Srpanj 2010. -Ministarstvo Ekonomije [Javni poziv]

Go down

Srpanj 2010. -Ministarstvo Ekonomije [Javni poziv] Empty Srpanj 2010. -Ministarstvo Ekonomije [Javni poziv]

Postaj  AlenDuia on 12/12/2010, 21:25

Lijep pozdrav dragi građani eHrvatske!

U današnjem izdanju Ministarstvo Ekonomije vam predstavlja prvi potez kojim ćemo započeti ekonosku obnovu. Dvije glave su pametnije nego jedna, stoga smo odlučili oformirati Ekonomsko Vijeće eHrvatske! Ekonomsko Vijeće bi se sastojalo od 10 članova (10 vodećih ekonomista i poduzetnika eHrvatske), na čelu sa predsjednikom Ekonomskog Vijeća kojega bi odabrali ti isti članovi te Ministrom Ekonomije kao pridruženi član po službenoj dužnosti. Vijeće bi imalo savjetodavnu funkciju, te bi bilo „iznad politike“, te bi tražilo najadekvatnija rješenja za oporavak eHrvatske ekonomije.Vijeće će također javno u suglasnosti sa ME donositi preporuke kongresu o poreznim pitanjima!

Isto tako bi vijeće imalo i svoje službene novine da bi mogli javnost upoznati sa svojim rješenjima, prijedlozima,kritike(kritike na rad ME su ne samo dozvoljene nego dapače i poželjne) itd.. Novi članovi bi mogli ući u vijeće pod dva uvjeta:

1.Da su predloženi od barem jednog postojećeg člana vijeća
2.Minimalno ¾ članova vijeća mora dati svoj glas ZA primanje novoga člana
Ekonomsko vijeće bi provodilo javna znanstvena i razvojna istraživanja u polju ekonomije. Osobito bi se posvetili provedbi istraživanja i indentificiranja mjera ekonomsko politike koje mogu djelovati na rast i razvitak eHrvatske.


Želja nam je provoditi ekonomska istraživanja koja ne odudaraju od eSvjetskih trendova, pa stoga potičemo stjecanje novih znanja i vještina na području ekonomije. Bili bi otvoreni i spremni na suradnju sa ekonomistima iz eHrvatske te iz cijelog eSvijeta radi stvaranja što savršenije ekonomske situacije.

Cilj nam je da u ovom vijeću kroz konstruktivni sukob različitih ideja, karaktera ljudi, i pogleda na problematiku dođemo do najboljih mogućih rješenja u području ekonomije.Želja nam je da ovaj projekt ekonomskog vijeća uspije, i da kao takav bude model po kojem možemo krenuti zajedničkim snagama prema napretku u svim segmentima ove igre.


Kao prve članove Ekonomskog VIjeća eHrvatske predlažemo:

dSoKre
Cro Carlito
Denis Radman
GP 1
Damjan Grozni
Lord Marlock
LukAna
Mlatonja
BeDva
Agrammon

Ove ljude smo odabrali radi ranije dokazanog iskustva sa ekonomskim pitanjima, ranijeg rada u Ministarstvu Ekonomije, te kao odlične ePoduzetnike koji svoje tvrtke vode više nego izvanredno.Osnivanje ovog vijeća je veliki korak ka napretku i jedinstvenosti za boljitak države.

Isto tako molimo sve gore navedene osobe da zaborave stranačke pripadnosti te međusobne razmirice (ako ih imaju) , da prihvate ovaj poziv na korist nas svih.Ujedno se i ispričavamo svima koje smo eventualno zaboravili, te napominjemo da je ovaj sastav vijeća samo inicijalni te će se još odlučiti o krajnjem sastavu istoga.

Ovim putem pozivamo javno gore navedene ljude da se priključe ovom projektu.!

Ministar Ekonomije:elektorus

SHOUT: http://tinyurl.com/EKONOMSKO-VIJECE

AlenDuia

Broj postova : 64
Join date : 12.12.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.