eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Studeni 2010. - OPCA MOBILIZACIJA: VOJVODINA!!!

Go down

Studeni 2010. - OPCA MOBILIZACIJA: VOJVODINA!!! Empty Studeni 2010. - OPCA MOBILIZACIJA: VOJVODINA!!!

Postaj  AlenDuia on 12/12/2010, 21:45

Mjesecima slušamo kako nam se komšije smiju i izazivaju da napadnemo Vojvodinu ako imamo petlje. E, pa imamo petlje! Napasti je najmanji problem, pogotovo kada se zna tko smo mi - 'ludi Hrvati', koji će sve dati za epsku bitku. Samo što mi ne napadamo samo zato jer provociraju člancima i komentarima, niti kada njima odgovara, nego onda kada mi hoćemo i kada nama i saveznicima najviše odgovara. Mi znamo da pas koji laje, ne grize, ali tiha voda brijege dere... zato ne odgovaramo na provokacije, već djelujemo.
Sada je trenutak da djelujemo! Mnogi od vas su se čuvali za Vojvodinu, našu vjekovnu žitnicu... Danas je dan "V" - "V" kao "Victory" (pobjeda), "V" kao "Vojvodina". Akcija "Vojvodina" je počela, neka rezultat bude "Victory". Imamo Slavoniju, imamo SGP, hoćemo i Vojvodinu - moramo skupit' sve!
Uključimo se prema uputama, i srčano, kako samo mi znamo, zabilježimo još jednu pobjedu koja će se prepričavati mjesecima.
Stoga izvadite novce iz čarapa i madraca, iskopajte oružje iz dvorišta! Ovakva akcija ne događa se svaki dan. Kao i kod bitke za Slavoniju, i susjedi i njihovi saveznici dat će sve od sebe da ju zadrže. I mi ćemo. Za uspjeh ove akcije moramo udružiti sve snage, i vojno i financijski - donirajte koliko možete u Ratni fond - golde, kune i druge valute. Kada se borite, borite se pametno i prema uputama!
Isto tako, svi koji se možete boriti pred kraj rundi, sukladno uputama na kanalu kanal #rat, posjetite taj kanal, gdje ćete dobiti i link za prijavu za novce za hranu. Podjela neće ići cijelo vrijeme, već u valovima - prema potrebi za udar i raspoloživim kunama.
SVI građani sa maxhit 1000+ (1 udarac), bez obzira na vojni i civilni status, ukoliko mogu biti dežurni prema potrebi, neka se jave na kanal #rat dežurnim opovima i dobit će daljnje upute i prijavu. Svoj maxhit možete provjeriti ovdje http://erep.root.se/ (zbog tehničkih razloga, naznačite jedan rank više od stvarnog za točniji izračun).
Pozdravljamo vas s dva prsta - "V" kao "Victory" (pobjeda), "V" kao "Vojvodina"!

Vlada Republike eHrvatske, Ministarstvo Obrane i EDEN

AlenDuia

Broj postova : 64
Join date : 12.12.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.