eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rujan 2010. - INFO minute - Izbori

Go down

Rujan 2010. - INFO minute - Izbori Empty Rujan 2010. - INFO minute - Izbori

Postaj  AlenDuia 12/12/2010, 15:45

INFO minute, Day 1030

Drago naše ePučanstvo,

U ovom broju možete pročitati:
--> Vatreni gušteri regrutiraju
--> Mefest počeo s radom
--> Party President izbori
--> Vijesti iz Vlade
--> O nacionalnom forumu eDomovina
--> Ukratko o novom adminovom članku

Vatreni Gušteri regrutiraju!

Na mladima svijet ostaje, toga smo svi svjesni. Mladih igrača u Hrvatskoj nedostaje, a i dosta njih odustane jer ih nema tko uputiti u igru. Vatreni Gušteri su ogranak HV-a koji služi za obuku ebeba na svim područjima. U Gušterima imate priliku naučiti o vojnoj taktici, radu firme, savezima, izborima i svemu ostalome što vam padne na pamet, a sve to dok se družite s drugim gušterima.

Novi ste igrač? Prijavite se, posao, oružje i pomoć (ukoliko ste svakodnevno aktivni) su vam osigurani!

Doveli ste nekog novog igrača u igru? Pošaljite ga k nama kako bi mu pomogli u esvijetu. Hrvatska će biti jača, vi ćete imati više golda, a mi ćemo samo raditi svoj posao. Svi dobivaju!

Članak za regrutaciju pogledajte ovdje: http://www.erepublik.com/en/article/vatreni-gu-scaron-teri-regrutacija--1513158/1/20
Organizacija tržišta, Mefest počeo s radom!

Ekonomske natuknice:

- poduzetnici: stavite znak $ u ime tvrtki - građani kupujte proizvode od tih tvrtki makar bili koju lipu skuplji
- od svake medalje donirajte 1 gold u Ratni Fond eHrvatske
- sav "sitniš" stranih valuta koji imate donirajte u Ratni Fond eHrvatske
- ako kupujete kune sa MM-a, kupujte od Hrvatske Narodne banke
- kupnja preko Mefesta: nađi proizvod, pomnoži cijenu sa 0.012, doniraj Mefestu, ispuni obrazac i čekaj proizvod

Nove stranke
Bolje rečeno, jedna nova, a druga stara, ponovno napravljena. Dakle, kao što je najavljeno u intervjuu u prošlim INFO minutama, eHSP je prestao s radom, a ingame stranka je prepuštena novoj stranci HRS-u. S druge strane, Ekipa za bolju eHrvatsku je ponovno osnovala stranku jer, kao što znate, sve stranke su bile obrisane kada je Hrvatska bila uklonjena sa karte eSvijeta. Donosimo vam kratki pregled broja članova eHrvatskih stranaka:

1. Slobodna eHrvatska - 424 članova
2. Hrvatska Demokratska Stranka - 108 članova
3. Ekipa za bolju eHrvatsku - 97 članova
4. eHrvatski Liberalni Demokrati - 67 članova
5. Hrvatska Republikanska Stranka - 64 članova
6. EP-ekonomska partija - 51 članova


Donosimo vam popis kandidiranih za PP u TOP 5 strankama, službeni kandidati su boldani i za njih treba glasati da se stranka ne bi TO-ala!
HDS - Argrob
Ekipa - Tipec1995, Hunter1911
HLD - Filemona, big moki, mario sova
HRS - msabdeli, mrgood

U stranci Slobodna eHrvatska su se kandidirali: Djani Ujkan Marich, Josx, black knight 21241 i Ghetto_Souljah (ovo je stranka svih eHrvata i svatko se ima pravo kandidirati za njenog predsjednika)

O rezultatima izbora čitajte u sljedećim INFO minutama.

Ministarstvo obrane u ovom članku poziva sve građane da se prijave u Hrvatsku Vojsku tj. u Vatrene guštere (rank: private-captain), u Gardijske brigade (rank: colonel ili veći) i u ZDRUG (rank: general, field marshal + vojni skill 9 + radni skill 9). Ministar je izjavio: "Nismo nikad bolju suradnju imali izmedu eHV , paravojski i vlade, vrijeme za donacije na RF pa u akciju"


Ministarstvo ekonomije u ovom članku je objavilo početak rada Mefesta. Podsjećamo vas da se možete uključiti u rasprave vezane za ekonomiju na našem forumu u topicu Ministarstvo ekonomije ili Generalne rasprave o ekonomiji.


