eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Travanj 2009. - HSP tjednik I.

Go down

Travanj 2009. - HSP tjednik I. Empty Travanj 2009. - HSP tjednik I.

Postaj  InChY 30/5/2009, 13:27

Jutros sam već objavio članak ali došlo je određenih promjena s toga sam ga preuredio i sad ide novi.

Izbori prošli. HSP je na kongresnim izborima dobio 11 predstavnika što je odličan rezultat za stranku. Naši kandidati su dobili ukupno 181 glas, i s tim smo po broju glasova postali druga stranka u hrvatskoj kao i po sadašnjem broju ljudi u kongresu. Čestitam svim koji su ušli u kongres, bili oni iz naše stranke, ili iz drugih stranaka.

Ali sa uspjesima dolaze i nevolje.

Nažalost odmah nakon toga naš stranačke kolege elbobo i cro_lasic su napustili kongres iz nepoznatih i samo njima znanih razloga. Od čega se stranka ograđuje i odlukom vijeća oboje su banirani sa foruma HSP-a. Možda i bolje jer ovako znamo ko je za bolji HSP, a ko je protiv HSP-a. Zato pozivam i sve druge koji imaju slične interese neka slobodno napuste stranku jer takvi nam ne trebaju. Moja je greška što smo išli na kvantitetu u kongresu,a ne na kvalitetu, s toga se ispričavam svima koji su glasali za dotične članove. Što nas ne ubije, to nas ojača.

Stranka nastavlja sa uobičajenim radom. Većina novih članova kongresa je donirala određenu svotu golda hsp savjetniku i hnb-u. I ovime pozivam i ostale da učine isto.


HSP savjetnik danas u posjedu ima sljedeće firme :

Hrvatsko Pravaško željezo q2

Hrvatska Pravaška nafta q2

Hrvatsko Pravaško drvo q1

Hrvatsko Pravaško oružje q3 – novo nadograđeno

Hrvatsko Pravaško žito q2

Hrvatska Pravaška Hrana q2

Hrvatski Pravaški darovi q1 – novo kupljeno

Hrvatski Pravaški avioprijevoz q1

Firme su osnovane i nadograđene od donacija članova stranke na čemu se zahvaljujem. Ovim putem tražim sve koji su imaju manu skill da se jave na pm na savjetnik oko dogovora za posao i za plaću.

Nastavlja se akcija darivanja članova stoga svi koji imaju problema sa wellnessom ili im je potrebna hrane slobodno neka se jave na PM HSP savjetniku, isto tako sva pitanja su dobro došla.
Radi se na statutu stranke koji će bit objavljen na stranicama foruma danas ili najkasnije sutra stoga pozivam sve članove da provire i da ga potpišu. Cijeli stranački rad će bit baziran na načelima iznesenim u statutu s toga potpišite ili predložite izmjene.

Radili smo i na HSP-ovoj wiki stranici, koja je u procesu izrade.

Svi članovi stranke koji se još nisu prijavili na forum neka to učine, svi su dobro došli, sudjelujte u raspravama, predlažite, svako mišljenje je dobro došlo, bilo ono pozitivno ili negativno. Pridružite nam se na chatu u večernjim satima (21-23).

Danas(erep dan 524) je izvanredni sastanak u 21 sat !

Forum HSP-a.

Chat HSP-a.

Još jednu stvar moram dodat jučer smo izvojevali dvije pobjede i ovim putem čestitam svima koji su sudjelovali u borbama i hv-u , hos-u i građanima eHrvatska i saveznicima.

Ovo je prvi broj HSP tjednika, svaki tjedan će izlazit jedan , uglavnom u ponedjeljak.

Hvala na čitanju !


HAIL HSP !
HAIL CROATIA ! !
HAIL ATLANTIS ! ! !mrgood
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.