eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Studeni 2010. - CROmania

Go down

Studeni 2010. - CROmania  Empty Studeni 2010. - CROmania

Postaj  AlenDuia on 12/12/2010, 21:46

Drage egrađanke i egrađani, eHrvatice i eHrvati

Čestitke svim sudionicima ovih epskih bitki!

Ovako to izgleda kad mi lupamo:


Morate znati da ja osobno samo služim za kliknuti tipku u pravo vrijeme te rasporediti novce tako da su predsjednikove zasluge minimalne, ako ne i manje od toga. Glupo je reći netko je više ili manje zaslužan, no moram istaknuti ipak jednu osobu koja je vodila kako nas, tako i cijeli EDEN i to ne samo sada, nego zadnjih nekoliko mjeseci koliko traje dominacija našeg saveza - romper! Hvala ti prijatelju na strpljenju, trezvenosti, odlučnosti. Naravno, tu su i suradnici iz Ministarstva obrane - bbb_kambelovac, Legica, Sargeris, Radens itd., suradnici iz EDEN-a te vanjski suradnici, prijatelji i kolege, svi članovi HV-a, paravojnih jedinica te svi civili koji ste lupali prema zapovjedima do zadnjeg wellnessa. Najveća hvala. Ovo su Vaši dani, Vama na ponos i slavu. Uživajmo!

Mislim da sam Vam dužan nekakav walktrough zbivanja da znate što i kako se događalo. Prekjučer, na dan 1090. novog svijeta, premijer Sexy Traktor mi šalje SMS: napadaj SGP, napadaj SGP! Hitno dolazim na chat, ni ne pitam o čemu je riječ nego klikćem Attack po prvi puta. Nakon toga pričam s rumunjskim predsjednikom Bogdan_L koji kaže da je ideja oslabit Mađare. Uništiti im ekonomiju. Pričajući s ljudima iz Ministarstva obrane, dolazimo do zajedničkog zaključka da to ne zadovoljava naše apetite. Ljudi su spremni, golda smo nešto skupili, idemo do kraja! I tako je krenulo osvajanje. Odmah po završetku SGP, morali smo dići RW u istoj regiji da Srbi nebi mogli napasti, a prije toga je trebalo napasti Central Hungary. To je zapravo bio moj najvažniji trenutak djelovanja, kada je u svega par minuta nakon osvajanja SGP trebalo najprije napasti CH, a zatim dići RW u tek osvojenoj regiji. I uspjeli smo. Ovo prilikom zahvaljujem kTomislavu i Domagu koji su se dobrovoljno javili za dizanje RW-a. Central Hungary smo napali kako bismo obrisali njihove bolnice, a Rumunji ih zgazili, što se kasnije i dogodilo. Također, odmah po našem napadu na CH, rumunjski predsjednik je lupio te je njihova bitka stavljena na red čekanja i time je osigurana njihova bitka u CH. Da kojim slučajem bitka nije bila na redu čekanja, Rumunji nebi mogli napasti jer je u regiji koja graniči sa CH (NGP) podignut RW. Nakon toga mi nastavljamo na dvije Transdanubije, no prioritet je zadržati SGP.
Drugi dan, ponovo dižemo RW u SGP iz istog razloga kao i ranije, a Rumunjska gazi CH. Tada dolazimo do saznanja da su Srbi napali SGP te je bitka na redu čekanja. Brzim brainstormingom u EDEN-u i Ministarstvu obrane dolazimo do dogovora da napadnemo Vojvodinu. EDEN ju gleda kao dmg drain, mi kao polupriliku. Znali smo da su šanse male uz sve aktivne bitke i prioritete, no zašto ne? (ovdje nije pripomogla blokada golda s države od strane jednog kongresnika u trenutku kada smo u punoj ratnoj spremi) Također, Rumunjska napada Eastern Serbia. Da nije bilo napada na Vojvodinu, vjerojatno nebismo uspjeli zadržati SGP. Na žalost, u svoj toj akciji, Slovenci su nam uspjeli uzeti regiju, no one i tako nemaju nekog velikog značenja pošto smo razgovarali i s Talijanima usput i nisu baš djelovali zainteresirano da nam daju prolaz. O tome u nekom drugom broju.
Rezultate bitaka znate. Zna cijeli esvijet. Mađarska je obrisana s karte, a ratovi su poništeni.

Želio bih naglasiti da nemamo iluzije o držanju Mađarskih regija na duži period. Možda već sutra se vrate na kartu no dat ćemo sve od sebe da zadržimo sve što se može a susjedima poručujemo: bojno polje - Beograd.

Još jednom hvala svima koji su doprinjeli ovim veličanstvenim pobjedama. Završne bitke još traju, treba otpuhati Slovence u RW-ovima, pomoći Rumunjima u njihovim zbivanjima i slično. Privedimo to kraju pa krenimo u nove pobjede!

Za kraj bih ponovio Asklepija:


S poštovanjem,
retrodevil


AlenDuia

Broj postova : 64
Join date : 12.12.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.