eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Studeni 2010. - INFO MINUTE [3]

Go down

Studeni 2010. - INFO MINUTE [3] Empty Studeni 2010. - INFO MINUTE [3]

Postaj  AlenDuia 12/12/2010, 21:12

Cijenjeni eHrvatski svijete, pred tobom je još jedan broj Info Minuta, već treći po redu.
Ovih je dana napeto kud god pogledate. Mi pišemo o sljedećim temama:

-CROMANIA
-IZBORI-tko je koga?
-IMPEACHMENT
-NOVOSTI IZ KONGRESA
-BOLNICE
CROMANIA:

Kažu da slika vrijedi tisuću riječi. Stoga, umjesto nepotrebnog lamentiranja, prilažemo samo ovo:


DOMINIRAAAAAJJJ

Kojom se silinom stvari odvijaju, ne bi bilo čudo da, od početka pisanja pa do trenutka objave ovog članka, ostanu samo dvije boje, hrvatska i rumunjska.

[✓] Russia
[✓] Turkey
[✓] Portugal
[✓] Slovenia
[✓] Hungary

Za obaviti ostaje još:

[ ] Germany
[ ] Serbia

Čestitamo svima koji su dali svoj doprinos.

EDIT: U ovom članku možete pročitati što je ePredsjednik rekao na tu temu:

http://www.erepublik.com/en/article/cromania-1-1575701/1/20

IZBORI:

Na političkoj je sceni ovih dana bilo burnije nego ikad. Usprkos činjenici da se odvijaju epske bitke za proširenje našeg teritorija i teritorija naših saveznika, nekolicina ljudi ipak je zaključila da je bolje da svoju energiju usmjere u TO-anje. Tako smo imali prilike vidjeti kriš-kraš take overe, potpuno izmakle kontroli. Koliko zabavno, toliko i štetno. Pa da podsjetimo, izgledalo je ovako:

U stranci Slobodna Hrvatska kandidirali su se pankoholic, Djani Ujkan Marich, slavoniaboss i kovco. Pobijedio je pankoholic sa 52 glasa (49.06%), a odmah iza njega je bio Djani Ujkan Marich koji je imao samo 6 glasova manje (46). Djani je sam preimenovao stranku u Zapamtite Vukovar, ali nije mu to baš puno pomoglo. Stranka se trenutno zove Oslobođena Hrvatska.

U HDS-u je sigurnu pobjedu odnio Argrob sa 72 glasa, dok je drugi kandidat Master_Blaster imao samo 5 glasova.

HLD je ovaj mjesec imao napete izbore s puno kandidata. Kandidirani su bili Tulatix koji je pobjedio (53 glasova), mario sova (jel' Čupko,ha?) koji je imao 42 glasa, Keki Legenda (26 glasova), Cillcam (11 glasova) i tomokopriva sa jednim glasom. HLD se trenutno krije pod novim nazivom: Hrvatska boterska unija.

U stranci eHRS (ex Koza) kandidirali su se msabdeli koja je pobjedila sa 60 glasova, SodomHR koji je imao samo 6 glasova manje od pobjednice i još jedan kandidat: Prst u guzu(?!).

U stranci do jučer poznatoj kao HSP, a danas znanoj kao Djani Ultra Vajner je pobjedio Crveni_patuljak sa 56 glasova, a osim njega kandidirani su bili ivanveliki (33 galsova), hjunge samurai (22 glasa), Plavi Sjever (14 glasova) i nije mirko budala (1 glas).

Ekipa za bolju eHrvatsku je imala samo jednog kandidata Antonio Wimer-a koji je, kao što možemo zaključiti, pobijedio sa 100% glasova.

SKH je svakako bila najzanimljivija stranka na ovim izborima. Pobijedio je berinni sa čak 234 glasova, a odmah iza njega bio je CroCarlito sa 228 glasova. Također su se kandidirali nenad pintaric (1 glas) i rebelnjabsy (0 glasova)

U HNF-u je pobjedio MC21 sa 16 glasova dok je Franko Seman imao 12 glasova, a faltuner 0 glasova.

Burni izbori, nema šta.

IMPEACHMENT:

Iako se pokušaj impičanja predsjednika retrodevila zbio tek pred dva dana, nakon ovakvih izbora, čini se kao da je bilo nekad davno prije.
Ipak, podsjetimo, na inicijativu Huntera1911, pokrenut je prije dva dana impreachement koji smo ionako čekali, jer je bio najavljivan još od incidenta s hakiranjem Predsjednikovog acconuta. Nakon one količine podignute prašine bilo je jasno da će se impič pokrenuti čim bude moguć. Kako bilo, isti je odbijen. Tj, PROTIV impeachemnta glasovao je 21 kongresnik i kongresnica (jel' to imenica za ženskog kongresnika?), a ZA njega 18 njih.
Pokušali smo dobiti izjavu El Presidentea, ali je bio u gužvi jer je pisao članak, pa nam je samo rekao da on niti ne zna da je bio pokušaj impiča. Evo da ga uputimo:Od OSTALIH NOVOSTI IZ KONGRESA donosimo:

1.Prebacivanje 60000HRK iz riznice na Hrvatsku narodnu banku, predloženo od strane dejan487. Prihvaćeno sa 31 ZA i 7 PROTIV.
2.Money issue-ing na prijedlog AntoniaWimera, 25 ZA, 12 PROTIV.
3.Nas predsjednik predložio je kupovinu q3 bolnice za Slavoniju. Zakon je prihvaćen s 31 ZA i 7 protiv.
4.Ciparski predsjednik laswn je predložio potpisivanje mpp s nama. Zakon je prihvaćen s 34 glasa ZA i 2 PROTIV.
5.Predloženo prebacivanje 241 gold iz riznice na HDS Tajništvo, predlozio nanditelkic, a odbijeno je s 8 glasova ZA i 30 PROTIV.
6.Od strane Norveškog predsjednika stigao je prijedlog o potpisivanju mpp-a, sto je i prihvaceno s 38 glasova ZA i 2 PROTIV
7.Kupovina q5 bolnice za West Srpska Republic, izglasano s 32 ZA i 8 PROTIV
8.Prebacivanje 265 golda s riznice na HLD blagajna, odbaceno s 8 ZA i 32 PROTIV, predložio nanditelkic.
BOLNICE

Ako ste bili jedan od sretnika koji su prolijevali krv za oslobođenje Vojvodine od strane srpskog eAgresora, vjerojatno ste niste imali prilike zaliječiti nakon bitke. Ne brinite, niste jedini. Svjedoče tome mnogobrojni shoutevi naših ljutitih suigrača. Srpska bolnica-jedina bolnica u kojoj se ne možete zaliječiti (da citiramo eTomislava).

A kad smo već kod bolnica...

Izgradnja bolnice na koju smo pozvali i u našem zadnjem članku, napreduje sasvim lijepo. Redaju se civili, ali i čitave postrojbe, jedinice, svi... SFFA, BSD, Tuljani, svi. Tko još nije, stigne pridonijeti. Priključite se ovdje:

http://economy.erepublik.com/en/company/biocro-q5/181963


Također koristimo priliku da se ispričamo građanima čije friend rikvestove nismo u mogućnosti prihvatiti. U pitanju je, naravno, bug.

Toliko za sada, LAKU NOĆ eHRVATSKA.

Službeno glasilo Ministarstva informiranja eHrvatske:

Ministrica informiranja: Scarlet_Letter
Redakcija: vMI-AlenDuia, Techo


AlenDuia

Broj postova : 64
Join date : 12.12.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.