joining the battle please visit IRC channel #Rat for better overall battle coordination.Važno! Hrvati sa stranim eDržavljanstvom

Sve vojnike HV-a, članove hrvatskih paravojnih postojbi i naše civile sa stranim eDržavljanstvom (a adnosi se to i na one s eBiH državljanstvom) moli se da što hitnije uzmu natrag svoje eHrvatsko državljanstvo i pomognu u antiPTO naporima koje zajedno sa saveznicima poduzimamo. Od ovog pokušaja PTO moramo se obraniti pod svaku cijenu, a da bismo u tome uspjeli apsolutno svi moramo dati svoj obol. U ovakvoj situaciji svaki glas može biti presudan.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


Asklepije
Minister of Informing


AlenDuia

Broj postova : 64
Join date : 12.12.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.