Ministarstvo vanjskih poslova vas podsjeća da ponekad na našem državnom forumu pogledate topice Ured velposlanika (tu hrvatski veleposlanici pišu svoja izvješća o drugim državama) i Foreign Embassies (u ovom topicu strani veleposlanici predstavljaju svoje države)


Ministarstvo obrazovanja je izdalo novi tutorial koji možete vidjeti na ovom linku http://www.erepublik.com/en/article/-mo-health-happiness-tutorial-1515489/1/20


Ministarstvo informiranja nastavlja s pripremama za internacionalni MM projekt koji će uskoro početi. Na forumu možete vidjeti dva nova topica. To su Predstavljanje MI - rujan i Pitanja za MI. Najavljujemo da će od sljedećeg puta uz svake INFO minute ići intervju s nekom slavnom eosobom.

Downtime is over, profession merge is live

To je naslov novog adminovog članka. Vjerojatno ste primjetili da danas (14.9.) erepublik nije mogao biti korišten neko vrijeme. Ovaj adminov članak je obrazloženje za to. U članku piše, što ste mogli primjetiti, da odsada razvijate samo jedan skill s kojim možete raditi gdje hoćete. Na taj način se i olakšava vlasnicima tvrtki - ne moraju imati više zaposlenike iz različitih područja rada (npr. za izradu tenka prije bili potrebni tehnician, engineer itd.) Napominju i ispričavaju se jer se sada ne može staviti ponude za posao za Guru**. Tvrde da će to biti rješeno za otprilike 24 sata, a dotada neka ljudi sa skillom Guru** prihvačaju ponude za skill Guru*EDEN organizira Media Mogul projekt. Više o tome čitajte na ovom linku
http://www.erepublik.com/en/article/eden-media-mogul-campaign-1514060/1/20O NACIONALNOM FORUMU

eHrvatski nacionalni forum eDomovina je središnje mjesto gdje se raspravlja o svim pitanjima vezanim za našu edomovinu, a tu svoje mjesto imaju i predsjednik i kongres za raspravljanje o važnim zakonima.

Forum je podijeljen na logičke cjeline, od kojih su najvažniji kutak za nove igrače sa korisnim tutorima, trgovački market, strane ambasade, kongresni kutak.

Budući da je novi forum eDomovina otvoren već neko vrijeme (5 mjeseci), donosimo vam malo statistike o posjećenosti i aktivnosti naših posjetitelja.U proteklom razdoblju posjećenost foruma brojala je preko 11.015 posjetitlja (unique) sa preko 1.701.549 hitova na stranice, što je generiralo 14,64 GB prometa.Prema danu posjeta najaktivnije je utorkom i petkom, a prema vremenu od 20h pa sve do ponoći.Naši posjetitelji su iz raznih zemalja, a najviše ih je iz Nizozemske, Ukrajine, Italije, Sjedinjenih država, Rusije i BiH (naravno ako izuzmemo Hrvatsku).Na forumu je registrirano preko 1.300 članova, koji su otvorili 1.377 tema i napisali preko 12.000 postova.
U prosjeku se registrira 6 novih članova dnevno, otvori se 8 tema dnevno, te se napiše 68 poruka.
Prosječno je dnevno online 18 članova, a više je muških članova nego žena (11 naprema 1).Najviše su aktivni na forumu Lord Marlock (527 postova), Asklepije (469 postova), srdant (418 postova), te HurkancsCRO sa 371 postom.

Osim direktnim linkom, na forum se najčešće dolazi preko linka u člancima INFO minute i Grand tutorijala, preko shouta građana, linkova na chatu, a jedan dio i preko stranačkih foruma i novina.

Pozivamo sve igrače da sudjeluju u raznim raspravama na forumu, a nove igrače da se registriraju i počnu koristiti naš forum gdje mogu pronaći mnogo korisnih informacija i dobiti pomoć o svim pitanjima vezanim za igru.

Za INFO minute tekst o nacionalnom forumu priredio Dalibor

mIRC turtorijal
Kratki tutorijal za nove igrače
Kako se pravilno boriti
Chat kanal za nove igrače
Chat kanal za kordinaciju u borbi
CK obrazac za pomoć kod niskog healtha i happinesa
Ured dobrodošlice i dalje pomaže novim igračima do lvl 11 sa kruhom i
informativnom porukom i odgovorom na sva vaša pitanja.
Obrazac za registarSlužbeno glasilo Ministarstva informiranja eHrvatske
Ministar informiranja: AlenDuia
Redakcija: McPingvin, AlenDuia
Gost dopisnik: Dalibor
Grafičko oblikovanje: prdenko

MI - budimo povezani jer zajedno možemo sve!

AlenDuia

Broj postova : 64
Join date : 12.12.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.