eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Travanj 2009. - HSP idemo dalje...

Go down

Travanj 2009. - HSP idemo dalje... Empty Travanj 2009. - HSP idemo dalje...

Postaj  InChY 30/5/2009, 13:25

Evo i moj prvi članak od kako sam predsjednik HSP-a.

Htio bih zahvalit svim HSP-ovicima koji su glasali za mene.

Čestitam svim drugim predsjednicima stranaka koji su dobili na izborima.

Sve ukupno veliki broj ljudi je glasalo na ovim stranačkim izborima, što pokazuje nastavak rasta naše stranke. Trenutačno brojimo 170 članova, s tim što je dosta članova na privremenom radu u inozemstvu, ili u ratovima.

Iako sam ja predsjednik stranke, svaka važnija odluka za stranku ide u viječe HSP-a na glasovanje.

Clanovi vijeca su sljedeci:

Mario Kamenjak, Laponaccro, elbobo, mrgood, kvesko, matej2801, Nikola stojanov, revoluko, nikec, vincelj, general gus, mirko metak, tom cat, jurij aly u vijeće ulaze i pod predsjednik stranke dado shimke i tajnik stranke kole26. S time da se od svih njih očekuje maksimalna aktivnost na forumu, i želim da se svi očituju oko svoje pozicije, naravno na forumu. I da se pridruže na HSP-ovom chatu ako su u mogućnosti svaki dan od 21-22 pa nadalje.

U idućih nekoliko dana doći će do temeljite reorganizacije stranke, od foruma, do svakog odjela pa i reorganizacija HSP savjetnika. Glavni, odgovorni za savjetnik ostaje kole26, jer bez njegove požrtvovnosti teško da bi ta organizacija opstala. HSP savjetnik trenutačno u sastavu ima sedam firmi. Sve te firme su otvorene od donacija naših članova, kojima bi svima ovim putem zahvalio, ali potrebno nam je još jer trenutačno radimo na upgrada-u Hrvatskog pravaškog željeza i Hrvatskog pravaškog oružja na q3. To oružje koje će se proizvest, neće ići na prodaju nego će ostat na inventoriju i u slučaju napada na eHrvatsku bit će dijeljeno članovima HSP-a. S toga donirajte !
Svima koja je potrebna pomoć u giftovima ili food-u neka pošalju poruku hsp savjetniku i dobit će je. Sva pitanja vezana za igru također, bili vi u stranci ili ne.

Svi koji žele aktivno sudjelovat u radu stranke neka se prijave na forum, jer što je više aktivnih članova to nam je i stranka jača. Svi su dobro došli stari 5 dana ili 5 mjeseci, njihovo mišljenje jednako će značit. I da se pridruže na HSP-ovom chatu ako su u mogućnosti svaki dan od 21-22 pa nadalje.

Forum HSP .

U�lanite se u HSP .

Svi koji imaju namjeru kandidirat se na sljedeće kongresne izbore neka se obavezno pribiljeze na forum HSP-a, na za to predviđeno mjesto, da se možemo organizirati.

Ali ne mogu a da se ne dotaknem jučerašnjeg sramotnog poteza od strane nekih pripadnika eHr. Vojske, i nekih članova HDS. Sramotna je samo činjenica da su pokušali napravit TO stranke, a izgovor im je bio sprječavanje TO stranke od banniranog Srba . Smile

pozdrav

mrgood
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.