Kolovoz 2010. - ME pojačava tempo rada

Go down

Kolovoz 2010. - ME pojačava tempo rada Empty Kolovoz 2010. - ME pojačava tempo rada

Postaj  AlenDuia on 12/12/2010, 21:25

Dragi građani eHrvatske

Čitate još jedno izdanje Glasnika Ministarstva Ekonomije.

U ovom broj vas želimo pozvati da nam pomognete u oporavku eHrvatske ekonomije vašim donacijama. Ne, ne tražimo od vas nikakve velike sume novca, ne tražimo od vas GOLD. Danas vas molimo da nam donirate sve valute koje vam ne koriste u zemlji u kojoj najčešće obitavate. PLN, HUF, CNY, KPW, ESP, USD, itd. Velika većina vas ima često na svome računu svemoćne cifre stranih valuta (0.2 ESP, 0,03 USD, itd.) koje vam baš i nemogu puno koristiti, stoga vas molimo da takav novac proslijedite nama, a mi ćemo ga koristiti prvenstveno u cilju poboljšanja zapošljavanja i ekonomskog prosperiteta.

Unaprijed se zahvaljujemo na svim donacijama, i zapamtite, nema malih donacija, svaka donacija je velika, i od velike važnosti.U cilju što veće suradnje Ministarstva Ekonomije i vas građana eHrvatske, otvaramo rubriku “Pitanja i odgovori”. Vaša mišljenja i ideje su nam važne! Vaša pitanja možete ostaviti u ovome članku putem komentara, a odgovore ćemo objaviti u sljedećem izdanju Glasnika Ministarstva Ekonomije. Molimo vas da postavljate smislena pitanja, te da postavite najviše jedno pitanje! Za sljedeći broj Glasnika ME ćemo odabrati najzanimljivija pitanja, te ih objaviti.Službeni listovi unutar resora Ministarstva ekonomije eHrvatske:

Ured za dijasporu RH
Ovaj ured kupuje proizvode igračima koji žive izvan eHrvatske sa eHrvatskog tržišta i to po povoljnijem tečaju, tako da igrači štede i pomažu Hrvatskoj ekonomiji.
OVDJE pročitajte službene novine UZD, gdje imate sve detalje.

Zavod za zapošljavanje RH
OVDJE pročitajte zadnje izvješće._trenutno u fazi mirovanja

Agencija za nekretnine RH
Otkupljuje „rabljene“ kuće i prodaje iste, posreduje između 2 igrača pri prodaji kuće, te tako garantira sigurnu prodaju uz simboličnu naknadu.
OVDJE pronađite zadnje financijsko izvješće, te detalje o radu.

Big Brother
OVDJE pogledajte zadnje izvješće.

Ministar ekonomije:
elektorusAlenDuia

Broj postova : 64
Join date : 12.12.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.