eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Travanj 2009. - HSP-ovi kandidati za kongres

Go down

Travanj 2009. - HSP-ovi kandidati za kongres Empty Travanj 2009. - HSP-ovi kandidati za kongres

Postaj  InChY 30/5/2009, 13:25

Regija : Belgrade

Angelium


Regija : C. Croatia

Sshadow11

Iako sam relativno nov u eREPUBLIKU ( igram svega 50-ak dana ) želim biti kongresnik. Ne zbog vlastitih interesa, već zbog interesa svojih glasaća. Kako smo sami svjedoci, neki događaji unutar naše eHrvatske potkopavaju sve norme dobrog ponašanja i ocrnjuju nas po cijelom svijetu. Vi glasaći snosite glavni dio odgovornosti jer ste upravo vi glasali za ljude koji su na vlasti i koji izabiru prijedloge, zakone i sl. Izuzetci uvijek postoje, ali nažalost jako malo i svi su redom iz eHSP. VI TO MOZETE I MORATE PROMJENITI. Ne samo glasajući za mene, već i za ostale kandidate eHSP-a koji su sposobni štititi interese malog stanovnika ove naše lijepe zemlje.


Regija : East Srbia

General gus

Igram eRepublik 2 mjeseca te se od samih početaka aktivno bavim politikom. U eHSP sam se učlanio jer sam smatrao da su najbolja opcija, a to mišljenje je i nakon 2 mjeseca ostalo nepromjenjeno. Ako uđem u kongres štitit ću i zalagati se za državne i stranačke interese te pridonijeti stabilnosti države.


Regija: Lika i Gorski Kotar

Elbobo


Regija: North Dalmatia

Sodom

Legalizirao bi i lake droge i borio se za uvođenje nove opcije "kupi some weed from d rasta man end kip it ril ya man bro" kojom bi naravno ekonomija eHrvatske stala na noge.
Kupovinu 10 000 novih čizama za HV jer se ove pravo čuju.
Borio bi se i za to da zagreb ne bude vise capital city eHrvatske nego Split da kad krenem na more mogu parkirat na svoje kongresmensko mjesto za parkiranje a ne zajebavat se na javnim parkiralištima.
Ukidanje mjesta predsjednika i uvođenje kožne fotelje za mene al to ćemo malo kasnije kad svoje prijateljice upoznam sa ostalim kongresmenima i naravno borio bi se a meni uvijek bude dobro! Very Happy


Regija:NW Croatia

Stylerman

Volio bih kao i svaki drugi član ove stranke postati kongresor posto opet imam recimo nekog iskustva, nažalost ne kao kongresman ali kao više mjesečni igrač, ugl imam svoje zamisli ali da ih sad počnem pisat ne bi završio do sutra, naravno sve te moje zamisli ovise o pravima koje kongresman ima, jer ipak nema on apsolutnu vlast , tako da bi bilo glupo iznosit neka obećanja ako ih kao kongresman ti sam ne možeš ispunit, hvala još jednom na povjerenju .

Jurij aly

Prije svega, zahvaljujem svima koji su odvojili dio svog vremena da bi pročitali moju kandidaturu i razloge koje sam iznio, a koji imaju svrhu potaknuti vas da mi date svoj glas na nadolazećim kongresnim izborima.

1.)-aktivni sam član zajednice naše edomovine, aktivno pratim sve aktualnosti kako u našoj zemlji, tako i u esvijetu
2.)-smatram da nakon 5 mjeseci aktivnog igranja, 3 HW medalje i 1 SS medalje zaslužujem priliku da se iskažem i na političkoj pozornici
3.)-iako ovo svi govore, evo i ja ću reći, ne kandidiram se radi 5 golda, koje ću, u slučaju ulaska u kongres, donirati u HNB i u organizaciju eHSP savjetnika
4.)-spreman sam podrediti sve svoje vlastite interese za doborbit eHrvatske
5.)-smatram da imam dovoljno iskustva da sjednem u kongresničku klupu i odgovorno obavljam posao koji se pred mene stavi.


Regija : Raska

Cro_lasic


Regija: Slavonia

Mario Kamenjak

Znači,poznate me,da sam skoro 11 mjeseci ingame aktivan.
Znate moj stav prema vladajućoj garnituri.
Znate da nisam gad kakvim me se ponekada pokušavalo prikazivati.
Znate da želim samo dobro svima vama.
Znate da želim samo dobro stranci.
Znate da želim samo dobro eHrvatskoj.
U biti znate za koga glasati.


Hrvoje Sutic


Regija: South Dalmatia

Mirko metak

Kandidirao sam se za kongres ispred svoje stranke - eHSP-a, za regiju South Dalmatia. Erepublik igram malo manje od 2 mjeseca ali smatram da relativno dobro poznajem cjelokupnu situaciju u Ehr. Trudit ću se promovirati interese kako svoje stranke tako i cijele države. Eto toliko od mene.


Regija: Vojvodina

eLeo


Regija: West Srbija

Kalamarko92

Ne želim nikome lagati. Ni neću. To nema smisla - ako ne bih ispunio nešto što bih ovdje naveo, ispao bih lažljivac i sigurno me nitko ne bi odabrao na idućim izborima.
Biti član Sabora (novohrvatski - kongresa) nije mala stvar. Trebaš se brinuti o svojim građanima i donositi zakone koji će utjecati na njihov boravak u eHrvatskoj. Nažalost, to nije tako bajno. Većina saborskih zastupnika (novohrvatski - kongresmena) zaboravlja da oni postoje zbog građana, a ne obrnuto.

Šarolik izbor kandidata, od mladih, starih, vojnika, političara… Nadam se da ima za svakog glasača po nešto.
Pratite izbore , nemojte suludo trošit glas, pratite privremene rezultate koji ce bit objavljivani u 12 i 18 sati u naše novine. Ako imate bilo kakva pitanja u vezi glasovanja i kongresnih kandidata pitajte na PM hsp savjetniku, i ako ste u inozemstvu, a niste u mogućnosti kupit ticket pitajte i to.


Forum HSP-a
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.