eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Studeni 2010. - INFO MINUTE [vrlo sadržajne] & [baj baj Mađarska]

Go down

Studeni 2010. - INFO MINUTE [vrlo sadržajne] & [baj baj Mađarska] Empty Studeni 2010. - INFO MINUTE [vrlo sadržajne] & [baj baj Mađarska]

Postaj  AlenDuia 12/12/2010, 21:11

Drage eHrvatice i eHrvati, eDame i eGospodo, pred vama je još jedan broj Info Minuta.
S obzirom na sadržajan tjedan iza nas, mogli bismo vrlo lako napisati pet brojeva, ali u ovom smo se odlučili za sljedeće:

-Upgrade eDomovine
-Izgradimo se i prehranimo se
-Promjene u Zapovijedima
-Muke po Predsjedniku
-KOA i ATO-i
-Promjene u Izračunu snage
-Zakonske novine u eRepu
-MMM-ovi, Ajmo Internacionalno

!!!!! Trenutno je u tijeku AKCIJA BRISANJA MAĐARSKE, pa budite dobri i svim živim i neživim, raspoloživim i neraspoloživim lupajte TAMO GDJE TREBA: ZAPOVIJEDI.

Više ne kucamo. Sad GAZIMO!!!
UPGRADE eDOMOVINE:

Prošli tjedan eGrađani su mogli primjetiti poteškoće u radu eDomovina portala i foruma koje su nastale uslijed povećanja broja korisnika, aktivnosti na forumu, te shodno time premalim disk space-om. To je rezultiralo "padom" foruma i portala prošli petak rano ujutro, no brisanjem avatara korisnika, onemogućavanjem potpisa, te brisanjem raznih sadrzaja forum i portal su u popodnevnim satima osposobljeni.
Ukoliko ste jedan od eGrađana koji je imao poteškoća s radom našeg voljenog eDomovina foruma, možete odahnuti. Hosting paket je u ponedjeljak upgrade-an, s 300 na 1000 MB,te sada forum i portal nesmetano rade. Ugodno forumiranje i informiranje vam želimo. I hvala Josx

IZGRADNJA BOLNICE I PREHRANA ZAJEDNIČKIM SNAGAMA:

Kao što su mnogi od vas primijetili, otvorena je firma čijim će se profitom otvoriti nova bolnica/e za eHrvate ozlijeđene u boju. Princip po kojem bi stvari trebale funkcionirati, vrlo je jednostavan. Svatko se može zaposliti, odraditi tri dana na minimalcu, a nakon toga ste slobodni. Premda je odricanje od trodnevne plaće mnogima žrtva, dugoročno će vam se svakako isplatiti, a radite kako u tuđem, tako i u vlastitm interesu. Sakupljenim će se sredstvima otvarati bolnice po našim regijama, u kojima ćemo se svi moći kvalitetno liječiti.
Pozdravimo ovu akciju, te je podržimo zapošljavanjem u OVOJ FIRMI .

Također je ponovo pokrenuta firma Crvenog Križa koja će proizvoditi food za dane velikih bitaka (bitki?! hmm) i koja će vas hraniti kad to bude najpotrebnije. Princip je isti (ostalo su nijanse?).
Svoj životopis za rad u ovoj firmi možete predati na OVU ADRESU.

Zajedno smo jači!


PROMJENE U ZAPOVIJEDIMA, UVOĐENJE ADD ON-a ZA PRIORITETNE BITKE:

Nakon što je naš voljeni Admin u gornji lijevi kut naših homepageova odlučio staviti popis bitaka, stari add on sa zapovijedima nije više bio funkcionalan. Iz tog su razloga uvedeni noviteti o kojima ste bili obaviješteni ranije ovaj tjedan u ČLANKU Ministarstva Obrane.
Da ne duljimo puno, jer sve možete detaljno pročitati u gore linkanom članku, novost je odlično likovno rješenje Darka Rore, po kojem se vidi koja je bitka kako pozicionirana na listi prioriteta, kako bismo što lakše rasporedili naše snage i što kvalitetnije udarali.Osim po važnoti prioriteta prikazanih brojevima od 1 do 5, pri čemu bitka najvišeg prioriteta ima oznaku s brojem 5, možete se orijentirati i po bojama. Raspon je od plave boje koja je predstavlja običnu damage drain bitku pa do crvene, koja je (logično) bitka najvećeg prioriteta.
Evo primjera:EDIT:

Nakon promjena, imamo novi izgled prioriteta:
Dajemo vam LINK NA ADD ON, koji jest predviđen za civile, ali korisno je da ga svi instalirate kako biste u svakom trenutku znali što se događa i što vam je činiti. Naročito ukoliko ste u brigadi ili paravojsci, a baš, eto, ne stignete na kanal iste. Instalacija ovoga neće vam priskrbiti niti ban, niti viruse.

MUKE PO PREDSJEDNIKU:

Nakon što su odmah na početku mandata uhakirali account voljenog nam eVođe, pa ga je on nekako vratio, krenule su razne priče i crna predviđanja. Pričalo se da je čovjek odustao i da smo bez vođe, te je obećan impič prvom prilikom. Praktički još nismo ni dočekali rasplet, kad se zbio novi zaplet. To vam sve govorimo kako bismo najavili (vjerojatno sutrašnje) obraćanje voljenog nam eVođe u kojem se zahvaljuje Čupku (onom istom koji je bio pohvalio onoga tko je hakirao ePresidenteov račun) što se igrao prebacivanja golda, te tako onemogućio pokretanje rata s Mađarima.

KOA i ATO-i

Tko još nije čuo za KOA-u? Sram vas bilo
Riječ je o Hrvatskoj Kontra obaviještajnoj agenciji, koja se bavi političkim take overima i sprečavanjima istih.
Kako je trenutno u Rusiji vrlo napeto, trenutna im je preokupacija baš ta zemlja. Rusija je ionako na koljenima, sad je samo pitanje koji će savez koraknuti svojim nožicama u nju. Ukoliko želite pomoći KOA-i u ostvarenju ovog cilja, trebali prijaviti se.

I JA BI U eRUSIJU!!!

PROMJENE U IZRAČUNU SNAGE:

Ovih ste dana već vjeroatno razvili blisko prijateljstvo s Adminom himself jer gotovo na dnevnoj bazi dobivate Njegove poruke. Većina se njih odnosila na promjene u snagama. Prva je promjena nastupila još početkom tjedna. Imali ste prilike pogledati odličan KALKULATOR koji je AntonioWimer objavio u suradnji sa svojim kolegama.
Podsjetimo se kako je to nakon promjena izgledalo:


Klick na sliku iznad za bolji pogled.
*preuzeto iz eNovina eTomislava

Po uvedenim je novinama, za svako Super Soldier postignuće bilo potrebno 100 bodova. No, prije tri dana i to se promijenilo. Admin team kaže da je to u svrhu smanjivanja vjerojatnosti varanja. Iako sam ostali uskraćeni za argumente o toj teoriji, sad vam je za svaku SS medalju potrebno 250 bodova. Iako vam dobivene mape ostaju, dobar dio medalja ste, vjerojatno, izgubili.

ZAKONSKE NOVINE U eREPU:

I o ovome ste zaprimili obavijest u Inbox, pa nećemo puno mudrovati, samo ćemo priložiti prijevod eTomislava, objavljen u njegovim eNovinama .


Klik na sliku gore za Nove eRepublik Zakone na hrvatskom.


Klik na sliku gore za Nove eRepublik Kazne na hrvatskom.


Klik na sliku gore za Popis Novih eRepublik Kazni na hrvatskom.

Hvala Tomi na trudu.

MMM PROJEKTI==> Ajmo internacionalno!

Zamoljeni od strane naših eBiH kolega, prilažemo vam ponešto o bosanskom MMM projektu. Pogledajte NOVINE navedne u ČLANKU, pretplatite se i susjedi će nam vrlo brzo vratiti uslugu.
Plan je, naravno, ja tebi-ti meni. Daklem, kad skupimo par subova za naše susjede, oni će nama pomoći oko naših MMM projekata. Iz tog smo vas razloga ranije ovaj tjedan zamolili da nas uputite u svoje aktualne MMM-ove.

Zasad imamo PROJEKT VATRENIH GUŠTERA.. Subajte novine naših Gugija, pomozimo im i ohrabrimo ih.


OVOTJEDNA LEKTIRA:

Asklepijev članak namijenjen mladim poduzetnicima:

http://www.erepublik.com/en/article/vazno-tutorijal-za-poduzetnike-pocetnike-1571831/1/20

Agrammon žali za dobrim starim vremenima:

http://www.erepublik.com/en/article/pacifist-u-besplatnoj-ratnoj-strategiji--1571912/1/20

Bilo je to sve u ovom broju Infaća. Novi broj očekujte vrlo brzo.
Do tad vas pozdravlja uredništvo Info Minuta:

Službeno glasilo Ministarstva informiranja eHrvatske:

Ministrica informiranja: Scarlet_Letter
Redakcija: vMI-AlenDuia, Techo
Grafičko oblikovanje: prdenko


AlenDuia

Broj postova : 64
Join date : 12.12.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.